*

Ψηφοφορία

Πως ήταν η πρώτη σας χρονιά ως μόνιμοι ;

Πολύ καλή
38 (41.8%)
Καλή
24 (26.4%)
Μέτρια
15 (16.5%)
Κακή
7 (7.7%)
Πολύ κακή
7 (7.7%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 91

Αποστολέας Θέμα: Εντυπώσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 99882 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ: Εντυπώσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #112 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 10:06:08 pm »
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σας.
Κλειώ, σχετίζεται και με εμένα αυτό το κέντρο της προσοχής. Η φυσική συστολή νομίζω είναι κάτι που με διακρίνει και πρέπει επειγόντως να καταπολεμήσω.
Φίλε Siobaras, οι πρακτικές οδηγίες προς.. ψάρακες είναι ό, τι χρειάζομαι  :) Να' σαι καλά! Να φανταστείς είχα απωθήσει από τη μνήμη μου το απουσιολόγιο, αν και έχω μόλις 10 χρόνια που τέλειωσα το σχολείο!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:15:36 »

Αποσυνδεδεμένος vikoulaki

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση:ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #113 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 10:22:24 pm »
Siob τελικά πρέπει: "κάτι' να το δοκιμάσουμε για να έχουμε και άποψη.Τι θέλω να πω? θυμάσαι πόσο είχες στεναχωρεθεί με την ανακοίνωση του τόπου διορισμού σου?
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2007, 10:25:05 pm από vikoulaki »

Αποσυνδεδεμένος Siobaras

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • 1.d4!
    • Προφίλ
« Απάντηση #114 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2007, 12:23:01 pm »
Αν ήξερα ότι θα είμαι Γεννάδι δε θα γκρίνιαζα καθόλου!
Φοβόμουν ότι όλοι θα κυνηγούσαν τα πολλά μόρια και, επειδή υστερώ σε κοινωνικά κριτήρια και προϋπηρεσία, θα κατέληγα σε κάποιο σχολείο μέσα στη Ρόδο (4 μόρια).

Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω ότι οι 12 που διάλεξαν πριν από μένα προτίμησαν άλλα σχολεία!
Και τότε η νύχτα... παίρνει διάσταση...

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2007, 04:55:18 pm »
Εγώ είχα τόση όρεξη που μετά το πρώτο πεντάλεπτο γνωριμίας, άρχισα μάθημα κανονικά. Κάνω στην πρώτη και τη δευτέρα γυμνασίου. Περνάω καταπληκτικά. Ώσπου να πάω σχολείο (είναι ένα λεπτό άπό το σπίτι που μενω) έχω κιόλας τελειώσει. Αυτό όμως που με κουράζει είναι η προετοιμασία στο σπίτι. Εχοντας συνηθίσει τόσα χρόνια με β΄ και γ΄ λυκείου και παιδιά που αμέσως με καταλάβαιναν, τώρα αντιμετωίζω πρόβλημα με την οργάνωση του μαθήματος. Διαβάζω τουλάχιστον τέσσερις ώρες κάθε απόγευμα. Επίσης, μου φάνηκαν πολλες οι ευθύνες και οι δουλειές ενός σχολείου. Μοιραστήκαμε και τις αρμοδιότητες: εγώ πήρα τη γιορτή της 17 Νοέμβρη, τη σχολική βιβλιοθήκη (ακόμη δεν ξέρω τι θα κάνω) και είμαι υπεύθυνη σ' ένα τμήμα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 04:15:36 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #116 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2007, 05:31:27 pm »
Αχ βρε παιδιά πόσο σας ζηλεύω :-[
Νομίζω πως δύσκολα θα περάσουν 11 μήνες και κάτι μέρες μέχρι να έρθει η πολυπόθητη μέρα του διορισμού μου. :-\
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος ninap3

