0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
epistimik,εδώ που είμαι ήσουνα εκεί που είσαι θα΄ρθω!!! πώς τα βλέπεις ως παλιότερη;;;;είδες που σού'λεγα για την προυπηρεσία;;;;
Παράθεση από: mitsy στις Ιουλίου 18, 2011, 08:27:04 pmepistimik,εδώ που είμαι ήσουνα εκεί που είσαι θα΄ρθω!!! πώς τα βλέπεις ως παλιότερη;;;;είδες που σού'λεγα για την προυπηρεσία;;;; με το καλο να έρθεις λοιπόν!κάθε χρόνο νομίζω ότι η προκήρυξη γίνεται και λίιιιιιιγο πιο σαφήςκάλλιο αργά βέβαια παρά ποτέ
Παράθεση από: jimmouras στις Ιουλίου 18, 2011, 05:46:53 pmΑν καποιος ανηκει στις ειδικες κατηγοριες ας μου πει: Εχω διαβασει την εγκυκλιο αλλα εκει με τα πιστοποιητικα υγειας και τος νομους μπερδευτικα... Εχω 67% και ανω περισυ που εκανα τα χαρτια μου κατεθεσα πιστοποιητικο με τον νομο 2643/98 φετος ισχυει ή πρεπει να βγαλω νεο πιστοποιητικο;Γι αυτο εχει κανεις αποψη;
Αν καποιος ανηκει στις ειδικες κατηγοριες ας μου πει: Εχω διαβασει την εγκυκλιο αλλα εκει με τα πιστοποιητικα υγειας και τος νομους μπερδευτικα... Εχω 67% και ανω περισυ που εκανα τα χαρτια μου κατεθεσα πιστοποιητικο με τον νομο 2643/98 φετος ισχυει ή πρεπει να βγαλω νεο πιστοποιητικο;
μερικές παρατηρήσεις 7. Όπου σε πάρουν πρώτα ΠΛΗΡΟΥΣ ωραρίου εκεί μένεις (ειδική,γενική,ΤΑΔ) και σε σβήνουν από τους άλλους πίνακες. Αν όμως σε πάρουν μειωμένου σε κάποιο πίνακα παραμένεις ενεργός σε όλους τους υπόλοιπους αλλά μόνο για πρόσληψη ως ΠΛΗΡΟΥΣ ωραρίου (σελ 30 επισ. VΙΙ)
Καλησπέρα!! Ένα καλό είναι το ότι ζητάνε πιστοποιητικό επάρκειας για τη Νοηματική. Όμως θα έπρεπε να σκεφτούν και όσους έχουν τελειώσει 4ο κύκλο (το έτος επάρκειας) και περιμένουν να δώσουν εξετάσεις για το πιστοποιητικό το Νοέμβρη. Δε θα έπρεπε να συμπεριληφθούν και αυτοί σε περίπτωση που απορροφηθούν όλοι όσοι έχουν πιστοποιητικά και υπάρχουν ανάγκες;Γιατί τι είναι καλύτερο; να έχει κάποιος επάρκεια στη νοηματική και σεμινάριο ή 4ο κύκλο και μεταπτυχιακό; Νομίζω θα προτιμούσα το 2ο.
Παράθεση από: kinegiros στις Ιουλίου 18, 2011, 04:30:33 pmμερικές παρατηρήσεις 7. Όπου σε πάρουν πρώτα ΠΛΗΡΟΥΣ ωραρίου εκεί μένεις (ειδική,γενική,ΤΑΔ) και σε σβήνουν από τους άλλους πίνακες. Αν όμως σε πάρουν μειωμένου σε κάποιο πίνακα παραμένεις ενεργός σε όλους τους υπόλοιπους αλλά μόνο για πρόσληψη ως ΠΛΗΡΟΥΣ ωραρίου (σελ 30 επισ. VΙΙ)παραιτεισαι απο γενικη και πας ειδικη γιατι ειναι πληρους...σιγα μην σου δωσουν και υπερωριεςερώτηση για να δώ αν κατάλαβα σωστά:με παίρνουν αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου στην γενική αγωγή μιας πόληςκαι με καλουν αναπληρωτή πλήρους ωραρίου (21ώρες) στην ειδική αγωγή στην ίδια πόλη.τότε θα έχω την εβδομάδα 21 ώρες στην ειδική + όσες ώρες εννοείται το ΑΜΩ (υποθέτω 16) ;;;
Παράθεση από: demi44 στις Ιουλίου 18, 2011, 05:22:18 pmΚαλησπέρα!! Ένα καλό είναι το ότι ζητάνε πιστοποιητικό επάρκειας για τη Νοηματική. Όμως θα έπρεπε να σκεφτούν και όσους έχουν τελειώσει 4ο κύκλο (το έτος επάρκειας) και περιμένουν να δώσουν εξετάσεις για το πιστοποιητικό το Νοέμβρη. Δε θα έπρεπε να συμπεριληφθούν και αυτοί σε περίπτωση που απορροφηθούν όλοι όσοι έχουν πιστοποιητικά και υπάρχουν ανάγκες;Γιατί τι είναι καλύτερο; να έχει κάποιος επάρκεια στη νοηματική και σεμινάριο ή 4ο κύκλο και μεταπτυχιακό; Νομίζω θα προτιμούσα το 2ο.ερώτηση για να δώ αν κατάλαβα σωστα:πλέον για τον Πίνακα ΕΑΕ απαιτείται η επάρκεια ενγ (όχι οι κύκλοι, όσους κι αν έχεις)αλλά για τους Πίνακες ΕΑΕ+Braille, EAE+ΕΝΓ, ΕΑΕ+ΕΝΓ+Braille θα ισχύουν οι κύκλοι της ενγ ;;;(λεπτομέρειες σελ. 28 εγκυκλίου, αρ.3)
καλησπερα σε ολους , παρακολουθω το forum απο περισυ , καλη μας επιτυχια για φετος ευχομαι !!! θα ηθελα να με διαφωτησει καποιος αν γνωριζει . Η απολυση μας ειναι καθε χρονο , 30 ιουνιου . Φετος πεφτει ομως σαββατο ( θα μου πειτε , εισαι τρελη , απλα εξαιτιας καποιου προσωπικου συμβαντος ειναι απαραιτητο να γνωριζω ) , τι γινεται σε αυτην την περιπτωση ? Υπαρχει πιθανοτητα να απολυθουμε 29 ? Και αν ναι ειναι απαραιτητο να πας την επομενη, δηλαδη δευτερα στην εκαστοτε δευτεροβαθμια , ή μπορεις και μετα απο καποιες μερες ? Υπαρχει δε πιθανοτητα να το τραβηξουν 2 Ιουλιου ? Σας παρακαλω αν γνωριζει καποιος παλιοτερος να μου πει , ευχαριστω ...