Σύνολο ψηφοφόρων: 91
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Miss Elenious αν είσαι ελέυθερη,η Λήμνος έχει τεράστιο αριθμό ανδρών λόγω στρατού.Είχα πάει κάποτε και τρελλάθηκα!!!50 άντρες και μία κοπέλα!!! Ως εκτούτου την έχω βάλει κι εγώ τη Λήμνο στις προτιμήσεις μου
altairχρήσιμες οι πληροφορίες σου. ευτυχως δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση. Η? Μυρινα μάλλον θα παιξει όμως. ε, άμα έχει και σινεμα....!!! γιουχου
Παράθεση από: Miss Elenious στις Αυγούστου 05, 2007, 06:12:15 pmaltairχρήσιμες οι πληροφορίες σου. ευτυχως δεν έχω κάνει ακόμα αίτηση. Η? Μυρινα μάλλον θα παιξει όμως. ε, άμα έχει και σινεμα....!!! γιουχουΝα μην ξεχάσω και κάτι σημαντικό: Μεγάλο νοσοκομείο.Και ένα χρήσιμο tip.Αν παίξεις Λήμνο παίξε κυρίως Λιβαδοχώρι και Μούδρο. Το πρώτο είναι 15λεπτά με αυτοκίνητο (πάντα θα βρεθούν συνάδελφοι αν δεν έχεις) και το δεύτερο 25 λεπτά. Έχουν καλύτερους μαθητές (εννοώ πιο δεκτικούς στη μάθηση) και αν μένεις Μύρινα δεν θα έχεις τα "γεια σας Κύριε/Κυρία" σε καθημερινό επίπεδο όταν κυκλοφορείς
Miss Elenious άκου και το άλλο που έμαθα για τις στρατιωτικές περιοχές(Λήμνος Έβρος κ.λ.π)Μπορούμε να τρώμε στη Λέσχη Αξιωματικών με ελάχιστα χρήματα και τέλειο φαγητό!!!Για όσους βαριούνται να μαγειρέψουν!!!
Lete na vgoune ayrio?
Και τι γίνεται αν δώσουν παράταση αιτήσεων, όπως στην πρωτοβάθμια? Θα πάμε πίσω; Ας ευχηθούμε να μην...