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
    • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ + ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
« Απάντηση #117 στις: Σεπτεμβρίου 23, 2007, 11:21:01 pm »
Γειά σε όλους τους νεοδιόριστους και όχι μόνο σ' αυτούς, αλλά ειδικά σ' αυτούς που μαζεύουν μόρια και μετράνε μέρες να γυρίσουν σπίτι τους...
Έχει τρεις ώρες που γύρισα από Θεσσαλονίκη εδώ στην Κομοτηνή (μόνο 5 μόρια, αλλά τουλάχιστον πηγαίνω κάθε σαββατοκύριακο στην οικογένεια!) και
γράφω επειδή θέλω να προτείνω μια καλή δραστηριότητα σε όσους πλήτουν ή σε όσους θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό...
Το έχω αναφέρει ήδη σε άλλες συζητήσεις και έχει να κάνει με τις ΛΕΣΧΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ μαθηματικής λογοτεχνίας είτε στη σχολική τάξη είτε εκτός, για ενήλικες.
Εμείς, εγώ και ένας άλλος μαθηματικός, αρχίσαμε ήδη τη διοργάνωση και το κάνουμε και για ψυχαγωγία και για κοινωνικοποίηση και για εναλλακτική προσέγγιση των μαθηματικών!
Λέσχη παιδική λειτούργησα και πέρσι στη Θεσσαλονίκη και ήταν τέλεια.
Όποιος θέλει να δει τι και πως ας επισκεφτεί το www.thalesandfriends.org,   και προτάσεις έχει και υλικό από διάφορα βιβλία και ανθρώπους να υποστηρίξουν την προσπάθεια.
Όπως και να έχει είναι πολύ πιο δημιουργικό από ατέλειωτες ώρες ύπνου ή τηλεόρασης.
Κι εσύ φίλε siobara, που σου αρέσουν και οι γρίφοι, μπορείς να ασχοληθείς  μέσα από κατάλληλα βιβλία με τέτοια και θα αρέσει  στα παιδιά, πιστεύω.
Είμαι κι εγώ στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε βοήθεια αν θέλετε πληροφορίες για τις λέσχες ανάγνωσης της ομάδας Θαλής και Φίλοι.
Κατερίνα Καλφοπούλου
Ο καλύτερος δάσκαλος είναι ο...πίνακας!
http://mathandliterature.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 03:38:15 pm »
Παιδιά εμείς στην Ορεστιάδα περνάμε κάτι παραπάνω από τέλεια!!!
Το σπίτι είναι πιο όμορφο από το πατρικό μου,πιο καινούριο(διετίας),το Λύκειο έχει μόνο 30 παιδιά(σκέτο φροντιστήριο) με 6 φωτοτυπικά τελευταίας τεχνολογίας!!!Κάθε Σαββατοκύριακο γυρίζουμε σπίτι το ξημέρωμα και όλοι οι συνάδελφοι που έχω γνωρίσει είναι παραπάνω από ικανοποιημένοι.Οι αδέσμευτοι μάλιστα θα επιλέξουν να μείνουν και άλλη μία τουλάχιστον χρονιά.Το "δυσπρόσιτο" μας στα Δίκαια,συνδέεται με την Ορεστιάδα που μένουμε όλοι με την προέκταση της Εγνατίας,(διεθνής δρόμος προς
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 03:42:01 pm από magda »

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #119 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 09:29:14 pm »
Μάγδα δεν σου κρύβω περίμενα πώς και πώς να λάβεις μέρος και εσύ σε αυτή τη συζήτηση να τους τα πεις έτσι ωραία που τα γράφεις! Χωρίς γκρίνια και μιζέρια! Και αυτό το λέω γιατί είχα διαβάσει σε άλλο topic ότι όντως περνάς τέλεια στο τόπο διορισμού σου και απολαμβάνεις, με το παράπανω, αυτό το στάδιο της ζωής σου! Αντε και στα δικά μου.........όοοοοοοοοταν θα διοριστώ!  :P .Χωρίς παιδιά και άντρα γιατί τότε είναι πακέτο  :-\
Στην Ορεστιάδα αν και δεν έχω μείνει ωστόσο σπούδαζα
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος tera2

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: Σεπτεμβρίου 24, 2007, 10:49:04 pm »
Akoysa διαφορες αποψεις οποτε να πω και εγω πως περναω και πως θα μπορουσα να περναω. περναω μετρι ακι εχει να κανει με παραγοντες που ειναι θεμα τυχης να σο κατσουν. Αν παει καποιοσ σε μικρο σχολειο οπου υπαρχουν πολλοι νεοδιοριστοι τα πραγματα ειναι καλα οσο μικρο και αν ειναι το μεροσ γιατι υπαρχει το ιδιο προβλημα σε ολουσ. Αν το σχολειο ειναι μεγαλο με πολλουσ ντοπιουσ και μεγαλουσ σε ηλικια τοτε τα πραγματα Δεν ειναι και τοσο καλα. Σε αυτην την περιπτωση ανηκω και εγω. Σε συλλογο 40 ατομων αν εχισ 5-6 ατομα κατω των 30 τοτε ειναι προβλημα νομιζω γιατι στατιστικα με πόσουσ θα κολλας?

