*

Αποστολέας Θέμα: Αλλαγες στην εγκυκλιο αναπληρωτων 2011-2012  (Αναγνώστηκε 93981 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος inw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
    • http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)
Απ: Αλλαγες στην εγκυκλιο αναπληρωτων 2011-2012
« Απάντηση #168 στις: Ιουλίου 07, 2011, 10:23:06 am »
Δεν μας έφταναν όλοι οι άλλοι ,έχουμε κι αυτούς από τα ιδιωτικά. >:(
http://filologoi02.webnode.gr/(Σύλλογος Φιλολόγων)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:22:47 »

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Ιουλίου 07, 2011, 10:26:19 am »
Και πέρυσι δεν τους είχαμε;

Αποσυνδεδεμένος leta

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Θα έρθουν καλύτερες μέρες πε 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Ιουλίου 07, 2011, 10:41:09 am »
    καλημέρα σας!Με την εγκυκλιο αυτή θα δηλώσουμε κ περιοχες για μονιμο διορισμο με το 40% ή με το 24μηνο(όσοι ανηκουν σε αυτήν την κατηγορια);

Οχι.Αυτή η αίτηση είναι καθαρά για αναπλήρωση.Η εγκύκλιος διορισμού βγαίνει αργότερα με συγκεκριμένες περιοχές.

ναι όμως αν κοιταξουμε την εγκυκλιο στο κουτακι με την ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ αναφερει και για μονιμο διορισμο!!

Αποσυνδεδεμένος xristis23

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Ιουλίου 07, 2011, 10:49:43 am »
    καλημέρα σας!Με την εγκυκλιο αυτή θα δηλώσουμε κ περιοχες για μονιμο διορισμο με το 40% ή με το 24μηνο(όσοι ανηκουν σε αυτήν την κατηγορια);

Οχι.Αυτή η αίτηση είναι καθαρά για αναπλήρωση.Η εγκύκλιος διορισμού βγαίνει αργότερα με συγκεκριμένες περιοχές.

ναι όμως αν κοιταξουμε την εγκυκλιο στο κουτακι με την ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ αναφερει και για μονιμο διορισμο!!

διάβασε παραπάνω

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:22:47 »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Ιουλίου 07, 2011, 10:54:35 am »
Επικοινώνησα με το τμήμα διορισμών δευτεροβάθμιας του Υπουργείου και η αρμόδια υπάλληλος για τις προσλήψεις του κλάδου μου (γεωπόνοι) με διαβεβαίωσε οτι δεν έχει καμία ενημέρωση για το ότι έχουν εγκριθεί ως τώρα τέτοια 6μηνα προγράμματα και ότι αν κάτι τέτοιο είχε συμβεί θα είχαν ενημερωθεί και οι ίδιοι.
Παρόλα αυτά, επειδή το ίδιο το Υπουργείο θέτει ξαφνικά άμεσα το θέμα χορήγησης παιδαγωγικής επάρκειας από τις επιμορφώσεις των πανεπιστημίων, βάζοντας το στην εγκύκλιο αναπληρωτών, πρέπει να τοποθετηθεί άμεσα και επίσημα για το τι ισχύει αυτή τη στιγμή με αυτά τα προγράμματα.
Πάρτε τηλέφωνα και πιέστε για επίσημη τοποθέτηση του Υπουργείου. Το θέμα είναι σοβαρό και δεν έχω καμία όρεξη να βρεθούν στους πίνακες από το πουθενά άτομα, όπως έγινε με τα σεμινάρια της ειδικής αγωγής, και να ψάχνουμε για τον καθένα τι και πότε το έκανε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 07, 2011, 10:57:06 am από Green »

