0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 02:55:57 pmΠαράθεση από: nero στις Αυγούστου 26, 2011, 02:46:49 pmΠαράθεση από: tempelina στις Αυγούστου 26, 2011, 02:38:40 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 09:32:41 amΠαράθεσηΕσείς που δουλεύετε στη γενική δεν θέλετε να διοριστείτε??? Ας μην κοροιδευόμαστε είτε από την ειδική είτε από τη γενική όλοι να δουλέψουμε και κατ'επέκταση να διοριστούμε θέλουμε! Μήπως εσείς δουλεύετε μόνο για να επιτελέσετε το λειτούργημά σας? Υποστήριξε κανένας εκπαιδευτικός της ειδικής ότι στην παρούσα φάση και χωρίς οργανικά κενά στην ειδική ενδιαφέρεται μόνο για τις ΣΜΕΑΕ? Γιατί αν το έκανε είναι τουλάχιστον γραφικό.Στο φινάλε, οι αναπληρωτές της ειδικής έχουν τα ίδια πτυχία με αυτούς στη γενική. Και ναι, μπορούν να διδάξουν και στις δύο!Εγώ κοπελιά προκειμένου να διοριστώ πήγα και έδωσα ΑΣΕΠ και θα δώσω και άλλον, δεν απαίτησα να διοριστώ μόνο με την προυπηρεσία μου όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοι της ειδικής που στόχευαν να διοριστούν από το 40% με τις προυπηρεσίες της ειδικής. Ας γίνει λοιπόν και ΑΣΕΠ ειδικής για να δούμε επιτέλους και τι εξειδίκευση και γνώσεις είχαν προσφέρει τα σεμινάρια ειδικής στους συναδέλφους που εξ'αιτίας αυτών δουλεύουν τόσα χρόνια στα ΣΜΕΑΕ.Συνάδελφε green, αντιμετωπίζεις ισοπεδωτικά τα πράγματα και ίσως γι'αυτό δεν διαβασες τα όσα γράφονται με προσοχή και έμφαση στη ουσία τους. Αρχικά θα έπρεπε να ξέρεις ότι η πλειοψηφία όσων δουλεύουν και μάλιστα χρόνια στην ειδική αγωγή έχουν διδακτορικά και μεταπτυχιακά, γιατί αυτοί κατέχουν τις υψηλές θέσεις στον πίνακα και αυτούς παίρνουν πρωτίστως και κυρίως. Οι χιλιάδες με τα σεμινάρια δεν δούλεψαν σχεδόν ποτέ. Αν τώρα είσαι κι εσύ της άποψης μεταπτυχιακό=λεφτά του μπαμπά θα απαντήσω ότι παραπάνω από τα μισά μεταπτυχιακά αυτών που βρίσκονται ψηλά στον πίνακα έχουν γίνει στα ελληνικά πανεπιστήμια και χωρίς δίδακτρα (βλ.οδηγούς μεταπτυχιακών σπουδών ως το 2003). Επίσης με τα λεφτά του μπαμπά τους διεκδικούν κάθε φορά χιλιάδες υποψήφιοι μια θέση στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Ετσι δεν είναι?Δεύτερον, πότε οι εκπαιδευτικοί της ειδικής αγωγής απαίτησαν να διοριστούν με το έτσι θέλω και χωρίς ΑΣΕΠ? Αυτό ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Ίσα ίσα φέτος που προκηρύχθηκε ότι θα γίνει ΑΣΕΠ ΕΙΔΙΚΗΣ οι συνάδελφοι στην πρωτοβάθμια χάρηκαν και ανακουφίστηκαν που επιτέλους θα έχουν το δικαίωμα να διοριστούν σε οργανικές θέσεις. Για ΑΣΕΠ ΕΙΔΙΚΗΣ στη δευτεροβάθμια δεν ακούστηκε τίποτα. Προσωπικά ανυπομονώ να ακουστεί και να γίνει κάτι τέτοιο. Και μετά θα ΔΙΑΛΕΞΩ σε ποιον από τους δυο θα δώσω. Γιατί είμαι φιλόλογος και άλλωστε και στην ειδική στα τμήματα ένταξης τουλάχιστον τα φιλολογικά μαθήματα κάνουν οι φιλόλογοι, τα μαθηματικά οι μαθηματικοί κ.ο.κ. 21 ώρες δουλέυαμε κι εμείς και διδάσκαμε. Εκτός και αν είσαι από αυτούς που λένε "σιγά τι κάνουν οι της ειδικής αγωγής, τ και α τα" , γιατί τα έχουμε ακούσει και αυτά στα σχολεία, αλλά αν είσαι αυτής της άποψης δεν έχω τίποτα να πω.Τρίτον, αφού δεν υπάρχουν θέσεις μονίμων στην ειδική, προς το παρόν, και ο μόνος τρόπος διορισμού ήταν το 40%, τι έπρεπε να κάνουν οι συνάδελφοι, να αρνηθούν το διορισμό? Αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Λες και έτσι επέβαλαν οι ίδιοι να γίνεται.