Αποσυνδεδεμένος manoglia

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #121 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2007, 03:57:03 pm »
Παιδιά εμείς στην Ορεστιάδα περνάμε κάτι παραπάνω από τέλεια!!!
Το σπίτι είναι πιο όμορφο από το πατρικό μου,πιο καινούριο(διετίας),το Λύκειο έχει μόνο 30 παιδιά(σκέτο φροντιστήριο) με 6 φωτοτυπικά τελευταίας τεχνολογίας!!!Κάθε Σαββατοκύριακο γυρίζουμε σπίτι το ξημέρωμα και όλοι οι συνάδελφοι που έχω γνωρίσει είναι παραπάνω από ικανοποιημένοι.Οι αδέσμευτοι μάλιστα θα επιλέξουν να μείνουν και άλλη μία τουλάχιστον χρονιά.Το "δυσπρόσιτο" μας στα Δίκαια,συνδέεται με την Ορεστιάδα που μένουμε όλοι με την προέκταση της Εγνατίας,(διεθνής δρόμος προς
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 25, 2007, 04:02:27 pm από manoglia »

Αποσυνδεδεμένος ninap3

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
    • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ + ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
« Απάντηση #122 στις: Σεπτεμβρίου 25, 2007, 09:58:55 pm »
θα πω πάλι για την υποκειμενικότητα!!!!!

κι από την άλλη μην ακούσετε κάποιον να λέει ότι περνάει τέλεια, σπεύδετε όλοι να υπενθυμίσετε τις επικείμενες δυσκολίες
Ένα έχω καταλάβει: τα εύκολα, τα δύσκολα, τα όμορφα και τα άσκημα έχουν την ταυτότητα αυτού που τα βιώνει!

καλά δε λέω, υπάρχουν και αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά αυτές συνήθως αντιμετωπίζονται. Ο υποκειμενικός παράγοντας είναι που δεν παλεύεται....

Ο καλύτερος δάσκαλος είναι ο...πίνακας!
http://mathandliterature.blogspot.com

Αποσυνδεδεμένος vladimir

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • ΑΣΕΠ.. και ξερό ψωμί!
    • Προφίλ
    • Η αγαπημένη μου ομάδα
« Απάντηση #123 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 08:27:13 pm »
Big Brother,
αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός χρονικού διορισμού και διαμονής σε ένα νησί..Όπως έχω κόψει τη φάση, υπάρχει η κλίμακα του Big Brother ( Νησιά στο μέγεθος Ικαρίας π.χ.) και η κλίμακα του survivor ( π.χ πολύ μικρά νησιά υποθέτω, μην ονοματίσω και θίξω η απαγοητεύσω κανέναν εδώ μέσα).
Σεπτέμβριος-Οκτώβρης
Τόπος διορισμού
Υπάρχει λοιπόν ένα τραπέζι από 12 άτομα περίπου ( Τι σύμπτωση).Το τραπέζι αυτό μετακινείται από το ένα μαγαζί στο άλλο πρωί μεσημέρι βράδυ.Τα Σαβατοκύριακα μετακινείται στα ουζερί-ταβέρνες( πέφτει και το ρευστό βλέπετε των πρωτοδιόριστων)Αποσπάσεις-Μόρια-Μεταθέσεις τα μόνιμα θέματα κουβέντας.Αρχίζουμε και δεν ψιλογουστάρουμε τον άλλον/η άλλα είμαστε διακριτικοί.Το ίδιο ισχύει και άμα συμβαίνει το αντίθετο :P :P
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 04, 2007, 08:31:37 pm από vladimir »
ΑΣΕΠ.. και ξερό ψωμί!

Αποσυνδεδεμένος tera2

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: Οκτωβρίου 04, 2007, 08:34:44 pm »
Kαλο το κειμενο αλλα στεναχωρηθηκα που δεν θα παρω 100.000 οπως ο τσακασ αλλα μονο 13000!!!!! Με ξενερωσε που δεν ειχε χαπυ εντ!!!!!!

Miss Elenious

• Επισκέπτης
« Απάντηση #125 στις: Οκτωβρίου 05, 2007, 09:17:05 am »
Big Brother,
αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός χρονικού διορισμού και διαμονής σε ένα νησί..Όπως έχω κόψει τη φάση, υπάρχει η κλίμακα του Big Brother ( Νησιά στο μέγεθος Ικαρίας π.χ.) και η κλίμακα του survivor ( π.χ πολύ μικρά νησιά υποθέτω, μην ονοματίσω και θίξω η απαγοητεύσω κανέναν εδώ μέσα).
Σεπτέμβριος-Οκτώβρης
Τόπος διορισμού
Υπάρχει λοιπόν ένα τραπέζι από 12 άτομα περίπου ( Τι σύμπτωση).Το τραπέζι αυτό μετακινείται από το ένα μαγαζί στο άλλο πρωί μεσημέρι βράδυ.Τα Σαβατοκύριακα μετακινείται στα ουζερί-ταβέρνες( πέφτει και το ρευστό βλέπετε των πρωτοδιόριστων)Αποσπάσεις-Μόρια-Μεταθέσεις τα μόνιμα θέματα κουβέντας.Αρχίζουμε και δεν ψιλογουστάρουμε τον άλλον/η άλλα είμαστε διακριτικοί.Το ίδιο ισχύει και άμα συμβαίνει το αντίθετο :P :P

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)