0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μάλιστα!Εμένα στη
Ειλικρινά είναι να τραβάς τα μαλλιά σου με το συγκεκριμένο θέμα και τι εννοεί η συγκεκριμένη παράγραφος και πως μερικοί την ερμηνεύουν. Έχω φρίξει και νευριάσει.....Μόλις με πήρε τηλέφωνο συνάδελφος-φίλη η οποία δούλευε πέρυσι ειδική αγωγή και πήγε σήμερα να κάνει τα χαρτιά της στη γενική. Η υπάλληλος της συγκκεριμένης δευτεροβάθμιας της είπε ότι σύμφωνα με αυτή την παράγραφο θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ και να επιλέξει που θα κάνει τα χαρτιά της. Να επιλέξει αν θα τα κάνει γενική αγωγή ή ειδική αγωγή και πως δεν μπορεί να κάνει αιτήσεις και για τα δυο. Πάμε καλά;;;
Παράθεση από: panagopou στις Ιουλίου 14, 2011, 10:18:12 amΕιλικρινά είναι να τραβάς τα μαλλιά σου με το συγκεκριμένο θέμα και τι εννοεί η συγκεκριμένη παράγραφος και πως μερικοί την ερμηνεύουν. Έχω φρίξει και νευριάσει.....Μόλις με πήρε τηλέφωνο συνάδελφος-φίλη η οποία δούλευε πέρυσι ειδική αγωγή και πήγε σήμερα να κάνει τα χαρτιά της στη γενική. Η υπάλληλος της συγκκεριμένης δευτεροβάθμιας της είπε ότι σύμφωνα με αυτή την παράγραφο θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ και να επιλέξει που θα κάνει τα χαρτιά της. Να επιλέξει αν θα τα κάνει γενική αγωγή ή ειδική αγωγή και πως δεν μπορεί να κάνει αιτήσεις και για τα δυο. Πάμε καλά;;; προφανώς η υπάλληλος θέλησε να τονίσει στη συνάδελφό σου ο΄τι αν την προσλάβουν στη γενική διαγράφεται αυτομάτως από την ειδική!αν επιθυμεί να εργαστεί στην ειδική και μόνο καλύτερα να μη δηλώσει στη γενική,εκτός εάν έχει ελπίδες για μόνιμο διορισμό!πολύ καλά έκανε η υπάλληλος!