Τέλος, θέλεις ωα μιλήσουμε για αξιοκρατία και δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες? Εμείς όλοι εδώ μέσα ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τις θέσεις μας στα πανεπιστήμια και τα πτυχία μας με τα λεφτά των γονιών μας που μας έστειλαν στα φροντιστήρια. ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τις ξένες γλώσσες που μάθαμε. ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τις επιτυχίες στο ΑΣΕΠ. Τι να απαντήσουμε σε όλους αυτούς που οι γονείς τους δεν είχαν για φροντιστήρια ή για νοικια στην Πάτρα και στα Γιαννενα κλπ κλπ για να σπουδάσουν τα παιδιά τους? Αν ανήκετε σε αυτούς που διάβαζαν μόνοι τους πάντοτε και δεν έκαναν τίποτα από όλα αυτά τότε απλώς συγχαρητήρια. Αυτό είναι το σαπιο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Και εμείς εδώ είμαστε οι προνομιούχοι. Και είναι κανόνας ότι οι "προνομιούχοι" πάντοτε φαγώνονται μεταξύ τους.Θα ήθελα συνάδελφοι να ακούσω τις απόψεις σας για αυτό.+++++++++++ εμενα με καλυψες ..επισης αγαπητε green η τοσο καλα ενημερωμενη γνωστη σου που ισχυριζοταν οτι στην ειδικη αγωγη θα προσληφθουν 50% λιγοτεροι αναπληρωτες ( απο τους 1190 στη δευτεροβαθμια που ανακοινωθηκαν)με σιγουρια εχει και αλλη αποκλειστικη πληροφορια....Για υπολόγισε αν στις περίπου 1000 πιστώσεις που έχουν διατεθεί για την πρωτοβάθμια χωράνε όλοι οι δάσκαλοι ειδικής αγωγής από τη στιγμή που μέσα σε αυτές θα είναι και απλοί δάσκαλοι και ειδικότητες ή για πρώτη φορά φέτος θα μείνουν εντελώς εκτός αναπλήρωσης κάποιοι δάσκαλοι ειδικής αγωγής.εγω μιλαω για τη δευτεροβαθμια ,εχουν ανακοινωθει πιστωσεις για 1190 αναπληρωτες πλησους ωραριου και τοσοι θα προσληφθουν κι οχι 595 ...το αναλογο ισχυει και στην πρωτοβαθμια
Παράθεση από: nero στις Αυγούστου 26, 2011, 02:46:49 pmΠαράθεση από: tempelina στις Αυγούστου 26, 2011, 02:38:40 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 09:32:41 amΠαράθεσηΕσείς που δουλεύετε στη γενική δεν θέλετε να διοριστείτε??? Ας μην κοροιδευόμαστε είτε από την ειδική είτε από τη γενική όλοι να δουλέψουμε και κατ'επέκταση να διοριστούμε θέλουμε! Μήπως εσείς δουλεύετε μόνο για να επιτελέσετε το λειτούργημά σας? Υποστήριξε κανένας εκπαιδευτικός της ειδικής ότι στην παρούσα φάση και χωρίς οργανικά κενά στην ειδική ενδιαφέρεται μόνο για τις ΣΜΕΑΕ? Γιατί αν το έκανε είναι τουλάχιστον γραφικό.Στο φινάλε, οι αναπληρωτές της ειδικής έχουν τα ίδια πτυχία με αυτούς στη γενική. Και ναι, μπορούν να διδάξουν και στις δύο!Εγώ κοπελιά προκειμένου να διοριστώ πήγα και έδωσα ΑΣΕΠ και θα δώσω και άλλον, δεν απαίτησα να διοριστώ μόνο με την προυπηρεσία μου όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοι της ειδικής που στόχευαν να διοριστούν από το 40% με τις προυπηρεσίες της ειδικής. Ας γίνει λοιπόν και ΑΣΕΠ ειδικής για να δούμε επιτέλους και τι εξειδίκευση και γνώσεις είχαν προσφέρει τα σεμινάρια ειδικής στους συναδέλφους που εξ'αιτίας αυτών δουλεύουν τόσα χρόνια στα ΣΜΕΑΕ.