0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 11, 2011, 09:38:51 pmΜε χιουμοριστική διάθεση το είπα.Μπράβο σου.Κι εγώ 3 ΑΣΕΠ έχω.Ελπίζω να ΜΗΝ τους εκατοστήσουμε...!
Με χιουμοριστική διάθεση το είπα.Μπράβο σου.Κι εγώ 3 ΑΣΕΠ έχω.
"προυπηρεσία που θα αποκτηθει μετα την 1η Σεπτεμβριου 2010 λαμβανεται υποψη για τους τελικους πινακες του διαγωνισμου του αρθρου 3(μετά τη ληξη της μεταβατικης περιόδου)...Εξαιρειται η προυπηρεσια των εκπαιδευτικων των ιδιωτικων σχολειων ...."από την εγκύκλιο.
βρε παιδιά, δηλαδή ένας που είχε πέρυσι 25 μήνες και είναι στο 24μηνο θα έχει φέτος 25 μήνες και κάποιος που είχε πέρυσι 23 μήνες (και δεν ήταν στο 24μηνο) και πήγε αναπληρωτής έστω 9 μόρια, θα μπει στο 24μηνο και θα έχει 32 μήνες; για το Θεό...ηρεμήστε λίγο, δε στέκει αυτό!!! ή θα αναγνωριστεί σε όλους η προϋπηρεσία ή σε κανέναν!!! εξάλλου, είναι ξεκάθαρο πως στο 24μηνο ισχύει η όποια προϋπηρεσία προσφέρθηκε μέχρι 30-06-2010......
Παράθεση από: ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ στις Ιουλίου 11, 2011, 10:22:44 pmβρε παιδιά, δηλαδή ένας που είχε πέρυσι 25 μήνες και είναι στο 24μηνο θα έχει φέτος 25 μήνες και κάποιος που είχε πέρυσι 23 μήνες (και δεν ήταν στο 24μηνο) και πήγε αναπληρωτής έστω 9 μόρια, θα μπει στο 24μηνο και θα έχει 32 μήνες; για το Θεό...ηρεμήστε λίγο, δε στέκει αυτό!!! ή θα αναγνωριστεί σε όλους η προϋπηρεσία ή σε κανέναν!!! εξάλλου, είναι ξεκάθαρο πως στο 24μηνο ισχύει η όποια προϋπηρεσία προσφέρθηκε μέχρι 30-06-2010......Όπως είπαν και άλλοι προηγουμένως , αν συμβεί αυτό , και όσοι είναι ήδη ή πρόκειται να ενταχθούν στο 24μηνο , θα "γράψουν" τη φετινή προϋπηρεσία μόνο στον πίνακα του 24μηνου. Δεν το υιοθετώ , απλά το αναφέρω ως πιθανότητα. Σε αυτό συνηγορεί το ότι το υπουργείο δεν το αποκλείει περιμένοντας τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου του Κράτους. Το ότι εγείρονται σοβαρά ζητήματα , κυρίως με αυτούς που δε δούλεψαν φέτος γνωρίζοντας ότι η φετινή προϋπηρεσία δεν καταχωρείται και διαφορετικά θα ενέπιπταν σ' αυτή την κατηγορία , είναι το μόνο σίγουρο.