0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σας ανοίγει το αρχείο των προσλήψεων;;;
Δημήτρης Μπράτης:ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΤΗ.ΘΑ
επενδύσεις;;;;;;;;;;διεισδύσεις, μήπως;
Παιδιά ας χαλαρώσουμε!!! Αφού βγήκαν οι δασκαλοι και οι νηπ. θα έρθει η σειρά μας. Πάντως έχω κι εγώ μια υποψία ότι καθυστερούσαν τόσο για να τους βγάλουν όλους μαζί. Αρα ίσως αργότερα προς το βραδυ να βγουν και τα δικά μας. Μην ξεχνατε ότι είμαστε και τόσες ειδικότητες. Εδώ θα είμαστε και θα αναμένουμε. Το ζήτημα είναι να μας καλέσουν στην α φαση και να μη φαμε ήττα περιμένοντας τόσες μέρες. Τωρα 2 μερες πάνω δυο κατω δεν τρεχει κάτι.
Παράθεση από: annoula75 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:50:24 pmΠαιδιά ας χαλαρώσουμε!!! Αφού βγήκαν οι δασκαλοι και οι νηπ. θα έρθει η σειρά μας. Πάντως έχω κι εγώ μια υποψία ότι καθυστερούσαν τόσο για να τους βγάλουν όλους μαζί. Αρα ίσως αργότερα προς το βραδυ να βγουν και τα δικά μας. Μην ξεχνατε ότι είμαστε και τόσες ειδικότητες. Εδώ θα είμαστε και θα αναμένουμε. Το ζήτημα είναι να μας καλέσουν στην α φαση και να μη φαμε ήττα περιμένοντας τόσες μέρες. Τωρα 2 μερες πάνω δυο κατω δεν τρεχει κάτι.
Καλησπερα σε ολους. Καταρχην συγχαρητηρια για αυτους που τους πηραν!Θελω να κανω δυο ερωτησεις. Τι ειναι η παραλληλη στηριξη? Και με ποια κριτηρια πηραν αυτους στην α' βαθμια(ειμαι ΠΕ 60.50)? Επειδη εμενα δεν με πηραν. Μηπως επειδη εχω μηδεν προυπηρεσια? Πως να την ειχα αφου τελειωσα φετος την σχολη? Ευχαριστω πολυ.
Παράθεση από: Icarus στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:55:12 pmΠαράθεση από: annoula75 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:50:24 pmΠαιδιά ας χαλαρώσουμε!!! Αφού βγήκαν οι δασκαλοι και οι νηπ. θα έρθει η σειρά μας. Πάντως έχω κι εγώ μια υποψία ότι καθυστερούσαν τόσο για να τους βγάλουν όλους μαζί. Αρα ίσως αργότερα προς το βραδυ να βγουν και τα δικά μας. Μην ξεχνατε ότι είμαστε και τόσες ειδικότητες. Εδώ θα είμαστε και θα αναμένουμε. Το ζήτημα είναι να μας καλέσουν στην α φαση και να μη φαμε ήττα περιμένοντας τόσες μέρες. Τωρα 2 μερες πάνω δυο κατω δεν τρεχει κάτι.