Συνάδελφε green, αντιμετωπίζεις ισοπεδωτικά τα πράγματα και ίσως γι'αυτό δεν διαβασες τα όσα γράφονται με προσοχή και έμφαση στη ουσία τους. Αρχικά θα έπρεπε να ξέρεις ότι η πλειοψηφία όσων δουλεύουν και μάλιστα χρόνια στην ειδική αγωγή έχουν διδακτορικά και μεταπτυχιακά, γιατί αυτοί κατέχουν τις υψηλές θέσεις στον πίνακα και αυτούς παίρνουν πρωτίστως και κυρίως. Οι χιλιάδες με τα σεμινάρια δεν δούλεψαν σχεδόν ποτέ. Αν τώρα είσαι κι εσύ της άποψης μεταπτυχιακό=λεφτά του μπαμπά θα απαντήσω ότι παραπάνω από τα μισά μεταπτυχιακά αυτών που βρίσκονται ψηλά στον πίνακα έχουν γίνει στα ελληνικά πανεπιστήμια και χωρίς δίδακτρα (βλ.οδηγούς μεταπτυχιακών σπουδών ως το 2003). Επίσης με τα λεφτά του μπαμπά τους διεκδικούν κάθε φορά χιλιάδες υποψήφιοι μια θέση στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Ετσι δεν είναι?Δεύτερον, πότε οι εκπαιδευτικοί της ειδικής αγωγής απαίτησαν να διοριστούν με το έτσι θέλω και χωρίς ΑΣΕΠ? Αυτό ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Ίσα ίσα φέτος που προκηρύχθηκε ότι θα γίνει ΑΣΕΠ ΕΙΔΙΚΗΣ οι συνάδελφοι στην πρωτοβάθμια χάρηκαν και ανακουφίστηκαν που επιτέλους θα έχουν το δικαίωμα να διοριστούν σε οργανικές θέσεις. Για ΑΣΕΠ ΕΙΔΙΚΗΣ στη δευτεροβάθμια δεν ακούστηκε τίποτα. Προσωπικά ανυπομονώ να ακουστεί και να γίνει κάτι τέτοιο. Και μετά θα ΔΙΑΛΕΞΩ σε ποιον από τους δυο θα δώσω. Γιατί είμαι φιλόλογος και άλλωστε και στην ειδική στα τμήματα ένταξης τουλάχιστον τα φιλολογικά μαθήματα κάνουν οι φιλόλογοι, τα μαθηματικά οι μαθηματικοί κ.ο.κ. 21 ώρες δουλέυαμε κι εμείς και διδάσκαμε. Εκτός και αν είσαι από αυτούς που λένε "σιγά τι κάνουν οι της ειδικής αγωγής, τ και α τα" , γιατί τα έχουμε ακούσει και αυτά στα σχολεία, αλλά αν είσαι αυτής της άποψης δεν έχω τίποτα να πω.Τρίτον, αφού δεν υπάρχουν θέσεις μονίμων στην ειδική, προς το παρόν, και ο μόνος τρόπος διορισμού ήταν το 40%, τι έπρεπε να κάνουν οι συνάδελφοι, να αρνηθούν το διορισμό? Αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Λες και έτσι επέβαλαν οι ίδιοι να γίνεται.Τέλος, θέλεις ωα μιλήσουμε για αξιοκρατία και δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες? Εμείς όλοι εδώ μέσα ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τις θέσεις μας στα πανεπιστήμια και τα πτυχία μας με τα λεφτά των γονιών μας που μας έστειλαν στα φροντιστήρια. ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τις ξένες γλώσσες που μάθαμε. ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τις επιτυχίες στο ΑΣΕΠ. Τι να απαντήσουμε σε όλους αυτούς που οι γονείς τους δεν είχαν για φροντιστήρια ή για νοικια στην Πάτρα και στα Γιαννενα κλπ κλπ για να σπουδάσουν τα παιδιά τους? Αν ανήκετε σε αυτούς που διάβαζαν μόνοι τους πάντοτε και δεν έκαναν τίποτα από όλα αυτά τότε απλώς συγχαρητήρια. Αυτό είναι το σαπιο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Και εμείς εδώ είμαστε οι προνομιούχοι. Και είναι κανόνας ότι οι "προνομιούχοι" πάντοτε φαγώνονται μεταξύ τους.Θα ήθελα συνάδελφοι να ακούσω τις απόψεις σας για αυτό.+++++++++++ εμενα με καλυψες ..επισης αγαπητε green η τοσο καλα ενημερωμενη γνωστη σου που ισχυριζοταν οτι στην ειδικη αγωγη θα προσληφθουν 50% λιγοτεροι αναπληρωτες ( απο τους 1190 στη δευτεροβαθμια που ανακοινωθηκαν)με σιγουρια εχει και αλλη αποκλειστικη πληροφορια....Για υπολόγισε αν στις περίπου 1000 πιστώσεις που έχουν διατεθεί για την πρωτοβάθμια χωράνε όλοι οι δάσκαλοι ειδικής αγωγής από τη στιγμή που μέσα σε αυτές θα είναι και απλοί δάσκαλοι και ειδικότητες ή για πρώτη φορά φέτος θα μείνουν εντελώς εκτός αναπλήρωσης κάποιοι δάσκαλοι ειδικής αγωγής.
