0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
@Billimember,δεν είναι πρόθεσή μου να υποβαθμίσω το δίκιο σας και προσπάθησα να το ξεκαθαρίσω αυτό.Απλώς θεωρώ ότι το να αλλάζει ρότα η συζήτηση και να αναλώνεται στις επιδιώξεις μιας συγκεκριμένης ομάδας δεν μπορεί να υποκαταστήσει την αλήθεια των πραγμάτων.Καλώς ή κακώς,σχεδιασμός έχει γίνει και πάντα θα υπάρχουν θύματα.Το σχολείο θα συνεχίσει να δουλεύει και αφορισμοί του τύπου ‘μένουν τα σχολεία χωρίς βασικές ειδικότητες‘ αφήνουν λάθος εντύπωση και γίνονται μπούμερανγκ στις διεκδικήσεις του κόσμου της αδιοριστίας.Αυτός ο κόσμος αποτελείται από ετερόκλητες ομάδες.Δεν απαγόρευσα σε κανένα να γράφει ό,τι τον αφορά,όμως κάθε μία από αυτές τις ομάδες έχει το δίκιο ΚΑΙ με το μέρος της.Οι νεότεροι,οι παλιότεροι,οι παλιοί ασεπίτες,οι 24μηνίτες κλπ
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 18, 2011, 04:21:55 pmpanos2 μη μου θυμώνεις....έλα, έχω καλό πιεσόμετρο....θα σου δώσω και καραμελίτσα να συνέλθεις υπογλωσσιο θελει, οχι καραμελιτσα!
panos2 μη μου θυμώνεις....έλα, έχω καλό πιεσόμετρο....θα σου δώσω και καραμελίτσα να συνέλθεις
αρα μπορουν να ελπιζουν μονο οι πολλοι 24μηνιτες οπου δεν μπορει να κανει ασεπ δηλ. οι πε06 και πε011
Νομικά μπορεί να κάνει ΑΣΕΠ. Το θέμα είναι άλλο: Υποσχέθηκε ένα μεταβατικό διάστημα. Πήγε να διορθώσει τα κακώς κείμενα δεκαετιών μέσα στις δύο χρονιές της μεταβατικής.Προέκυψε και η χρεοκοπία με τους ελάχιστους διορισμούς. Πάρθηκαν οριζόντιες αποφάσεις τύπου 50% μείωση στους αναπληρωτές και το 1:10… Ο αρχικός σχεδιασμός μιας μεταβατικής περιόδου που να μπορεί να διασώζει όσους έφτασαν κοντά στο να μονιμοποιηθούν έχει ανατραπεί από απρόβλεπτες εξελίξεις.Μήπως η Διαμαντοπούλου φανταζόταν αυτή την εξέλιξη στην οικονομία;Μήπως γνώριζε το αριθμητικό(και όχι μόνο) ξεχείλωμα, που είχε υποστεί τόσα χρόνια το δημόσιο, στις πραγματικές του διαστάσεις; Ούτε αυτή ούτε κανείς το φανταζόταν…Και τι πρέπει να γίνει; Σώνει και καλά να εφαρμόσει διαγωνισμό;Για πόσες θέσεις; Αφού η συγχωνεύσεις θα συνεχιστούν, η αναδιάρθρωση, ο νέος προγραμματισμός επίσης. Αξίζει; Τι θα προσθέσει επί της ουσίας;Άσε που φτάσαμε σχεδόν τέλη Αυγούστου και θα υποχρεωθούμε μέσα σε μισό χρόνο να δώσουμε ασεπ, και ταυτόχρονα να ψάξουμε για δουλειά, όσοι δεν δουλέψουν φέτος και τόσοι άλλοι που πελαγοδρομούν ήδη στην ανεργία. Το μόνο που μας λείπει είναι ο διαγωνισμός της απεγνωσμένης προσπάθειας για να περισώσουν, οι έχοντες κάποια μόρια, ότι μπορούν από τόσα χρόνια που εργάζονται (βασικά να διεκδικήσουν την δουλειά που έχουν … ) και οι νέοι ασθμαίνοντας να γράψουν άριστα για να ξεπεράσουν και να αρπάξουν τις κενούμενες θέσεις ( των κατεχομένων χωρίς «πιστοποίηση αξιοκρατίας» …)Και τι ζόρι θα τραβούσε αν συνέχιζε να διορίζει απ’ τον τελευταίο διοριζόμενο του προηγούμενου ασεπ και πιο κάτω; Έτσι και αλλιώς αυτοί δεν συμπεριλήφθησαν στην μεταβατική… Και μια αδικία θα διόρθωνε(αφού λόγω των οαεδιτών προγραμματίστηκαν λιγότερες προσλήψεις το 2009 μέσω ασεπ) και δεν θα έβαζε σε παρατεταμένη αγωνία καμιά πενηνταριά χιλιάδες για 1000 ας πούμε θέσεις ( βάση του 1:5 αν δεν αλλάξει και αυτό …)
joap....με όλο το σεβασμό, δεν μπορείς να πείσεις εμένα....κι άλλους τόσους....που επιτύχαμε και δε διοριστήκαμε για λίγο με τον ΑΣΕΠ του 2006-7....Εάν είναι να πάρει τους επιτυχόντες απλά του 2009, μπράβο σας που πετύχατε, δε λέω, αλλά θα το ένιωθα πιο δίκαιο να διορίσει από το 40%....
"Εξαντλούμε τους πίνακες"[/b]. Υποθέτω πως χρησιμοποιεί ενεστώτα, μιας και η φετινή διαδικασία διορισμών βρίσκεται, από χθες, σ' εξέλιξη. Η εξάντληση αφορά, προφανώς, το 60-40.