0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η διδασκαλία της Αγγλικής γίνεται κατά επίπεδα γνώσης, όπως ορίζεται με τη Γ2/4230/12-7-96 Υπ. Απόφαση.Ο χωρισμός αυτός γίνεται μόνο για το μάθημα των Αγγλικών και για μην υπάρξει πρόβλημα στο πρόγραμμα, συνδυάζεται με το μάθημα της Φυσικής Αγωγής.Η διδασκαλία της Αγγλικής σε επίπεδα πρέπει να εφαρμόζεται σε κάθε σχολείο, ο τρόπος όμως εφαρμογής τους, είναι θέμα που αφορά κάθε σχολική μονάδα χωριστά και πρέπει να αντιμετωπίζεται σε συγκεκριμένο τοπικό επίπεδο και με τέτοιο τρόπο ώστε να μην παρακωλύεται η διδασκαλία των άλλων μαθημάτων. Διευκρινίζεται ότι σε μικρές σχολικές μονάδες, όπου υπάρχουν ένα μόνον τμήμα ανά τάξη, θα πρέπει να εφαρμοστεί, εφόσον απαιτείται, ο χωρισμός των μαθητών σε δύο τμήματα/ επίπεδα.Γ2/4637/04-09-2001 ΥΠ.Ε.Π.Θ.Εγκύκλιος Γ2/4637/04-09-2001 ΥΠ.Ε.Π.Θ.αν υπαρχει κατι πιο προσφατο, δεν το γνωριζω, σε εμας αυτο εφαρμοζεται. Στους αρχαριους εντασσονται επισης παιδια που δεν εχουν διδαχθει καθολου την ξενη γλωσσα στο δημοτικο
Πρέπει όλα να ελέγχονται συνάδελφε και όχι όσα τους συμφέρουν!
Και εννοείται πως ούτε εγώ έχω κάτι με τους συναδέλφους της αγγλικής! Το ίδιο θα ίσχυε αν ήταν χημικοί ή οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα!
Ακριβώς! Από τη
Ελπίζω να βοήθησα. Πάντως, προσωπική μου εκτίμηση, το "εφόσον απαιτείται" για τα μικρά σχολεία ίσως δικαιολογεί το να μην "σπάσει" το τμήμα