Παράθεση από: tempelina στις Αυγούστου 26, 2011, 02:38:40 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 09:32:41 amΠαράθεσηΕσείς που δουλεύετε στη γενική δεν θέλετε να διοριστείτε??? Ας μην κοροιδευόμαστε είτε από την ειδική είτε από τη γενική όλοι να δουλέψουμε και κατ'επέκταση να διοριστούμε θέλουμε! Μήπως εσείς δουλεύετε μόνο για να επιτελέσετε το λειτούργημά σας? Υποστήριξε κανένας εκπαιδευτικός της ειδικής ότι στην παρούσα φάση και χωρίς οργανικά κενά στην ειδική ενδιαφέρεται μόνο για τις ΣΜΕΑΕ? Γιατί αν το έκανε είναι τουλάχιστον γραφικό.Στο φινάλε, οι αναπληρωτές της ειδικής έχουν τα ίδια πτυχία με αυτούς στη γενική. Και ναι, μπορούν να διδάξουν και στις δύο!Εγώ κοπελιά προκειμένου να διοριστώ πήγα και έδωσα ΑΣΕΠ και θα δώσω και άλλον, δεν απαίτησα να διοριστώ μόνο με την προυπηρεσία μου όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοι της ειδικής που στόχευαν να διοριστούν από το 40% με τις προυπηρεσίες της ειδικής. Ας γίνει λοιπόν και ΑΣΕΠ ειδικής για να δούμε επιτέλους και τι εξειδίκευση και γνώσεις είχαν προσφέρει τα σεμινάρια ειδικής στους συναδέλφους που εξ'αιτίας αυτών δουλεύουν τόσα χρόνια στα ΣΜΕΑΕ.Συνάδελφε green, αντιμετωπίζεις ισοπεδωτικά τα πράγματα και ίσως γι'αυτό δεν διαβασες τα όσα γράφονται με προσοχή και έμφαση στη ουσία τους. Αρχικά θα έπρεπε να ξέρεις ότι η πλειοψηφία όσων δουλεύουν και μάλιστα χρόνια στην ειδική αγωγή έχουν διδακτορικά και μεταπτυχιακά, γιατί αυτοί κατέχουν τις υψηλές θέσεις στον πίνακα και αυτούς παίρνουν πρωτίστως και κυρίως. Οι χιλιάδες με τα σεμινάρια δεν δούλεψαν σχεδόν ποτέ. Αν τώρα είσαι κι εσύ της άποψης μεταπτυχιακό=λεφτά του μπαμπά θα απαντήσω ότι παραπάνω από τα μισά μεταπτυχιακά αυτών που βρίσκονται ψηλά στον πίνακα έχουν γίνει στα ελληνικά πανεπιστήμια και χωρίς δίδακτρα (βλ.οδηγούς μεταπτυχιακών σπουδών ως το 2003). Επίσης με τα λεφτά του μπαμπά τους διεκδικούν κάθε φορά χιλιάδες υποψήφιοι μια θέση στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Ετσι δεν είναι?Δεύτερον, πότε οι εκπαιδευτικοί της ειδικής αγωγής απαίτησαν να διοριστούν με το έτσι θέλω και χωρίς ΑΣΕΠ? Αυτό ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Ίσα ίσα φέτος που προκηρύχθηκε ότι θα γίνει ΑΣΕΠ ΕΙΔΙΚΗΣ οι συνάδελφοι στην πρωτοβάθμια χάρηκαν και ανακουφίστηκαν που επιτέλους θα έχουν το δικαίωμα να διοριστούν σε οργανικές θέσεις. Για ΑΣΕΠ ΕΙΔΙΚΗΣ στη δευτεροβάθμια δεν ακούστηκε τίποτα. Προσωπικά ανυπομονώ να ακουστεί και να γίνει κάτι τέτοιο. Και μετά θα ΔΙΑΛΕΞΩ σε ποιον από τους δυο θα δώσω. Γιατί είμαι φιλόλογος και άλλωστε και στην ειδική στα τμήματα ένταξης τουλάχιστον τα φιλολογικά μαθήματα κάνουν οι φιλόλογοι, τα μαθηματικά οι μαθηματικοί κ.ο.κ. 21 ώρες δουλέυαμε κι εμείς και διδάσκαμε. Εκτός και αν είσαι από αυτούς που λένε "σιγά τι κάνουν οι της ειδικής αγωγής, τ και α τα" , γιατί τα έχουμε ακούσει και αυτά στα σχολεία, αλλά αν είσαι αυτής της άποψης δεν έχω τίποτα να πω.