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Ιουλίου 07, 2011, 11:12:28 am »
Μίλησα και με την προισταμένη του τμήματος διορισμών, ευγενέστατη κυρία, αρχικά με παρέπεμψε στον νόμο. Επέμεινα όμως για πιο συγκεκριμένη απάντηση και μου είπε ότι δεν έχει αυτή τη στιγμή ενημέρωση ότι έχει εγκριθεί κάποιο τέτοιο πρόγραμμα επιμόρφωσης.
Αλλά μετά ξεκίνησαν τα ασαφή. Ότι μήπως κάτι έχει εγκριθεί και δεν το γνωρίζει, ότι ο νόμος είναι όντως ασαφής εκεί και δεν έχει ακόμα προβλεφθεί από το Υπουργείο ένα όργανο που να εγκρίνει τέτοια προγράμματα με βάση κάποιες προδιαγραφές, ότι είναι κάτι που πρέπει όντως να κοιτάξουν κλπ.
Το αποκορύφωμα είναι ότι όταν της είπα ότι υπάρχουν ήδη κάποια τέτοια προγράμματα και αν αυτά έχουν εν τέλει εγκριθεί, μου είπε δεν μας έχει κατατεθεί κάποια τέτοια βεβαίωση προγράμματος, και ότι αν τους έρθει ένα τέτοιο δικαιολογητικό θα δουν τι θα κάνουν.  :o Η πλήρης δηλαδή παραδοχή της προχειρότητας και του μπάχαλου.
Ξαναλέω, όσοι μπορούν να πάνε στο Υπουργείο να το κάνουν και να ζητήσουν έγγραφη απάντηση.

Αποσυνδεδεμένος sec

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Ιουλίου 07, 2011, 11:17:57 am »
Επικοινώνησα με το τμήμα διορισμών δευτεροβάθμιας του Υπουργείου και η αρμόδια υπάλληλος για τις προσλήψεις του κλάδου μου (γεωπόνοι) με διαβεβαίωσε οτι δεν έχει καμία ενημέρωση για το ότι έχουν εγκριθεί ως τώρα τέτοια 6μηνα προγράμματα και ότι αν κάτι τέτοιο είχε συμβεί θα είχαν ενημερωθεί και οι ίδιοι.
Παρόλα αυτά, επειδή το ίδιο το Υπουργείο θέτει ξαφνικά άμεσα το θέμα χορήγησης παιδαγωγικής επάρκειας από τις επιμορφώσεις των πανεπιστημίων, βάζοντας το στην εγκύκλιο αναπληρωτών, πρέπει να τοποθετηθεί άμεσα και επίσημα για το τι ισχύει αυτή τη στιγμή με αυτά τα προγράμματα.
Πάρτε τηλέφωνα και πιέστε για επίσημη τοποθέτηση του Υπουργείου. Το θέμα είναι σοβαρό και δεν έχω καμία όρεξη να βρεθούν στους πίνακες από το πουθενά άτομα, όπως έγινε με τα σεμινάρια της ειδικής αγωγής, και να ψάχνουμε για τον καθένα τι και πότε το έκανε.

Κάνετε άμεσα μια καταγγελία ενάντια στην Ε.Φ. για το θέμα αυτό και να δούμε αν θα τολμήσουν μετά να νομιμοποιήσουν τέτοια σεμινάρια ;)

Αποσυνδεδεμένος billimember

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Ιουλίου 07, 2011, 11:20:01 am »
Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός.    

Επειδή έχει φοβηθεί το μάτι  μου , με αυτό το υπουργείο.Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής ; Είναι κομμάτι απο την αίτηση.Μήπως είναι σχετικό με το νόμο να κάνουν όλοι υποχρεωτικά αίτηση ακόμη και οι ασεπίτες με φεκ , ειδάλλως δε διορίζονται.Εγω πχ ειμαι στο 24 μηνο και θελω να δηλώσω τις περιοχές αυτές για αναπλήρωση αλλά φοβάμια μην είναι καμία παγίδα και μας πουν μετα πως αποκλειόμαστε απο το διορισμό διότι δε τσεκάραμε αυτό το κουτάκι.Παρακαλώ όποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει , για να μαστε σίγουροι.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Ιουλίου 07, 2011, 11:20:43 am »
Επίσης φέτος οι εκπαιδευτικοί που δούλεψαν για τουλάχιστον 2 συνεχή χρόνια σε ιδιωτικο σχολείο και απολύθηκαν μετά τον Ιούνιο του 2010, μπορούν να μπουν φέτος στους πίνακες αναπληρωτών με την προυπηρεσία που είχαν μέχρι τον περσινό Ιούνιο. Ίσχυε αυτό ως τώρα;
Ναι ίσχυε και πέρυσι. Ευτυχώς η προϋπηρεσία αυτή μετράει μόνο για τους πίνακες αναπληρωτών.

