0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ πήγα την Τρίτη στις 8.05 κι είχαν ήδη μοιραστεί τα 50 χαρτάκια . Μου είπαν να ξαναπεράσω προς το μεσημέρι αλλά τελικά στάθηκα τυχερή στην Α Αθήνας. Μάλλον λειτουργεί καλύτερα να είναι μοιρασμένες οι διάφορες ειδικότητες στα γραφεία.Physikε13 του χρόνου μαζί θα πάμε (πρόλαβα πρώτη; ). Αν κι εύχομαι να έχεις διοριστεί οπότε τότε θέλω να μου μεταβιβάσεις την τύχη σου. Γιατί μάλλον δεν πρόκειται ούτε του χρόνου να τις καταθέτουμε ηλεκτρονικά...
ευχαριστω για την ευχη, αν ο βενιζελος δεχθει να δωσει τις πιστωσεις που του ζητησε το υπεπθ, θα διοριστω,
Παιδιά, θέλω να επισημάνω ένα σημείο της εγκυκλίου που μάλλον δεν την πολυπροσέξαμε και ίσως χρειάζονται περαιτέρω διευκρινήσεις. Όπως ξέρουμε, οι πίνακες αναπληρωτών έχουν κλειδώσει. Ωστόσο, μένει ανοιχτό ένα παράθυρο, μια εξαίρεση, όπως γράφει η εγκύκλιος, για τη φετινή προυπηρεσία των εκπαιδευτικών από ιδιωτικά σχολεία που έκλεισαν, η οποία προσμετράται κανονικά στον πίνακα αναπληρωτών. Αν, πράγματι, ισχύει κάτι τέτοιο μιλάμε για καταστρατήγηση του νόμου! Πάλι έχουμε 2 μέτρα - 2 σταθμά! Ή θα πρέπει ΚΑΙ η φετινή προυπηρεσία να ισχύσει για ΟΛΟΥΣ ή για ΚΑΝΕΝΑΝ! Θα ήθελα την άποψή σας. Ευχαριστώ.
απιστευτο!!!! και εγω αυτο σκεφτομουν οταν σου απαντουσα!!ναι στο ιδιο εργο θεατες
Παράθεση από: physikos13 στις Ιουλίου 13, 2011, 06:57:16 pmαπιστευτο!!!! και εγω αυτο σκεφτομουν οταν σου απαντουσα!!ναι στο ιδιο εργο θεατες λάθος πρωταγωνιστές, κάποιος πρέπει να έχει και το ρόλο του άσχημου
Καλησπέρα συνάλδεφοι. Είμαι χημικός και σήμερα πήγα στην
Σημερα απο το υπουργειο μου ειπαν οτι κατα 99% παμε για παραταση απο Παρασκευη.
Παράθεση από: anixia στις Ιουλίου 13, 2011, 07:09:37 pmΣημερα απο το υπουργειο μου ειπαν οτι κατα 99% παμε για παραταση απο Παρασκευη.Αν θα παρουν πληρες ή μειωμενο ωραριο ξερουν ή δεν ξερουν τι τους γινεται;