0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εμένα μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι συσχέτισε την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού με το νέο μάθημα της ερευνητικής εργασίας, το οποίο θα παρουσιάζεται στο τέλος στα πλαίσια του δήμου, ο οποίος και θα έχει λόγο στην αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου!!!!! και όλη αυτή η απάντηση συσχετίστηκε με το πώς θα αντιμετωπίσει τα ιδιαίτερα των διορισμένων εκπαιδευτικών... ( αυτό τι συλλογισμός είναι;; )
O μεγαλος μου γιος ειναι μαθητης στο σχολειο που διδασκω και ειναι ικανοποιημενος απο ολους τους συναδελφους μου ,θεωρει οτι ειναι "ορεξατοι", πολυ "εξυπνοι" και "ευγενικοι". Γινεται καλη δουλεια στα σχολεια και ετσι οπως ακουσα τη Διαμαντοπουλου χθες - και παλιοτερα - πρεπει να βαζει καποιους να της γραφουν μια περιληψη απο αυτο το forum που η απαξιωση ειναι η συνηθεστερη λεκτικη πραξη . Μηπως θα ηταν καλυτερα να αναφερομασταν και καπου- καπου στη δουλεια που κανουμε ή που βλεπουμε να κανουν οι δασκαλοι των παιδιων μας ; Μετα ξαναπιανουμε τη γκρινια...
''δε γινεται να τελει το σχολειο υπο καταληψη κ οι καθηγητες να πληρωνονται κανονικα!''Τι ειπε ρε παιδια;;Δηλαδη αν κανουμε καταληψη στο υπουργειο παιδειας θα γινει περικοπη του μισθου της Αννουλας;;;
Α ναι χαχαχαχαχα!!! Είπε ότι τα projects θα απαιτούν έρευνα και στο τέλος θα παρουσιάζονται και στα αγγλικά. Διότι είναι ανεπίτρεπτο να τελειώνει κάποιος το Λύκειο και να μη μιλάει άπταιστα αγγλικά