0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ 119 ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΜΙΑ. Τελικά τα νούμερα φαίνεται ότι έχουν κλειδώσει για την Αθμια.Προβλέπονται 119 μόνιμοι διορισμοί: 42 δασκάλων, 55 νηπιαγωγοί και 22 καθηγητές αγγλικών και γυμναστές. Αυτοί τη στιγμή οι ενταγμένοι δασκαλοι στους πίνακες αναπληρωτών είναι 5693. Αφαιρώντας τους 42 που διορίζονται μένουν 5651. Πέρσι εργάστηκαν 4145 ως αναπληρωτές. Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι η αναπλήρωση δεν είναι αυτονόητη για όσους τελείωσαν φέτος. Επιβεβαιώνεται και η ερευνα της EMPLOY που προέβλεψε την εξέλιξη πριν 2 χρόνια.
Παιδια απο ώρα σε ώρα μου είπαν. Τι εννοούν? απο ποια ώρα και σε ποια ώρα?
Παράθεση από: smet στις Αυγούστου 17, 2011, 03:11:41 pmΠαιδια απο ώρα σε ώρα μου είπαν. Τι εννοούν? απο ποια ώρα και σε ποια ώρα?απο τωρα μεχρι...τοτε! τι εννοεις καλο μου mohitto? εγω ειμαι παντα εντος ταξης και θεματος!
Jimmάκο....την καλή συνταγή....δεν την αλλάζεις mohitto, πες μου κανένα καλό site σε ΠΜ για καλές αγορές
πηγή: http://www.paideia-ergasia.gr/odigos-ekpaideytikouΠαράθεσηΔΥΣΤΥΧΩΣ 119 ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΜΙΑ. Τελικά τα νούμερα φαίνεται ότι έχουν κλειδώσει για την Αθμια.Προβλέπονται 119 μόνιμοι διορισμοί: 42 δασκάλων, 55 νηπιαγωγοί και 22 καθηγητές αγγλικών και γυμναστές. Αυτοί τη στιγμή οι ενταγμένοι δασκαλοι στους πίνακες αναπληρωτών είναι 5693. Αφαιρώντας τους 42 που διορίζονται μένουν 5651. Πέρσι εργάστηκαν 4145 ως αναπληρωτές. Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι η αναπλήρωση δεν είναι αυτονόητη για όσους τελείωσαν φέτος. Επιβεβαιώνεται και η ερευνα της EMPLOY που προέβλεψε την εξέλιξη πριν 2 χρόνια.
και γω θελω να τα σταματησω αλλα δε γινεται, μετα το σχολιο και απο την eri02 αυτο που καταλαβα ειναι οτι μεχρι να βγει η εγκυκλιος οι μισοι θα ειμαστε αλκοολικοι και οι αλλοι μισοι θα χρωσταμε τα κερατα μας απο τις αγορες!
Παράθεση από: paraxenos στις Αυγούστου 17, 2011, 02:47:03 pm αν παίζει ακομη το σεναριο των προωρων εκλογων το φθινοπωρο…ισως ειναι κινητρο για προσθετους διορισμους………και το κρατουν για ασσο στο μανικι τους. μια σκεψη κανω…..οκ;;μια σκεψη ειναι μονο η κατι σου εχει πει η θεια? εεεεεεεεεεεεεεεεεε?ΜΟΛΟΓΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
αν παίζει ακομη το σεναριο των προωρων εκλογων το φθινοπωρο…ισως ειναι κινητρο για προσθετους διορισμους………και το κρατουν για ασσο στο μανικι τους. μια σκεψη κανω…..οκ;;
ΕΧΩ ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟ 2103443657