0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η εταιρία "Συστημένα ΕΛΤΑ" κάνει τη δουλειά της και οικονομικά.
Λογικο ειναι, τοσοι μονιμοι σε σδε μεγαλων αστικων κεντρων και οι ωρομισθιοι να τρεχουν στα παραρτηματα...............τοσοι διευθυντες σδε με λιγοτερα τυπικα προσοντα και απο τους ωρομισθιους..........δεν τους εκατσε καλα.........μαλλον ηταν τσισφλικι μονiμων τα σδε για πολλα χρονια, ε ας αλλαξει και αυτο!!!!!
Η στελέχωση των ΣΔΕ με δύο μόνον εκπαιδευτικούς καθιστά αδύνατη τη λειτουργία τους το πρώτο τρίμηνο, εφόσον οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί και οι σύμβουλοι θα αρχίσουν να παρουσιάζονται στα σχολεία από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τα τέλη Ιανουαρίου.
για τους ωρομίσθιους ούτε κουβέντα..λες και δεν πρόκειται για εργαζόμενους που θα δουλέψουν στα σχολεία τους και δε τους νοιάζει!Παράθεση από: link=topic=23563.msg484921#msg484921 date=1315406927Η στελέχωση των ΣΔΕ με δύο μόνον εκπαιδευτικούς καθιστά αδύνατη τη λειτουργία τους το πρώτο τρίμηνο, εφόσον οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί και οι σύμβουλοι θα αρχίσουν να παρουσιάζονται στα σχολεία από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τα τέλη Ιανουαρίου.αυτό πάλι..;;
δυσκολο το βλεπωνα αλλαζει το ΑΠΥ...παντως εγω χαρτια δεν εχω στειλει ακομα...εχω ετοιμο το φακελο αλλα δεν ξερω τι να κανω....
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 07, 2011, 05:54:26 pmΛογικο ειναι, τοσοι μονιμοι σε σδε μεγαλων αστικων κεντρων και οι ωρομισθιοι να τρεχουν στα παραρτηματα...............τοσοι διευθυντες σδε με λιγοτερα τυπικα προσοντα και απο τους ωρομισθιους..........δεν τους εκατσε καλα.........μαλλον ηταν τσισφλικι μονiμων τα σδε για πολλα χρονια, ε ας αλλαξει και αυτο!!!!!Εσένα σε εκτιμώ όλο και περισσότερο!!! Μιλάς ορθά! Μπράβο! Έχεις απόλυτο δίκιο!