0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωριζει κανεις τι ειναι το 7 κουτακι (προγραμμα εξειδικευμενης εκπαιδευτικης υποστηριξης για ενταξη μαθητων με αναπηρια ή ειδικες εκπαιδευτικες αναγκες;) και αν χρειαζεται καποιο ειδικο προσον για να το δηλωσει κανεις;; Οι αρμοδιοι δε γνωριζουν και ρωτανε ο ενας τον αλλον.. Ειναι ολοι ασχετοι ή εγω πεφτω στις περιπτωσεις;;
Παράθεση από: moustard στις Ιουλίου 09, 2011, 12:59:19 pmΓνωριζει κανεις τι ειναι το 7 κουτακι (προγραμμα εξειδικευμενης εκπαιδευτικης υποστηριξης για ενταξη μαθητων με αναπηρια ή ειδικες εκπαιδευτικες αναγκες;) και αν χρειαζεται καποιο ειδικο προσον για να το δηλωσει κανεις;; Οι αρμοδιοι δε γνωριζουν και ρωτανε ο ενας τον αλλον.. Ειναι ολοι ασχετοι ή εγω πεφτω στις περιπτωσεις;; Αυτο το κουτακιαφορα την παραλληλη στηριξη για παιδια με μαθησιακες δυσκολιες ειτε στα κανονικα ειτε στα ειδικα σχολεια Αλλα οι πιθανοτητες ειναι μηδαμινες μια και σε επιλεγουν μονο αν εξαντληθουν οι πινακες της ειδικης αγωγης κατι το οποιο δεν εγινε ποτε μεχρι τωρα
Αυτο το κουτακιαφορα την παραλληλη στηριξη για παιδια με μαθησιακες δυσκολιες ειτε στα κανονικα ειτε στα ειδικα σχολεια Αλλα οι πιθανοτητες ειναι μηδαμινες μια και σε επιλεγουν μονο αν εξαντληθουν οι πινακες της ειδικης αγωγης κατι το οποιο δεν εγινε ποτε μεχρι τωρα
Παράθεση από: smet στις Ιουλίου 08, 2011, 02:58:54 pmΚοιταξτε εγω τελικά εβάλα 25 ακω 5 αμω στα 40-45 λεπτά απο το σπίτι μου μη γίνει κ καμία στραβη κ πάρει πολλούς αμω κ την πατήσουμε..το κουτάκι δεν το εβάλα, πάντως αν δεν είχα υποχρεώσεις ή είχα μεγάλα παιδια θα το εβαζαΕννοεις δεν εβαλες το κουτακι για αμω ή για ακω; Εγω προβληματιζομαι γιατι αν εχει θεση ακω εστω και στην αλλη ακρη γιατι να μην παω ακω αλλα να προηγηθει η επιλογη μου αμω καπου κοντα; Απο περσυ απο οτι θυμαμαι μου ειχαν πει πως προηγουνται οι συγκεκριμενες επιλογες (ειτε αμω, ειτε ακω) και μετα πανε στα κουτακια. Που σημαινει πως μπορει να παω αμω π.χ. στην Αθηνα αν το εχω δηλωσει τη στιγμη που μπορει να υπαρχει θεση ακω εστω και στο εβρο. Δεν ξερω τι να κανω
Κοιταξτε εγω τελικά εβάλα 25 ακω 5 αμω στα 40-45 λεπτά απο το σπίτι μου μη γίνει κ καμία στραβη κ πάρει πολλούς αμω κ την πατήσουμε..το κουτάκι δεν το εβάλα, πάντως αν δεν είχα υποχρεώσεις ή είχα μεγάλα παιδια θα το εβαζα
Καλά, υπάρχει περίπτωση να καλέσουν πρώτα ΑΜΩ; Πέρσυ πρώτα ΑΚΩ κάλεσαν και μετά ΑΜΩ.
Παράθεση από: panickos στις Ιουλίου 11, 2011, 12:20:06 pmΚαλά, υπάρχει περίπτωση να καλέσουν πρώτα ΑΜΩ; Πέρσυ πρώτα ΑΚΩ κάλεσαν και μετά ΑΜΩ.Προς τις τελευταίες φάσεις τούς καλούσαν μπερδεμένα: ΑΜΩ - ΑΚΩ μαζί στην ίδια λίστα. Πιθανόν φέτος να δούμε και κάτι τέτοιο από τις πρώτες φάσεις, πάντα στο πλαίσιο των περικοπών. Αν για παράδειγμα αυξηθεί το ωράριο των μονίμων ή δώσουν ώρες φιλολογικών μαθημάτων σε Ξενόγλωσσους τότε πιθανόν να μειωθούν οι ώρες και αν είναι απο 15 ώρες και κάτω τότε να αποφασίσουν να μην προσλάβουν ΑΚΩ και τον πληρώνουν τσάμπα!
Κακημέρα .Θα ήθελα να ρωτησω το εξής ¨Για να διοριστεί κάποιος μόνιμος πρέπει να κάνει και αίτηση αναπληρωτή ή αρκεί να κάνει αίτηση όταν βγει η σχετική εγκύκλιος.Ρωτ'αω γιατί έχω σύμβαση 2ετίας με ιδιωτικό και το θεωρώ κουτό να κάνω αίτηση για αναπληρώτρια,