0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αίσχος kinegiros προσπαθείς να αποτρέψεις συναδέλφους να κάνουν τα χαρτιά τους γιατί έχεις προσωπικά συμφέροντα και θίγεται η θεσούλα σου!!Τώρα θα σε μάθουμε;;Όπου θέλουμε θα κάνουμε τα χαρτιά μας άκου εκεί!!
Θεωρώ ότι αυτό είναι από τα καλύτερα "μέτρα" που έχουν ληφθεί.Καιρός είναι επιτέλους να πάψει η ειδική αγωγή να θεωρείται σκαλοπάτι για τη γενική. Καιρός είναι να αρχίσει να επανδρώνεται η ειδική αγωγή με άτομα συνειδητοποιημένα, που θέλουν να βρίσκονται στο χώρο και όχι που "τυχαία" βρέθηκαν εδώ!Τόσα χρόνια που είμαι στην ΕΑ πολύ λίγοι από τους εκπαιδευτικούς ήταν σε κάποια ειδική δομή γιατί το ήθελαν. Οι περισσότεροι ήταν για να μαζέψουν μόρια, γιατί δεν τους πήρα στη γενική κλπ++++++
χαχαχαχα καλά απίστευτο γέλιο και έχεις και την ιουλία να επιμένει .... οκκκκκκκκκγια να τελειώνουμε η εγκύκλιος το μόνο που λέει είναι ότι Ότι ειδικότητα έχεις άμα έχεις κάνεις αίτηση σε πολλούς πίνακες αναπληρωτών (γενικής, ειδικής, ΤΑΔ) όπου προσληφθείς πρώτα ως πλήρους ωραρίου εκεί και θα μείνεις! ΤΕΛΟΣ.Αυτό που μάλλον ήθελαν να σου πουν στο υπουργείο είναι το εξήςέκανες αίτηση για γενικής και ειδικής, και ρωτάς υπάρχει περίπτωση τώρα που έκανα γενικής να μην με πάρουν ειδικής ? σου απαντούν ναι υπάρχει (αν σε πάρει πρώτα η γενική), αλλά υπάρχει λύση μπορείς να απενεργοποιήσεις την αίτηση σου στην γενική οπότε σίγουρα ΑΝ σε προσλάβουμε θα είσαι ειδικής. Αλλά μάλλον κάπου μπερδεύτηκε αυτή στο τηλέφωνο.
Ωχ! Ωχ! Ας κάνουμε ένα κόπο να ρωτήσουμε αύριο τις αρμόδιες διευθύνσεις!!! Αν γίνουν οι προσλήψεις της Ειδικής μετά από της Γενικής, όπως έγινε πέρυσι... θα ρίξω μαύρο δάκρυ! Ευτυχώς, δήλωσα μόνο 5 διευθύνσεις!
δεν καταλαβαινω ποσες φορες πρεπει να το γραψουμε...η εγκυκλιος ειναι σαφης αν προσληφθεις στην γενικη τελειωσε δεν υπαρχει ειδικη μετα σε αντιθεση με περυσι!!!!!!!!!!!!!!Επικοινωνησα κι εγω με το υπουργειο να ρωτησω για τα φετεινα μορια της ειδικης και μου το τονισαν κι αυτο!!!!!!!!!!!!Γινεται ενα θεμα χωρις λογο...