Αποσυνδεδεμένος Green

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Ιουλίου 07, 2011, 11:21:11 am »
Αν διαβάζει κάποιος υπεύθυνος του forum, ζητηστε και εσείς μία επίσημη τοποθέτηση και διευκρίνιση από το Υπουργείο για τις εξάμηνες επιμορφώσεις. Πάει να γίνει δεύτερη μεγάλη "μπίζνα" εις βάρος των αδιόριστων εκπαιδευτικών, μετά τα σεμινάρια ειδικής αγωγής, και αν κάτσουμε και τώρα άπραγοι θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Ιουλίου 07, 2011, 11:29:21 am »
Ερώτηση προς Την υπουργό Παιδείας

...

Όπως και στο παρελθόν σας είχαμε ενημερώσει ήδη έχουν υπάρξει ιδιωτικοί φορείς που διοργανώνουν σεμινάρια σε συνεργασία, όπως οι ίδιοι λένε, με τμήματα ΑΕΙ για την παροχή παιδαγωγικής επάρκειας σε εκπαιδευτικούς. Τα σεμινάρια αυτά, λειτουργώντας κατά το πρότυπο των σεμιναρίων της ειδικής αγωγής, για τα οποία γνωρίζετε πολύ καλά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, παρέχονται έναντι χρηματικής αμοιβής, ενώ είναι αμφιβόλου παιδαγωγικής επάρκειας. Είναι εύλογη, λοιπόν, η απορία μας, δεδομένου ότι ούτε στην εγκύκλιο ούτε κάπου αλλού δεν αναφέρεται κάποια λίστα με Α.Ε.Ι. που παρέχουν αυτήn την πιστοποίηση, αν συμπεριλαμβάνονται και αναγνωρίζονται προγράμματα που έχουν δημιουργηθεί από ιδιωτικούς φορείς, όποιοι και αν είναι αυτοί, ή και με τη συνεργασία δημόσιων Α.Ε.Ι. Στο αρνητικό για εμάς ενδεχόμενο που αυτό ισχύει, ζητάμε να δημοσιοποιήσετε ποια είναι αυτά.

http://adioristoi.blogspot.com/2011/07/blog-post.html
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 07, 2011, 11:33:19 am από rozy4 »

Αποσυνδεδεμένος sec

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Ιουλίου 07, 2011, 11:38:50 am »
Εδώ και η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΙΕΛΕ:

"Μια ιδιαίτερα σημαντική εγκύκλιος, η οποία αφορά ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς που απολύονται λόγω κλεισίματος σχολείου, τάξης και τμήματος, ή με καταγγελία της σύμβασής τους κι έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον δύο συνεχή χρόνια προϋπηρεσίας στην ίδια σχολική μονάδα, εκδόθηκε σήμερα από το ΥΠΔ

Αποσυνδεδεμένος why

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Ιουλίου 07, 2011, 11:39:13 am »
Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός.    

Επειδή έχει φοβηθεί το μάτι  μου , με αυτό το υπουργείο.Τι θέλει να πει εδώ ο ποιητής ; Είναι κομμάτι απο την αίτηση.Μήπως είναι σχετικό με το νόμο να κάνουν όλοι υποχρεωτικά αίτηση ακόμη και οι ασεπίτες με φεκ , ειδάλλως δε διορίζονται.Εγω πχ ειμαι στο 24 μηνο και θελω να δηλώσω τις περιοχές αυτές για αναπλήρωση αλλά φοβάμια μην είναι καμία παγίδα και μας πουν μετα πως αποκλειόμαστε απο το διορισμό διότι δε τσεκάραμε αυτό το κουτάκι.Παρακαλώ όποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει , για να μαστε σίγουροι.

Αποσυνδεδεμένος tinakipe17

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 82 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Ιουλίου 07, 2011, 11:46:52 am »

καλημερα.και εγω την ιδια απορια εχω.ποιος μπορει να απαντησει.ειναι πολυ σοβαρο ζητημα.μηπως αν δεν το τσεκαρουμε δεν θα υπαρχουμε στους πινακες διορισμων του 11/12?
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε,
αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα!!!!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)