0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν νομίζω, αλλά άσε και σε κανέναν άλλον να πάρει κανά φράγκο........
Επειδή εδώ είναι Ελλάντα, όλα γίνονται! Άνθρωποι που κάνανε αίτηση Οικοδιδασκαλίας (αυτοπροσώπως, κάθε χρόνο) με την οποία λειτουργούσαν φροντιστήριο (έτσι το διαφημίζανε απο ραδιόφωνα κι αφίσες), κάνανε κανονικά αιτήσεις για αναπλήρωση κι ωρομισθία και πηγαίνανε κανονικά στη δουλίτσα τους και στο "φροντιστήριό" τους. Όταν ρώτησα κάποια στελέχη της διεύθυνσης πως διάολο συμβαίνει αυτό μου είπαν το εξής: ά, θα πρέπει να γίνει ενυπόγραφη επώνυμη καταγγελία...
Σε φροντηστήριο άλλης χώρας γινεται... Σε άλλο νομό είναι παράνομο...ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011..........ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Παράθεση από: koleygr στις Ιουνίου 03, 2011, 02:58:12 pmΣε φροντηστήριο άλλης χώρας γινεται... Σε άλλο νομό είναι παράνομο...ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011..........ΚΕΦΑΛΑΙΟ
έμαθα λίγα πράγματα σχετικά. θεωρητικά μπορεί να δοθεί άδεια για ιδιαίτερα σε δύο περιπτώσεις: α. σε καθηγητές ξενόγλωσσους και γυμναστές και β. σε καθηγητές οποιασδήποτε ειδικότητας, αρκεί να μην υπάρχει φροντιστήριο σε ακτίνα δέκα χιλιομέτρων από το σχολείο (αυτό αφορά απομακρυσμένες περιοχές).
[... άδεια για ιδιαίτερα .... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!Έχω να γελάσω τόσο πολύ, πολύ πριν από το 1ο μνημόνιο ........