Σύνολο ψηφοφόρων: 91
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια καλησπερα-ειμαι 25 χρονων,τελειωνω αυτον το μηνα την στρατιωτική μου θητεία και με ευχαριστηση εμαθα τον ιουλιο τον διορισμο μου μεσω ασεπ στο κλαδο των φιλολογων υστερα απο μια ιδαιτερα κοπιαστικη περιοδο μελετης και μαλιστα σε πολυ καλη σειρα(μεσα στην πρωτη εκατονταδα)αυτο που θα θελα να ρωτησω απο καποιον εμπειρο ειναι: α)απο το υπουργειο με διαβεβαιωσαν οτι δεν προκειται να χασω τον διορισμο μου και την θεση μου εξαιτιας της θητειας μου και οτι απλα θα διοριστω με την δευτερα φουρνια διοριστεων του ασεπ 2007(λογικα το σεπτεμβριο 2008) και οτι δεν χρειαζοταν να καταθεσω κανενα εγγραφο το καλοκαιρι που μας περασε οταν ανακοινωθηκαν οι διαδιακσιες διορισμου των διοριστεων του ασεπ,αφου ημουν φανταρος.πραγματικα ισχυει κατι τετοιο?γιατι θα μπορουσα να φτασω στο χειροτερο σημειο αν εχανα το διορισμο μου λογω της θητειας ,β)η καλη μου σειρα στο διαγωνισμο θα μου δωσει καποιο αβανταζ εναντι αλλων συναδελφων που συμμετειχαν στο διαγωνισμο οσο αφορα την περιοχη που θα διαλεξω να υπηρετησω(δεν εχω καθολου προυπηρεσια) σας ευχαριστω εκ των προτερων και ευχομαι καλο κουραγιο στους διαγωνιζομενους του επικειμενου ασεπ 2009
Λες το "παλιόπαιδο"; Καλά, έτσι και αλλιώς 10 ή 11 έχει στο πρώτο τρίμηνο (το επόμενο το βλέπω για κάτω από τη βάση )
Το κορυφαίο ήταν που μπαίνοντας μία μέρα στην τάξη, ένας μαθητής μου έκανε δώρο στο άσχετο ένα... μπουκάλι λάδι, παραγωγής της οικογενείας του!!
Mαλλον πηγε να σε "λαδωσει" για να του βαλεις κανενα βαθμο παραπανω