0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: joannaki στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 05:00:08 pmΚαλησπερα σε ολους. Καταρχην συγχαρητηρια για αυτους που τους πηραν!Θελω να κανω δυο ερωτησεις. Τι ειναι η παραλληλη στηριξη? Και με ποια κριτηρια πηραν αυτους στην α' βαθμια(ειμαι ΠΕ 60.50)? Επειδη εμενα δεν με πηραν. Μηπως επειδη εχω μηδεν προυπηρεσια? Πως να την ειχα αφου τελειωσα φετος την σχολη? Ευχαριστω πολυ.η παραλληλη στηριξη ειναι για παιδια με ΕΑ που ομως μπορουν να παρακολουθησουν τη γενικη ταξη και χρειαζονται καποια υποστηριξη...και μενα δεν με πηραν γιατι δεν εχω προυπηρεσια...
Καλησπερα σε ολους. Καταρχην συγχαρητηρια για αυτους που τους πηραν!Θελω να κανω δυο ερωτησεις. Τι ειναι η παραλληλη στηριξη? Και με ποια κριτηρια πηραν αυτους στην α' βαθμια(ειμαι ΠΕ 60.50)? Επειδη εμενα δεν με πηραν. Μηπως επειδη εχω μηδεν προυπηρεσια? Πως να την ειχα αφου τελειωσα φετος την σχολη? Ευχαριστω πολυ.
To θέμα ότι δεν ανακοινώθηκαν στο site του υπουργείου δεν σας ξενίζει;Kάτι παίζει, δεν θέλω να κάνω συνειρμούς με επιθέσσεις καναλιών και επίσκεψη τρόικας, αλλά ναι τους κάνω. ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: ΚΡΥ
Με την ευκαιρία αν και το ξέρετε, επικυρώθηκαν και όλοι οι πίνακες όλων των ειδικοτήτων της δευετεροβάθμιας, ρίξτε μια ματιά μήπως και ανεβήκατε ή πέσατε
Δεν δέχομαι μ....ιες απαντήσεις αν δεν ξέρετε κάποια πράγματα. Αν θυμάστε καλά χθες έλεγα ότι θα έβγαιναν σήμερα σίγουρα, φυσικά γελούσατε μιας και δεν ξέρατε. Επίσης έλεγα ότι θα βγουν χθες βράδυ, είχα πληροφόρηση ότι θα βγουν, απλά νόμιζα μου είχαν πει ειδικούς δασκάλους, ενώ ήταν οι δάσκαλοιΓια αυτό τις εξυπνάδες όχι εδώ. Εννοελιται ότι θα αναρτήσουν στο site, αλλά κάτι άλλο παίζει
Παράθεση από: Icarus στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:34:18 pmΠαράθεση από: vasp στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:33:13 pmΣυγχαρητήρια και απο μένα! Και καλή υπομονή στους "δευτεροβάθμιους"...Εχω μια απορία: πόσους φιλολόγους ειδικής πήραν πέρσι; Μπορεί κάποιος να μου πει έναν αριθμό στο περίπου;α΄φάση 229Α φάση τόσους πολλούς;;;;;; Δηλαδή συνολικά πόσους;;!!
Παράθεση από: vasp στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 04:33:13 pmΣυγχαρητήρια και απο μένα! Και καλή υπομονή στους "δευτεροβάθμιους"...Εχω μια απορία: πόσους φιλολόγους ειδικής πήραν πέρσι; Μπορεί κάποιος να μου πει έναν αριθμό στο περίπου;α΄φάση 229
Συγχαρητήρια και απο μένα! Και καλή υπομονή στους "δευτεροβάθμιους"...Εχω μια απορία: πόσους φιλολόγους ειδικής πήραν πέρσι; Μπορεί κάποιος να μου πει έναν αριθμό στο περίπου;