Σύνολο ψηφοφόρων: 91
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά εμείς στην Ορεστιάδα περνάμε κάτι παραπάνω από τέλεια!!!Το σπίτι είναι πιο όμορφο από το πατρικό μου,πιο καινούριο(διετίας),το Λύκειο έχει μόνο 30 παιδιά(σκέτο φροντιστήριο) με 6 φωτοτυπικά τελευταίας τεχνολογίας!!!Κάθε Σαββατοκύριακο γυρίζουμε σπίτι το ξημέρωμα και όλοι οι συνάδελφοι που έχω γνωρίσει είναι παραπάνω από ικανοποιημένοι.Οι αδέσμευτοι μάλιστα θα επιλέξουν να μείνουν και άλλη μία τουλάχιστον χρονιά.Το "δυσπρόσιτο" μας στα Δίκαια,συνδέεται με την Ορεστιάδα που μένουμε όλοι με την προέκταση της Εγνατίας,(διεθνής δρόμος προς
Big Brother,αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός χρονικού διορισμού και διαμονής σε ένα νησί..Όπως έχω κόψει τη φάση, υπάρχει η κλίμακα του Big Brother ( Νησιά στο μέγεθος Ικαρίας π.χ.) και η κλίμακα του survivor ( π.χ πολύ μικρά νησιά υποθέτω, μην ονοματίσω και θίξω η απαγοητεύσω κανέναν εδώ μέσα).Σεπτέμβριος-ΟκτώβρηςΤόπος διορισμούΥπάρχει λοιπόν ένα τραπέζι από 12 άτομα περίπου ( Τι σύμπτωση).Το τραπέζι αυτό μετακινείται από το ένα μαγαζί στο άλλο πρωί μεσημέρι βράδυ.Τα Σαβατοκύριακα μετακινείται στα ουζερί-ταβέρνες( πέφτει και το ρευστό βλέπετε των πρωτοδιόριστων)Αποσπάσεις-Μόρια-Μεταθέσεις τα μόνιμα θέματα κουβέντας.Αρχίζουμε και δεν ψιλογουστάρουμε τον άλλον/η άλλα είμαστε διακριτικοί.Το ίδιο ισχύει και άμα συμβαίνει το αντίθετο