0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η απάντηση που δίνουν από το υπουργείο είναι ότι 31/8 λήγει το σχολικό έτος οπότε μέχρι τότε πρέπει να αποφασιστεί για ποιες ειδικότητες θα προχωρήσουν σε παράταση της μεταβατικής. Σύμφωνα δε με τον 3848 απαιτείται υπουργική απόφαση.
στην αρχη ελεγαν ναι για παραταση( οταν βγηκε η προκυρηξη), μετα τα γυρισαν, και τωρα περιμενουμε την οριστικη αποφαση απο την...μεγαλειωτατη λιαν συντομως(αισθανομαι σαν μονομαχος που περιμενει τι θα δειξει ο....καισαρας )
Όλη μας η ζωή περιστρέφεται πια γύρω από ένα κομπιουτεράκι...πολλαπλασιάζοντας ώρες και μέρες, προσθέτοντας μήνες και μόρια, αφαιρώντας χρόνια, οικογενειακές στιγμές, ψυχική και σωματική υγεία...
Παράθεση από: rozy4 στις Αυγούστου 27, 2011, 11:16:53 pmη απάντηση που δίνουν από το υπουργείο είναι ότι 31/8 λήγει το σχολικό έτος οπότε μέχρι τότε πρέπει να αποφασιστεί για ποιες ειδικότητες θα προχωρήσουν σε παράταση της μεταβατικής. Σύμφωνα δε με τον 3848 απαιτείται υπουργική απόφαση.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Δηλαδη εμεις να πιστεψουμε τωρα οτι τον Σεπτεμβριο θα ξερουν τι τους γινεται ;
Παράθεση από: Joanna Bear στις Αυγούστου 12, 2011, 01:55:51 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 11, 2011, 10:37:23 pmΠαράθεση από: svouras στις Αυγούστου 11, 2011, 02:18:47 amΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 09:13:16 pmΠαράθεση από: legor στις Αυγούστου 10, 2011, 08:56:49 pmΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 10:41:49 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 11, 2011, 10:37:23 pmΠαράθεση από: svouras στις Αυγούστου 11, 2011, 02:18:47 amΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 09:13:16 pmΠαράθεση από: legor στις Αυγούστου 10, 2011, 08:56:49 pmΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 10:41:49 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παράθεση από: svouras στις Αυγούστου 11, 2011, 02:18:47 amΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 09:13:16 pmΠαράθεση από: legor στις Αυγούστου 10, 2011, 08:56:49 pmΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 10:41:49 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 09:13:16 pmΠαράθεση από: legor στις Αυγούστου 10, 2011, 08:56:49 pmΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 10:41:49 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παράθεση από: legor στις Αυγούστου 10, 2011, 08:56:49 pmΠαράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 10:41:49 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παράθεση από: irenead στις Αυγούστου 10, 2011, 10:41:49 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παράθεση από: tinakipe17 στις Αυγούστου 10, 2011, 10:15:17 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.με πνιγει η αδικια.καποτε οταν εβγαινε η εγκυκλιος διορισμων ελεγε να κανουν αιτηση π.χ. οσοι εχουν μεχρι 15 μορια και παιδαγωγικη καταρτιση.δεν γινοταν τοτε να διοριστω,ειχα ναι μεν περισσοτερα μορια αλλα ελειπε το παιδαγωγικο.Εκανα το παιδαγωγικο.περσυ που ηταν να διοριστω δεν ειχε λεφτα για να διορισει.εχω μια συγκεκριμενη σειρα στο 40% που εχω κατωχυρωσει δικαιωμα διορισμου.οι πινακες ομως της τεχνικης εκπαιδευσης δεν κλειδωσαν, οποτε φετος μπηκαν 4 ατομα μπροστα με μεγαλυτερες προυπηρεσιες και παιδαγωγικη καταρτιση.οποτε με πετανε εξω απο την σειρα του 40%.και καθε χρονο ολο και καποιος με καινουργιο παιδαγωγικο θα μπαινει μπροστα μου.ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Παντα μου δινεις κουραγιο και δυναμη.Σε ευχαριστω JOANNA BEAR!!!!!!!!!!!!!!!
Τα αποτελέσματα των ενστάσεων για τις αποσπάσεις μάλλον την Παρασκευή