0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
2046 αφαιροντασ τησ ειδικησ, αν προσθεσω στο 2046 και 70 τριτεκνουσ παω τοτε στο 2116 .αυτο σκεφτομαι και φοβαμαι οτι δεν θα με παρουν, οι τριτεκνοι θα μου κοστισουν .αντε να μη πω τιποτα
Παράθεση από: vasouli στις Σεπτεμβρίου 04, 2011, 03:33:12 pmΣ'ευχαριστώ!Μπορώ με κάποιο τρόπο να υπολογίσω πόσοι είναι μπροστά μου στο πίνακα;Φοβάμαι πως όχι...Εκτός αν παραβάλλεις τους δύο πίνακες τσεκάρωντας τα ονόματα που βρίσκονται πριν απο σένα Πάντως τον αριθμό που πήρε πέρσι μπορείς να τον βρείς αν ψάξεις όλες τις φάσεις της ειδικής και αθροίσεις πόσοι ήταν όλοι. Σε γενικές γραμμές το 99% είναι και στον πίνακα της γενικής (εκτός απο τους ΠΕ61 που είναι ελάχιστοι)
Σ'ευχαριστώ!Μπορώ με κάποιο τρόπο να υπολογίσω πόσοι είναι μπροστά μου στο πίνακα;
Αυτό το ακούσατε? Φοβερό... Μπράβο στους συναδέλφους που το έγραψαν και το τραγούδησαν....Δώστε σημασία στα λόγια... Πρέπει να γίνει ύμνος των αναπληρωτών...για εμάς γράφτηκε...http://www.youtube.com/watch?v=vBljaRDPD9k&feature=share
και ειπα φετος μονο να σας διαβαζω κ οχι να στειλω μην, αλλα το παραπανω τραγουδι μου αλλαξε τη γνωμη.να ρωτησω κατι που δε μαφηνει να κοιμηθω 1 μηνα τωρα? με σειρα γυρω στο 1560 και δηλωμενες μονο περιοχες κοντα στο σπιτακι και στο παιδακι μου που ποτε δεν ειχαν πολλα κενα, να ελπιζω η να πιασω δουλεια στο τυροπιταδικο της γειτονιας μου?
αλήθεια βρε παιδιά τόσοι πολλοί είναι οι τρίτεκνοι?
Παράθεση από: nana στις Σεπτεμβρίου 05, 2011, 12:56:20 amκαι ειπα φετος μονο να σας διαβαζω κ οχι να στειλω μην, αλλα το παραπανω τραγουδι μου αλλαξε τη γνωμη.να ρωτησω κατι που δε μαφηνει να κοιμηθω 1 μηνα τωρα? με σειρα γυρω στο 1560 και δηλωμενες μονο περιοχες κοντα στο σπιτακι και στο παιδακι μου που ποτε δεν ειχαν πολλα κενα, να ελπιζω η να πιασω δουλεια στο τυροπιταδικο της γειτονιας μου? Αν θέλεις γράψε μου ποιες περιοχές έβαλες να σου πω τη γνώμη μου. Αν θες στείλε μου πμ. demetroula εχω δηλωσει τη θεσσαλια, πιερια, φθιωτιδα, και θεσσαλονικη οχι απτην πλευρα της χαλκιδικης. τι λες?