0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ακριβώς!Αλλά και οι γονείς στους οποίους συστήνεται από το σχολείο ή από το σχολικό σύμβουλο να επισκεφθούν τα ΚΕΔΔΥ διότι το παιδί τους παρουσιάζει κάποια αποκλίνουσα συμπεριφορά, να το πράττουν και αυτοί υποχρεωτικά και να μη κάνουν τον Κινέζο!!!
Δε θα κρίνω τη συνάδελφο.Δεν έχω το τμήμα της,δε γνωρίζω ποιες ιδιαίτερες συνθήκες πιθανόν να αντιμετωπίζει.Έχω δει συναδέλφισσες να κάνουν τέτοιο ψυχολογικό πόλεμο στα παιδιά που η χαρτοταινία και το κλείσιμο στο δωμάτιο ωχριά.Αυτές βέβαια δεν τις αγγίζει κανένας,απλά γιατί δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.Γιατί να της επιβληθεί παραπάνω ποινή?Δεν περενέβη κάποιο νόμο.Ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται η σωματική κακοποίηση.Τώρα που το θυμήθηκα.Κάποτε δούλεψα σε ένα ιδιωτικό παιδικό σταθμό-αποθήκη ψυχών.Η ιδιοκτήτρια τις λίγες φορές που ερχόταν δεν τα άντεχε και έβγαζε την παντόφλα....
Δε συνηθίζω να κάνω πλάκα σε σοβαρά ζητήματα.Δεν είπα ότι συμφωνώ με τη στάση της.Είπα ότι δεν την κρίνω.Για να κρίνω κάποιον θέλω και την άποψή του για το θέμα.Ελπίζω να έγινα κατανοητή.
Γιατί να της επιβληθεί παραπάνω ποινή?Δεν περενέβη κάποιο νόμο.Ο νόμος λέει ότι απαγορεύεται η σωματική κακοποίηση.