0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
υπαρχει μεγάλη πιθανότητα τα γραφεία να μην κλείσουν επομενως οι αριθμοι δεν προκειται να τις βγουν τουλαχιστον στους αναπληρωτές , για τους μονιμους σιγουρα θα κανει οτι λιγοτερο μπορει , θα διορισει το ελαχιστο ετσι για να ηδονιζεται μες στην κακια της
Απορία αδαούς: η Υπουργός Παιδείας δικαιούται να επιχαίρει, ενώπιον του Κοινοβουλίου, για τη μείωση του μόνιμου και (δήθεν) του αναπληρωματικού προσωπικού ...;Εκτός και αν μου διαφεύγει η λεπτομέρεια της μετουσίωσης του εν λόγω Υπουργείου ... σε "Αμορφωσιάς και Διαρκούς εξασφάλισης πόρων".Η Υπουργός είναι και αυτή πρόβλημα (όχι το μείζον) για όσους, αυτές τις γκρίζες μέρες, δεν ανέχονται το περίσσευμα θράσους.Καλημέρα φίλε, Sun ... Αλήθεια, τα κόκκινα ταιριάζουν στον
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουνίου 22, 2011, 08:12:24 amΑπορία αδαούς: η Υπουργός Παιδείας δικαιούται να επιχαίρει, ενώπιον του Κοινοβουλίου, για τη μείωση του μόνιμου και (δήθεν) του αναπληρωματικού προσωπικού ...;Εκτός και αν μου διαφεύγει η λεπτομέρεια της μετουσίωσης του εν λόγω Υπουργείου ... σε "Αμορφωσιάς και Διαρκούς εξασφάλισης πόρων".Η Υπουργός είναι και αυτή πρόβλημα (όχι το μείζον) για όσους, αυτές τις γκρίζες μέρες, δεν ανέχονται το περίσσευμα θράσους.Καλημέρα φίλε, Sun ... Αλήθεια, τα κόκκινα ταιριάζουν στον
Καλημέρα σας! Απολυθήκατε χθες όσοι είστε αναπληρωτές??? Γιατί παρότι η λήξη του σχολικού έτους είναι στις 30, μας απέλυσαν χθες.....
Παράθεση από: maraki28 στις Ιουνίου 22, 2011, 12:38:39 amυπαρχει μεγάλη πιθανότητα τα γραφεία να μην κλείσουν επομενως οι αριθμοι δεν προκειται να τις βγουν τουλαχιστον στους αναπληρωτές , για τους μονιμους σιγουρα θα κανει οτι λιγοτερο μπορει , θα διορισει το ελαχιστο ετσι για να ηδονιζεται μες στην κακια τηςΘα επαναλάβω για πολλοστή φορά ότι το πρόβλημα δεν είναι η Διαμαντοπούλου, η οποία στις επόμενες εκλογές μπορεί να είναι στο...σπίτι της, αλλά η συνολική πολιτική στα θέματα της εκπαίδευσης. Και δεν το λέω από διάθεση να υπερασπιστώ μια υπουργό που της ασκώ κι εγώ οξεία κριτική για αμέτρητα λάθη.Όταν όμως, πρωσοποποιούμε το πρόβλημα , βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος...