0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε σας φαίνεται περίεργο πως κάθε χρόνο τα ίδια λένε?Κάθε χρόνο 19000 αναπληρωτές!! Παρά τις συγχωνεύσεις σχολείων πάλι 19000. Για το φίλο Green. Που πήγαν λοιπόν αυτοί οι 5000 αποσπασμένοι? Γιατί να χρειαστούν πάλι το επιχείρημα των 6000 αποσπαμένων για να δικαιολογήσουν τις μειωμένες προσλήψεις?Μήπως σε μία υπηρεσία υπάρχουν επιπλέον εκπαιδευτικοί που δεν χρειάζονται?Γίνονται όλα αυτά για πολιτικές σκοπιμότητες? Γιατί δεν επεμβαίνει η ΟΛΜΕ να ζητήσει παραίτηση της υπουργού για κακοδιαχείριση παρά μόνο λέει για απεργία.(αν και νομίζω ότι το έχει πράξει πολύ στην απ εξω όμως).Γιατί δε παραιτείται το προεδρείο της ΟΛΜΕ αφού από μικρός ακουγά πως έχουμε προβλήματα στην εκπαίδευση και ακόμα έχουμε τα ίδια? Γιατί βγαίνουν όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι, μηπως βολευονται κάποιοι?Γιατί κάθε σχολική χρόνια να τυπώνονται νέα βιβλία, ας χρησιμοποιήσουμε τα παλιά. Ετσι κάνουν όλα τα πραγματικά ανεπτυγμένα κράτη που σέβονται το περιβάλλον και τους πολίτες τους!! Αλλά μας λέει το υπουργείο, αλλά λέει η ΟΛΜΕ και έμεις όπου φυσάει ο άνεμος μου φαίνεται.Έτσι δε γίνεται δουλειά. Ή σοβαρευόμαστε όλοι ανεξαιρέτως και κοιτάμε το πρόβλημα στη ρίζα του ή το κλείνουμε το μπουρ..λο να τελειώνουμε.
Eχω ενα τεραστιο προβλημα αυτη την στιγμη μεσα στο κεφαλι μου..εγω περσυ πηρα το πτυχιο μου, πριν 1 μηνα κατεθεσα τα χαρτια ως αναπληρωτης-ωρομισθιος, μ'αυτο τωρα τι παιζει ? μπορω να κανω τα χαρτια μου και εγω? αν και δεν το νομιζω...ας βοηθησει καποιος...ειμαι ψαρωμενη .. ειδικοτητα ΠΕ02 (Ιστορικο)
Να κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις:Από πότε έχει να κάνει το Υπουργείο Παιδείας διορισμούς διοικητικού προσωπικού; Έχει πολλά χρόνια.Από πότε οι συνταξιοδοτήσεις μια χρονιάς (για τις οποίες υπάρχει μια εικόνα γύρω στα μέσα Αυγούστου και οριστικοποιούνται πολύ αργότερα) αποτελούν κριτήριο για τις προσλήψεις τις ίδιας χρονιάς; Ανέκαθεν έτσι γινότανε, από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Από πότε η αναλογία προσλήψεων/διορισμών (επί ΔΝΤ) αναφέρεται στο κάθε Υπουργείο ξεχωριστά και όχι σε όλο το δημόσιο; Εξαρτάται το υπουργείο και ο υπουργός...αλλό
Παράθεση από: Angelcrow στις Αυγούστου 20, 2011, 08:57:28 pmEχω ενα τεραστιο προβλημα αυτη την στιγμη μεσα στο κεφαλι μου..εγω περσυ πηρα το πτυχιο μου, πριν 1 μηνα κατεθεσα τα χαρτια ως αναπληρωτης-ωρομισθιος, μ'αυτο τωρα τι παιζει ? μπορω να κανω τα χαρτια μου και εγω? αν και δεν το νομιζω...ας βοηθησει καποιος...ειμαι ψαρωμενη .. ειδικοτητα ΠΕ02 (Ιστορικο)Aν εννοείς αίτηση διορισμού...όχι, δεν έχεις δικαίωμα.
Παράθεση από: fotini18 στις Αυγούστου 20, 2011, 08:59:56 pmΠαράθεση από: Angelcrow στις Αυγούστου 20, 2011, 08:57:28 pmEχω ενα τεραστιο προβλημα αυτη την στιγμη μεσα στο κεφαλι μου..εγω περσυ πηρα το πτυχιο μου, πριν 1 μηνα κατεθεσα τα χαρτια ως αναπληρωτης-ωρομισθιος, μ'αυτο τωρα τι παιζει ? μπορω να κανω τα χαρτια μου και εγω? αν και δεν το νομιζω...ας βοηθησει καποιος...ειμαι ψαρωμενη .. ειδικοτητα ΠΕ02 (Ιστορικο)Aν εννοείς αίτηση διορισμού...όχι, δεν έχεις δικαίωμα.
Να κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις:Από πότε έχει να κάνει το Υπουργείο Παιδείας διορισμούς διοικητικού προσωπικού;Από πότε οι συνταξιοδοτήσεις μια χρονιάς (για τις οποίες υπάρχει μια εικόνα γύρω στα μέσα Αυγούστου και οριστικοποιούνται πολύ αργότερα) αποτελούν κριτήριο για τις προσλήψεις τις ίδιας χρονιάς;Από πότε η αναλογία προσλήψεων/διορισμών (επί ΔΝΤ) αναφέρεται στο κάθε Υπουργείο ξεχωριστά και όχι σε όλο το δημόσιο;Δεν αποτελεί υποχρέωση του Υπουργείου να παρέχει στους μαθητές βιβλία; Το που θα τα βρει, αν θα κάνει ανακύκλωση ή όχι αυτή τη στιγμή (τέλος Αυγούστου) δεν είναι λιγάκι άτοπο να συζητιέται;Πόσα ψέματα έχει πει η Υπουργός Παιδείας από τότε που ορκίστηκε;Πρέπει να της πει κάποιος να παραιτηθεί; Μάλλον, γιατί λείπει η πολιτική ευαισθησία....Όσο για ΟΛΜΕ και ΔΟΕ (που εσείς οι μόνιμοι εκλέγετε):Τελικά τα νούμερα αφορούν δασκάλους, καθηγητές;Γιατί δεν αναφέρεστε στους νηπιαγωγούς;Περιλαμβάνονται οι συνάδελφοι που πληρώθηκαν μέσω ΕΣΠΑ;
Απλά δεν ευθύνεται μόνο το υπουργείο για 20000 κενά. Μήπως ευθυνόμαστε και ΕΜΕΙΣ (ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί?).
Δε κάνω προπαγάνδα εγώ. Ανέφερα αυτό που είπε το υπουργείο και με τη κοίνη λογική τα κενά έχουν καλυφθεί.