0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 07, 2011, 05:08:26 pmκαλή επιτυχία!!!σε ένα μήνα θα βγουν τα αποτελέσματα απο'κει.προλαβαίνεις να την καταθέσεις αν την πάρεις;δε νομίζω να περιοριστούν μόνο σε αυτούς που έχουν επάρκεια.είναι λίγοι.αλλά κι έτσι να γίνει,για καλό θα είναι!αρκεί να στέλνουν τον κατάλληλο άνθρωπο στην ανάλογη περίπτωση!γιατί έχω ακούσει ακόμη και τυφλό σε παιδί με αυτισμό! Παιδιά καλησπερα..Ηθελα να σας κανω μια ερωτηση...Η ειδική αγωγή ανήκει στις επιστημες αγωγής??Αν δλδ καποιος εχει μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή έχει παιδαγωγική επάρκεια...πειτε μου την γνώμη σας παρακαλώ!!!
καλή επιτυχία!!!σε ένα μήνα θα βγουν τα αποτελέσματα απο'κει.προλαβαίνεις να την καταθέσεις αν την πάρεις;δε νομίζω να περιοριστούν μόνο σε αυτούς που έχουν επάρκεια.είναι λίγοι.αλλά κι έτσι να γίνει,για καλό θα είναι!αρκεί να στέλνουν τον κατάλληλο άνθρωπο στην ανάλογη περίπτωση!γιατί έχω ακούσει ακόμη και τυφλό σε παιδί με αυτισμό!
καλησπερα και σε εσενα ,τι να ρωτησεις ειναι σαφης η παραγραφος και το λεω εγω που χρησιμοποιωντας την διαταξη περυσι μεταπηδησα απο την γενικη στην ειδικη...
Παράθεση από: nero στις Ιουλίου 07, 2011, 12:08:20 amκαλησπερα και σε εσενα ,τι να ρωτησεις ειναι σαφης η παραγραφος και το λεω εγω που χρησιμοποιωντας την διαταξη περυσι μεταπηδησα απο την γενικη στην ειδικη...nero θέλει τελικά σκέψη για το τι θα κάνεις..εγώ σήμερα πήγα καταχωρήθηκα στη γενική αλλά όπως ξαναέγραψα τα μόρια είναι μηδέν οπότε εύχομαι η ειδική να με περιμένει..μόνο μην έχει καμιά παράγραφο στην εγκύκλιο της ειδικής που θα λέει όποιος έκανε τα χαρτιά του για γενική δεν μπορεί να καταθέσει και για ειδική (το ξέρω ειναι τραβηγμένο αλλά..)δηλαδή μπορεί να μετρήσει η φετινή μας προυπηρεσία;;ααα αυτό με χαροποιεί ιδιαιτέρως πολύ!!!και είναι λογικό να είναι μόνο για την ειδική..
λέω μήπως προσπαθώντας να κάνουν ξεκαθάρισμα μεταξύ πινάκων(γενικής-ειδικής) ξεκίνησαν με το κόψιμο στη μεταπήδηση και το συνεχίσουν κάπως έτσι..σενάρια του μυαλού καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και αναμένει την εγκύκλιο της ειδικής..
είναι εύκολο να βάλει κάποιος τα τηλέφωνα του υπουργείου (γραφεία για την ειδική αγωγή..)ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
Αυτό σημαίνει ότι οι μόνιμοι θα φάνε κάποιες θέσεις!!!χωρίς να έχουν τα προσόντα!!Το επίδομα ειδικής αγωγής δεν θα κοπεί;;;