0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδή....όσοι δουλεψουν στα ΣΔΕ, θα είναι εκπαιδευτικοί 2ης κατηγορίας.....γιατί έτσι???Το μισό δημόσιο ΕΣΠΑ ειναι.....γιατί μόνο στα ΣΔΕ??
Είστε περίεργοι όλοι... Αν πάρουν δασκάλους πως θα πληρώνουν τους Ειδικούς Φρουρούς και τους Εποπ;; Όλα δικά σας τα θέλετε! Η ασφάλεια της πατρίδος (χαρ χαρ χαρ)
Παιδιά, το θέμα της ΑΠΥ είναι πολύ σοβαρό. Πιστέψτε με, κανείς δεν θα 'θελε ν' ανοίξει βιβλία για τέτοιες δουλειές. Δεν θα σας μένει τίποτε, συν ένα απίστευτο τρέξιμο και έξοδα σε λογιστές. Πέραν αυτών όμως, το πρόβλημα είναι ότι τέτοιου είδους εργασιακές σχέσεις στην εκπαίδευση δεν πρέπει να γίνονται αποδεκτές. Πέρυσι, οι αναπληρωτές ΕΣΠΑ παλέψαμε για να μας πληρώνουν και τις αργίες και τις διακοπές κανονικά, γιατί η σύμβασή μας δεν έκανε λόγο για αυτά τα στοιχειώδη που προσπάθησαν να μας φάνε. Μην τους επιτρέψετε να ορίσουν εργασιακή σχέση με μπλοκάκι. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι παλεύουν χρόνια για να απαλλαγούν από αυτά.Επίσης μου κάνει εντύπωση ότι η εγκύκλιος αναφέρει μόνο ΑΠΥ και όχι και απόδειξη δαπανών εάν κάποιος επιθυμεί. Όταν τα ποσά είναι μικρά συμφέρει η απόδειξη δαπανών (έως 5.000 κάθε έτος). Έχει παρακράτηση 23%, όμως δεν έχει ΤΕ
Παιδια ποια ΣΔΕ λειτουργουνε? π.χ. λεει: ΣΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΤΜΗΜΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Τελικα θα λειτουργησει των Ιωαννινων, της Ηγουμενιτσας ή και τα δυο?
Παράθεση από: Κοροιδο στις Αυγούστου 12, 2011, 05:07:24 pmΠαιδια ποια ΣΔΕ λειτουργουνε? π.χ. λεει: ΣΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΤΜΗΜΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Τελικα θα λειτουργησει των Ιωαννινων, της Ηγουμενιτσας ή και τα δυο?πάρε τηλέφωνο και ρώτησε ποιο απο τα δυο θα λειτουργήσει, εαν θα πάρουν μόνιμο και πόσες ώρες θα πάρει ο ωρομίσθιος. Ο διευθυντης του σδε γνωρίζει , εαν σου τα μασάει , αυτό σημαίνει οτι έχει λίγα άτομα και θα κρατήσει αργόσχολους μόνιμους που δεν έχουν οργανική αλλά είναι στην διάθεση, μην πληρώσεις μόνο τεβε και δεν σε πάρουν.....
Παράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 12, 2011, 07:57:14 pmΠαράθεση από: Κοροιδο στις Αυγούστου 12, 2011, 05:07:24 pmΠαιδια ποια ΣΔΕ λειτουργουνε? π.χ. λεει: ΣΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΤΜΗΜΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Τελικα θα λειτουργησει των Ιωαννινων, της Ηγουμενιτσας ή και τα δυο?πάρε τηλέφωνο και ρώτησε ποιο απο τα δυο θα λειτουργήσει, εαν θα πάρουν μόνιμο και πόσες ώρες θα πάρει ο ωρομίσθιος. Ο διευθυντης του σδε γνωρίζει , εαν σου τα μασάει , αυτό σημαίνει οτι έχει λίγα άτομα και θα κρατήσει αργόσχολους μόνιμους που δεν έχουν οργανική αλλά είναι στην διάθεση, μην πληρώσεις μόνο τεβε και δεν σε πάρουν.....Ρωταω γιατι στην προκηρυξη που βγηκε αναφερει ΣΔΕ και ΤΜΗΜΑ ξεχωριστα. Ειναι ξεχωριστα? π.χ. αλλο ΣΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και αλλο ΤΜΗΜΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ?Δυστυχως ή ευτυχως φιλε μου εχω μπλοκακι ανοιχτο...αλλιως ουτε με σφαιρες!
Παράθεση από: Κοροιδο στις Αυγούστου 12, 2011, 08:51:13 pmΠαράθεση από: mpesg στις Αυγούστου 12, 2011, 07:57:14 pmΠαράθεση από: Κοροιδο στις Αυγούστου 12, 2011, 05:07:24 pmΠαιδια ποια ΣΔΕ λειτουργουνε? π.χ. λεει: ΣΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και ΤΜΗΜΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ. Τελικα θα λειτουργησει των Ιωαννινων, της Ηγουμενιτσας ή και τα δυο?πάρε τηλέφωνο και ρώτησε ποιο απο τα δυο θα λειτουργήσει, εαν θα πάρουν μόνιμο και πόσες ώρες θα πάρει ο ωρομίσθιος. Ο διευθυντης του σδε γνωρίζει , εαν σου τα μασάει , αυτό σημαίνει οτι έχει λίγα άτομα και θα κρατήσει αργόσχολους μόνιμους που δεν έχουν οργανική αλλά είναι στην διάθεση, μην πληρώσεις μόνο τεβε και δεν σε πάρουν.....Ρωταω γιατι στην προκηρυξη που βγηκε αναφερει ΣΔΕ και ΤΜΗΜΑ ξεχωριστα. Ειναι ξεχωριστα? π.χ. αλλο ΣΔΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και αλλο ΤΜΗΜΑ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ?Δυστυχως ή ευτυχως φιλε μου εχω μπλοκακι ανοιχτο...αλλιως ουτε με σφαιρες!ναι είναι ξεχωριστά, καλύτερα να πάρεις τηλ στα σδε που ενδιαφέρεσαι να απασχοληθείς