Τρίτον, αφού δεν υπάρχουν θέσεις μονίμων στην ειδική, προς το παρόν, και ο μόνος τρόπος διορισμού ήταν το 40%, τι έπρεπε να κάνουν οι συνάδελφοι, να αρνηθούν το διορισμό? Αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Λες και έτσι επέβαλαν οι ίδιοι να γίνεται.Τέλος, θέλεις ωα μιλήσουμε για αξιοκρατία και δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες? Εμείς όλοι εδώ μέσα ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τις θέσεις μας στα πανεπιστήμια και τα πτυχία μας με τα λεφτά των γονιών μας που μας έστειλαν στα φροντιστήρια. ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τις ξένες γλώσσες που μάθαμε. ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τις επιτυχίες στο ΑΣΕΠ. Τι να απαντήσουμε σε όλους αυτούς που οι γονείς τους δεν είχαν για φροντιστήρια ή για νοικια στην Πάτρα και στα Γιαννενα κλπ κλπ για να σπουδάσουν τα παιδιά τους? Αν ανήκετε σε αυτούς που διάβαζαν μόνοι τους πάντοτε και δεν έκαναν τίποτα από όλα αυτά τότε απλώς συγχαρητήρια. Αυτό είναι το σαπιο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Και εμείς εδώ είμαστε οι προνομιούχοι. Και είναι κανόνας ότι οι "προνομιούχοι" πάντοτε φαγώνονται μεταξύ τους.Θα ήθελα συνάδελφοι να ακούσω τις απόψεις σας για αυτό.+++++++++++ εμενα με καλυψες ..επισης αγαπητε green η τοσο καλα ενημερωμενη γνωστη σου που ισχυριζοταν οτι στην ειδικη αγωγη θα προσληφθουν 50% λιγοτεροι αναπληρωτες ( απο τους 1190 στη δευτεροβαθμια που ανακοινωθηκαν)με σιγουρια εχει και αλλη αποκλειστικη πληροφορια....
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 09:32:41 amΠαράθεσηΕσείς που δουλεύετε στη γενική δεν θέλετε να διοριστείτε??? Ας μην κοροιδευόμαστε είτε από την ειδική είτε από τη γενική όλοι να δουλέψουμε και κατ'επέκταση να διοριστούμε θέλουμε! Μήπως εσείς δουλεύετε μόνο για να επιτελέσετε το λειτούργημά σας? Υποστήριξε κανένας εκπαιδευτικός της ειδικής ότι στην παρούσα φάση και χωρίς οργανικά κενά στην ειδική ενδιαφέρεται μόνο για τις ΣΜΕΑΕ? Γιατί αν το έκανε είναι τουλάχιστον γραφικό.Στο φινάλε, οι αναπληρωτές της ειδικής έχουν τα ίδια πτυχία με αυτούς στη γενική. Και ναι, μπορούν να διδάξουν και στις δύο!Εγώ κοπελιά προκειμένου να διοριστώ πήγα και έδωσα ΑΣΕΠ και θα δώσω και άλλον, δεν απαίτησα να διοριστώ μόνο με την προυπηρεσία μου όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοι της ειδικής που στόχευαν να διοριστούν από το 40% με τις προυπηρεσίες της ειδικής. Ας γίνει λοιπόν και ΑΣΕΠ ειδικής για να δούμε επιτέλους και τι εξειδίκευση και γνώσεις είχαν προσφέρει τα σεμινάρια ειδικής στους συναδέλφους που εξ'αιτίας αυτών δουλεύουν τόσα χρόνια στα ΣΜΕΑΕ.