0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ELEN LIA στις Σεπτεμβρίου 04, 2011, 04:27:24 pmαλήθεια βρε παιδιά τόσοι πολλοί είναι οι τρίτεκνοι?ναι ειναι πολλοι, μολις βγηκε ο νόμος ολοι ξαφνικα αρχισαν να γεννουν..........αντι να διαβαζουν στον ασεπ..... θυμαμαι πριν δυο χρονια σταματησαν σε μενα οι κλησεις αναπληρωτων για να παρουν τους τριτεκνουν. φοβερο. εαν με ειχαν παρει, τωρα θα ειχα τα μορια και θα διοριζομουν.....αστα!
αλήθεια βρε παιδιά τόσοι πολλοί είναι οι τρίτεκνοι?
Αυτό το ακούσατε? Φοβερό... Μπράβο στους συναδέλφους που το έγραψαν και το τραγούδησαν....Δώστε σημασία στα λόγια... Πρέπει να γίνει ύμνος των αναπληρωτών...για εμάς γράφτηκε...http://www.youtube.com/watch?v=vBljaRDPD9k&feature=share
Δεν νομίζω ότι η β φάση των αποσπάσεων έχει σχέση με τους αναπληρωτές. Ξέρω από φίλες μου που πήραν απόσπαση στην α φάση ότι θα τους πουν την Παρασκευή που τοποθετούνται. Πιστεύω ότι πιο πολύ μας επηρεάζουν εμάς τους αναπληρωτές οι ήδη αποσπασμένοι. Γι αυτό και θεωρώ λίγο χλωμό να βγει αύριο ή μεθαύριο η α φάση αναπληρωτών. Εγώ πιστεύω το νωρίτερο που μπορεί να βγει η φάση είναι την Παρασκευή και θα την δούμε πάλι αργά το βράδυ όπως έγινε και πέρσι. Αλλιώς πάμε για την άλλη βδομάδα.