Σύνολο ψηφοφόρων: 109
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: G7 02 στις Ιουλίου 16, 2011, 07:42:18 pmΠάλι εδώ, λοιπόν!!! Στα γνωστά λιμέρια!!! Καλησπέρα κι από εμένα... Πιστεύω πως ο φετινός αριθμός προσλήψεων θα είναι ελαφρά μειωμένος λόγω των συγχωνεύσεων. Πέρισι με 711 θέση στον πίνακα αναπληρωτών και φόβους για μείωση των προσλήψεων έως και 70%, τσέκαρα το "κουτάκι". Η τύχη μού χαμογέλασε και με πήραν στη β' φάση στη 2η επιλογή μου!!! Φέτος αποφάσισα να μην το ρισκάρω και το κουτάκι έμεινε κενό. Για να δούμε... Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι συνάδελφοι!!! Και υπομονή με τη ζέστη... Ας ελπίσουμε ότι η σχολική χρονιά που πλησιάζει θα βρει εμάς σε κάποιο σχολείο κοντά στο σπίτι μας ή όπου τέλος πάντων ποθεί ο καθένας και τον πρωταθλητή μας στο ποδόσφαιρο (κι όχι μόνο) να πιάνει κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα και φυσικά στις καρδιές μας!!! ... της Ευρώπης, εννοείς ...
Πάλι εδώ, λοιπόν!!! Στα γνωστά λιμέρια!!! Καλησπέρα κι από εμένα... Πιστεύω πως ο φετινός αριθμός προσλήψεων θα είναι ελαφρά μειωμένος λόγω των συγχωνεύσεων. Πέρισι με 711 θέση στον πίνακα αναπληρωτών και φόβους για μείωση των προσλήψεων έως και 70%, τσέκαρα το "κουτάκι". Η τύχη μού χαμογέλασε και με πήραν στη β' φάση στη 2η επιλογή μου!!! Φέτος αποφάσισα να μην το ρισκάρω και το κουτάκι έμεινε κενό. Για να δούμε... Καλό υπόλοιπο καλοκαίρι συνάδελφοι!!! Και υπομονή με τη ζέστη... Ας ελπίσουμε ότι η σχολική χρονιά που πλησιάζει θα βρει εμάς σε κάποιο σχολείο κοντά στο σπίτι μας ή όπου τέλος πάντων ποθεί ο καθένας και τον πρωταθλητή μας στο ποδόσφαιρο (κι όχι μόνο) να πιάνει κορυφή στο βαθμολογικό πίνακα και φυσικά στις καρδιές μας!!!
Λοιπόν έχω συγχιστεί που δε βρίσκω το link που θέλω (24μηνο κι αναπληρωτές) το αναφέρω εδώ.Παρακαλώ κάποιο διαχειριστή να το μεταφέρει αντιστοίχως....Σας ευχαριστώSOSΜόλις τηλεφώνησα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι όντως έγινε αυτό(προσμέτρηση ορισμένων φετινών προϋπηρεσιών) κι ότι έγινε λάθος του συστήματος, ότι έβγαλαν ανακοίνωση επί τούτου(δεν την είδα κάπου, θα την ψάξω) κι ότι παρολαυτά, θα γίνει διόρθωση μια κι έξω στον ενιαίο αναπληρωτών που θα βγεί τις επόμενες ημέρες, ότι δηλαδή θα δούμε μόνο μέχρι τα περσινά μας μόρια....Άντε, όσοι με βρίσατε ότι σπέρνω πανικό, ελάτε και ζητήστε μια συγγνώμη...Δε βλάπτει.....
καλησπερα σε ολους τους συναδελφους!ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να προσκομισω και υπευθυνη δηλωση μαζι με ολα τα χαρτια...πρωτη φορα κανω την αιτηση!ευχαριστω πολυ!
Παράθεση από: al_katerinaki στις Ιουλίου 18, 2011, 12:15:49 pmκαλησπερα σε ολους τους συναδελφους!ηθελα να ρωτησω αν πρεπει να προσκομισω και υπευθυνη δηλωση μαζι με ολα τα χαρτια...πρωτη φορα κανω την αιτηση!ευχαριστω πολυ!Υπέυθυνη δήλωση χρειάζεται αν δεν έχεις επικυρωμένα αντίγραφα των εγγράφων που χρειάζονται αλλά απλές φωτοτυπίες.Δεν ξέρω αν χρειάζεται και κάπου αλλού.Καλύτερα να έχεις κάτι παραπάνω παρά λιγότερο