Συνάδελφε green, αντιμετωπίζεις ισοπεδωτικά τα πράγματα και ίσως γι'αυτό δεν διαβασες τα όσα γράφονται με προσοχή και έμφαση στη ουσία τους. Αρχικά θα έπρεπε να ξέρεις ότι η πλειοψηφία όσων δουλεύουν και μάλιστα χρόνια στην ειδική αγωγή έχουν διδακτορικά και μεταπτυχιακά, γιατί αυτοί κατέχουν τις υψηλές θέσεις στον πίνακα και αυτούς παίρνουν πρωτίστως και κυρίως. Οι χιλιάδες με τα σεμινάρια δεν δούλεψαν σχεδόν ποτέ. Αν τώρα είσαι κι εσύ της άποψης μεταπτυχιακό=λεφτά του μπαμπά θα απαντήσω ότι παραπάνω από τα μισά μεταπτυχιακά αυτών που βρίσκονται ψηλά στον πίνακα έχουν γίνει στα ελληνικά πανεπιστήμια και χωρίς δίδακτρα (βλ.οδηγούς μεταπτυχιακών σπουδών ως το 2003). Επίσης με τα λεφτά του μπαμπά τους διεκδικούν κάθε φορά χιλιάδες υποψήφιοι μια θέση στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Ετσι δεν είναι?Δεύτερον, πότε οι εκπαιδευτικοί της ειδικής αγωγής απαίτησαν να διοριστούν με το έτσι θέλω και χωρίς ΑΣΕΠ? Αυτό ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Ίσα ίσα φέτος που προκηρύχθηκε ότι θα γίνει ΑΣΕΠ ΕΙΔΙΚΗΣ οι συνάδελφοι στην πρωτοβάθμια χάρηκαν και ανακουφίστηκαν που επιτέλους θα έχουν το δικαίωμα να διοριστούν σε οργανικές θέσεις. Για ΑΣΕΠ ΕΙΔΙΚΗΣ στη δευτεροβάθμια δεν ακούστηκε τίποτα. Προσωπικά ανυπομονώ να ακουστεί και να γίνει κάτι τέτοιο. Και μετά θα ΔΙΑΛΕΞΩ σε ποιον από τους δυο θα δώσω. Γιατί είμαι φιλόλογος και άλλωστε και στην ειδική στα τμήματα ένταξης τουλάχιστον τα φιλολογικά μαθήματα κάνουν οι φιλόλογοι, τα μαθηματικά οι μαθηματικοί κ.ο.κ. 21 ώρες δουλέυαμε κι εμείς και διδάσκαμε. Εκτός και αν είσαι από αυτούς που λένε "σιγά τι κάνουν οι της ειδικής αγωγής, τ και α τα" , γιατί τα έχουμε ακούσει και αυτά στα σχολεία, αλλά αν είσαι αυτής της άποψης δεν έχω τίποτα να πω.Τρίτον, αφού δεν υπάρχουν θέσεις μονίμων στην ειδική, προς το παρόν, και ο μόνος τρόπος διορισμού ήταν το 40%, τι έπρεπε να κάνουν οι συνάδελφοι, να αρνηθούν το διορισμό? Αυτό πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Λες και έτσι επέβαλαν οι ίδιοι να γίνεται.Τέλος, θέλεις ωα μιλήσουμε για αξιοκρατία και δικαιοσύνη και ίσες ευκαιρίες? Εμείς όλοι εδώ μέσα ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τις θέσεις μας στα πανεπιστήμια και τα πτυχία μας με τα λεφτά των γονιών μας που μας έστειλαν στα φροντιστήρια. ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τις ξένες γλώσσες που μάθαμε. ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ τις επιτυχίες στο ΑΣΕΠ. Τι να απαντήσουμε σε όλους αυτούς που οι γονείς τους δεν είχαν για φροντιστήρια ή για νοικια στην Πάτρα και στα Γιαννενα κλπ κλπ για να σπουδάσουν τα παιδιά τους? Αν ανήκετε σε αυτούς που διάβαζαν μόνοι τους πάντοτε και δεν έκαναν τίποτα από όλα αυτά τότε απλώς συγχαρητήρια. Αυτό είναι το σαπιο εκπαιδευτικό μας σύστημα. Και εμείς εδώ είμαστε οι προνομιούχοι. Και είναι κανόνας ότι οι "προνομιούχοι" πάντοτε φαγώνονται μεταξύ τους.Θα ήθελα συνάδελφοι να ακούσω τις απόψεις σας για αυτό.
