0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eντάξει, πολλοί κάνουν καινοτόμες δράσεις στα σχολεία, αλλά είναι δύσκολο να τα γράψουν σ' ένα φόρουμ. Είναι σα να κάνεις διαφήμιση του εαυτού σου.
Τι εγινε DM; Δεν "πουλαει" το θεμα;Δεν εχουμε καινοτομους αναμεσα μας;Θα γραψω μια καινοτομια μου εγω και θα το κανω με επαρση λιγο για να μου "την πουν" και αναμεσα καποιοι θα παρεμβαλλουν τις δικες τους καινοτομιες. Λοιπον, στο γυμνασιο δεν ειχαμε βιβλιοθηκη ,μονο σκονισμενα βιβλια σε σακους και πεταμενα ,σκουριασμενα ραφια εδω κι εκει. Αυτην τη στιγμη ειναι φρεσκοβαμμενη με ενα gris-ciel χρωματακι (γιατι ειμαι και μαστορας) και τα βιβλια καθαρισμενα ,χωρισμενα σε εμφανεις κατηγοριες (ελλ. λογοτεχνια, ξενη, λαογραφια ,θεατρο,αρχαιοι συγγραφεις,ποιηση κτλ) αλλα και αλφαβητικα με βαση το επιθετο του δημιουργου (αυτο ειναι η καινοτομια γιατι το συστημα αρχειοθετησης με τα αυτοκολλητα ταμπελακια ειναι κατανοητο μονο απο αυτον που τα κολλαει, ενω τωρα ερχεται η φιλολογος που ψαχνει παραλληλο κειμενο και το βρισκει με κλειστα ματια με μονη προυποθεση να γνωριζει απταιστα την...αλφαβητα.Αλλα κι εγω - τωρα που γραφω- εχω γινει αστερι στην αλφαβητα) .Φετος ακουσα πολλα μπραβο απο τις φιλολογους μας και ειμαι χαρουμενη(μονο αυτες διαβαζουν , οι αλλοι συναδελφοι ερχονται στη βιβλιοθηκη μονο για καζουρα και πειραγματα , ενα μικρο στατιστικο στοιχειο)
Παράθεση από: LK στις Μαΐου 29, 2011, 12:20:57 pm Eντάξει, πολλοί κάνουν καινοτόμες δράσεις στα σχολεία, αλλά είναι δύσκολο να τα γράψουν σ' ένα φόρουμ. Είναι σα να κάνεις διαφήμιση του εαυτού σου. Αν κατάλαβα καλά, προτείνεις να μη συζητάμε για εκπαιδευτικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στα σχολεία με την αιτιολογία ότι αυτό θα είναι ευκαιρία για αυτοπροβολή κάποιων σε αυτό το forum; Τι να πω, ας μη το σχολιάσω καλύτερα ...