Σύνολο ψηφοφόρων: 91
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
οσο για τους ''κυριους'' και τις ''κυριες'' του Ενιαιου.....μη χεσω!!!οπως λεει και η αγαπημενη μου θεια
Παράθεση από: erozoo στις Φεβρουαρίου 01, 2008, 07:38:21 pmοσο για τους ''κυριους'' και τις ''κυριες'' του Ενιαιου.....μη χεσω!!!οπως λεει και η αγαπημενη μου θειαΜια μικρη παρεμβαση και συνεχιζετε την συζητηση σας...Αγαπητε erozoo λυπαμαι που το λεω αλλα το σχολιακι σου ειναι λιγο απογοητευτικο εως απαραδεκτο για να μην πω αντισυναδελφικο....Οπως ειπες κι εσυ δεν εχεις ουτε μια μερα προυπηρεσια ενω οι κυριοι και οι κυριες του ενιαιου εχουν προυπηρεσια οποτε μπορεις να δειχνεις και ενα δεοντα σεβασμο στους παλαιοτερους και εμπειροτερους...
.............ι.Δεν κανουμε chat. Κανουμε ανταλλαγη αποψεων στα εκπαιδευτικα θεματα. Ας αρκεστουμε σε αυτο και ας αφησουμε τους εχοντες αντιθετη αποψη να πορευτουν οπως νομιζουν. .... Εμεις εχουμε αλλη δουλεια να κανουμε
Πόσοι είναι,βρε παιδιά, αυτοί(ΠΕ02) οι του 40% για το 2008-9;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Άντε να δούμε ποια είναι η πραγματική μας σειρα στην επιλογή και ν' αρχίσουμε να το συνηθίζουμε...Παρακαλώ,ας μου πει όποιος ξερει...