ΠαράθεσηΕσείς που δουλεύετε στη γενική δεν θέλετε να διοριστείτε??? Ας μην κοροιδευόμαστε είτε από την ειδική είτε από τη γενική όλοι να δουλέψουμε και κατ'επέκταση να διοριστούμε θέλουμε! Μήπως εσείς δουλεύετε μόνο για να επιτελέσετε το λειτούργημά σας? Υποστήριξε κανένας εκπαιδευτικός της ειδικής ότι στην παρούσα φάση και χωρίς οργανικά κενά στην ειδική ενδιαφέρεται μόνο για τις ΣΜΕΑΕ? Γιατί αν το έκανε είναι τουλάχιστον γραφικό.Στο φινάλε, οι αναπληρωτές της ειδικής έχουν τα ίδια πτυχία με αυτούς στη γενική. Και ναι, μπορούν να διδάξουν και στις δύο!Εγώ κοπελιά προκειμένου να διοριστώ πήγα και έδωσα ΑΣΕΠ και θα δώσω και άλλον, δεν απαίτησα να διοριστώ μόνο με την προυπηρεσία μου όπως κάνουν πολλοί συνάδελφοι της ειδικής που στόχευαν να διοριστούν από το 40% με τις προυπηρεσίες της ειδικής. Ας γίνει λοιπόν και ΑΣΕΠ ειδικής για να δούμε επιτέλους και τι εξειδίκευση και γνώσεις είχαν προσφέρει τα σεμινάρια ειδικής στους συναδέλφους που εξ'αιτίας αυτών δουλεύουν τόσα χρόνια στα ΣΜΕΑΕ.
Εσείς που δουλεύετε στη γενική δεν θέλετε να διοριστείτε??? Ας μην κοροιδευόμαστε είτε από την ειδική είτε από τη γενική όλοι να δουλέψουμε και κατ'επέκταση να διοριστούμε θέλουμε! Μήπως εσείς δουλεύετε μόνο για να επιτελέσετε το λειτούργημά σας? Υποστήριξε κανένας εκπαιδευτικός της ειδικής ότι στην παρούσα φάση και χωρίς οργανικά κενά στην ειδική ενδιαφέρεται μόνο για τις ΣΜΕΑΕ? Γιατί αν το έκανε είναι τουλάχιστον γραφικό.Στο φινάλε, οι αναπληρωτές της ειδικής έχουν τα ίδια πτυχία με αυτούς στη γενική. Και ναι, μπορούν να διδάξουν και στις δύο!
συναδελφε kinegire τα λες ολα ωραια (και δεν ειναι αυτο ειρωνια) ειμαι διορισμενος κι εγω στην ειδικη και καταλαβαινω ολα οσα λες .αλλα γιατι φετος αναγνωρισε μονο την προυπηρεσια της ειδικης; και γιατι δεν βγαζει πινακες με μορια και απο ΑΣΕΠ οπως στην γενικη ;τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια ειναι να ερχονται αναπληρωτες (03ή04) μονο με σεμιναριο χωρις ΑΣΕΠ και να ονειρευονται διορισμο .τα μεχρι τωρα στοιχεια τους δικαιωνουν .
συναδελφε για να τελειωνουμε. μαλλον δεν κατανοεις αυτα που γραφω... ειμαι ενας που με σεμιναριο και σχεδον μονο με προυπηρεσια ειδικης διοριστηκα.. αλλα εδωσα ΑΣΕΠ 2 φορες ..και περασα 2 φορες χωρις Μπονια ... η ενσταση μου ειναι για τους πολλους που με διαφορες ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ περι καπιταλισμου δεν βαζουν το κωλαρακι τους να διαβασουν. ολοι οι υπολοιποι που αναφερεις λιγο πολυ μοχθησαν .ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ; σε αυτο "συγκεκριμενα " αν θελεις απαντησε.
Παράθεση από: psm στις Αυγούστου 26, 2011, 03:11:09 pmσυναδελφε kinegire τα λες ολα ωραια (και δεν ειναι αυτο ειρωνια) ειμαι διορισμενος κι εγω στην ειδικη και καταλαβαινω ολα οσα λες .αλλα γιατι φετος αναγνωρισε μονο την προυπηρεσια της ειδικης; και γιατι δεν βγαζει πινακες με μορια και απο ΑΣΕΠ οπως στην γενικη ;τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια ειναι να ερχονται αναπληρωτες (03ή04) μονο με σεμιναριο χωρις ΑΣΕΠ και να ονειρευονται διορισμο .τα μεχρι τωρα στοιχεια τους δικαιωνουν .Αυτό ακριβώς που είπα και εγώ συνάδελφε, πως άνθρωποι με ένα χαρτί επιμόρφωσης 400 ωρών θέλουν , και κάποιοι το καταφέρνουν, να διοριστούν.
Παράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 03:14:11 pmΠαράθεση από: psm στις Αυγούστου 26, 2011, 03:11:09 pmσυναδελφε kinegire τα λες ολα ωραια (και δεν ειναι αυτο ειρωνια) ειμαι διορισμενος κι εγω στην ειδικη και καταλαβαινω ολα οσα λες .αλλα γιατι φετος αναγνωρισε μονο την προυπηρεσια της ειδικης; και γιατι δεν βγαζει πινακες με μορια και απο ΑΣΕΠ οπως στην γενικη ;τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια ειναι να ερχονται αναπληρωτες (03ή04) μονο με σεμιναριο χωρις ΑΣΕΠ και να ονειρευονται διορισμο .τα μεχρι τωρα στοιχεια τους δικαιωνουν .Αυτό ακριβώς που είπα και εγώ συνάδελφε, πως άνθρωποι με ένα χαρτί επιμόρφωσης 400 ωρών θέλουν , και κάποιοι το καταφέρνουν, να διοριστούν.ε καλά μην τους ισοπεδώνεις έχουν και το βασικό τους πτυχίο! επίσης μπορεί κάποιος να διοριστεί με ασεπ χωρίς να έχει διδάξει σε τάξη, πάλι τον λογοκρίνεις?εγώ δέχομαι τον διορισμό στην γενική με προυπηρεσία στην ειδική αφού δεν υπάρχουν οργανικές, απλά θα έπρεπε να είναι απαραίτητη προυπόθεση ο ασεπ. επίσης δεν δέχομαι τον αποκλεισμό σε ένα τομέα. έχω τα προσόντα και μπορώ να επιλέγω που θα πάω.
Παράθεση από: sixtir στις Αυγούστου 26, 2011, 04:16:41 pmΠαράθεση από: Green στις Αυγούστου 26, 2011, 03:14:11 pmΠαράθεση από: psm στις Αυγούστου 26, 2011, 03:11:09 pmσυναδελφε kinegire τα λες ολα ωραια (και δεν ειναι αυτο ειρωνια) ειμαι διορισμενος κι εγω στην ειδικη και καταλαβαινω ολα οσα λες .αλλα γιατι φετος αναγνωρισε μονο την προυπηρεσια της ειδικης; και γιατι δεν βγαζει πινακες με μορια και απο ΑΣΕΠ οπως στην γενικη ;τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια ειναι να ερχονται αναπληρωτες (03ή04) μονο με σεμιναριο χωρις ΑΣΕΠ και να ονειρευονται διορισμο .τα μεχρι τωρα στοιχεια τους δικαιωνουν .Αυτό ακριβώς που είπα και εγώ συνάδελφε, πως άνθρωποι με ένα χαρτί επιμόρφωσης 400 ωρών θέλουν , και κάποιοι το καταφέρνουν, να διοριστούν.ε καλά μην τους ισοπεδώνεις έχουν και το βασικό τους πτυχίο! επίσης μπορεί κάποιος να διοριστεί με ασεπ χωρίς να έχει διδάξει σε τάξη, πάλι τον λογοκρίνεις?εγώ δέχομαι τον διορισμό στην γενική με προυπηρεσία στην ειδική αφού δεν υπάρχουν οργανικές, απλά θα έπρεπε να είναι απαραίτητη προυπόθεση ο ασεπ. επίσης δεν δέχομαι τον αποκλεισμό σε ένα τομέα. έχω τα προσόντα και μπορώ να επιλέγω που θα πάω.Ε, το πτυχίο το έχουν όλοι, αποτελεί προσόν; Αν έχει διοριστεί με ΑΣΕΠ, που σημαίνει ότι έγραψε πολύ καλά και στα παιδαγωγικά και τη διδακτική, ενώ δεν είχε εμπειρία σε τάξη, μαγκιά του. Απέδειξε εμπράκτως ότι το αξίζει, τουλάχιστον σε αυτό το πρώτο στάδιο του διορισμού του.