0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Lila_76 στις Ιουλίου 11, 2011, 11:41:46 pmΠαράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 11, 2011, 11:34:11 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Ιουλίου 11, 2011, 11:27:17 pmΑυτό είναι σοβαρό ζήτημα όντως...Αλλά πραγματικά απορώ με μερικούς που δεν δούλεψαν...Με ποιό σκεπτικό;Με τέτοια κρίση ποιός αρνείται αναπλήρωση;Και αυτοί είναι παλαβοί ξαφνικά μπορεί να πουν γράφει και η φετινή προϋπηρεσία......Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της άρνησης αναπλήρωσης......Οικογένεια με παιδιά, με τον ένα σύζυγο να μην μπορεί να φύγει από την πόλη μόνιμης κατοικίας, για 9 μήνες, να πρέπει να πληρώνονται ενοίκιο και στεγαστικό, 2πλοί λογαριασμοί, να μην είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί παιδικός σταθμός, χωρίς να υπάρχουν παπούδες να βοηθήσουν, είναι αρκετοί λόγοι;Είναι σοβαροί λόγοι αυτοί και το καταλαβαίνω.Όμως ας μην το δηλώσει κάποιος.Ας δηλώσει κοντινές περιοχές μόνο.Ή αποφασίζεις εξ'αρχής ότι θα δηλώσω τα πάντα όλα,αλλά θα πάω ή δηλώνεις κοντινές περιοχές....Δηλαδή είναι πιό υπεύθυνο να δηλώσω τα πάντα και μετά να με καλέσουν και να πω "α δεν πάω γιατί έχω παιδιά";Καλύτερα να δηλώνει τις κοντινές περιοχές όποιος έχει παιδιά,από το να αρνείται αναπλήρωση(και με τις κυρώσεις που συνεπάγεται αυτό).Την υπευθυνότητα θα πρέπει να την έχει στο προσκέφαλό της καταρχήν η κ. Υπουργός. Είμαι ανεύθυνος αν δηλώνω "ναι σε όλη την Ελλάδα" (αφού έχω δηλώσει περιοχές γύρω από το σπίτι μου) όταν η κ. Υπουργός πριν τις αιτήσεις δηλώνει ότι θα πάρει από ελάχιστους μέχρι 70% λιγότερους αναπληρωτές; Είμαι ανεύθυνος αν βλέπω ότι με το 70% μείωση μπορεί να μείνω απ' έξω ενώ έχω φτάσει τόσο κοντά; Είμαι ανεύθυνος ενώ η Δευτεροβάθμια της πόλης μου δίνει τα κενά όσο αργά χρειάζεται για μην είναι στην πρώτη φάση, στέλνοντας μας στην άλλη άκρη της Ελλάδας; Ε ναι είμαι ανεύθυνος λοιπόν.Και μη νομίζετε ότι μια αναδρομική προσμέτρηση προϋπηρεσίας 14-15 μετά την ψήφιση του νόμου δεν μπορεί να διαβληθεί νομικά. Μετά μάλιστα την υποβολή αιτήσεων αναπλήρωσης.
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 11, 2011, 11:34:11 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Ιουλίου 11, 2011, 11:27:17 pmΑυτό είναι σοβαρό ζήτημα όντως...Αλλά πραγματικά απορώ με μερικούς που δεν δούλεψαν...Με ποιό σκεπτικό;Με τέτοια κρίση ποιός αρνείται αναπλήρωση;Και αυτοί είναι παλαβοί ξαφνικά μπορεί να πουν γράφει και η φετινή προϋπηρεσία......Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της άρνησης αναπλήρωσης......Οικογένεια με παιδιά, με τον ένα σύζυγο να μην μπορεί να φύγει από την πόλη μόνιμης κατοικίας, για 9 μήνες, να πρέπει να πληρώνονται ενοίκιο και στεγαστικό, 2πλοί λογαριασμοί, να μην είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί παιδικός σταθμός, χωρίς να υπάρχουν παπούδες να βοηθήσουν, είναι αρκετοί λόγοι;Είναι σοβαροί λόγοι αυτοί και το καταλαβαίνω.Όμως ας μην το δηλώσει κάποιος.Ας δηλώσει κοντινές περιοχές μόνο.Ή αποφασίζεις εξ'αρχής ότι θα δηλώσω τα πάντα όλα,αλλά θα πάω ή δηλώνεις κοντινές περιοχές....Δηλαδή είναι πιό υπεύθυνο να δηλώσω τα πάντα και μετά να με καλέσουν και να πω "α δεν πάω γιατί έχω παιδιά";Καλύτερα να δηλώνει τις κοντινές περιοχές όποιος έχει παιδιά,από το να αρνείται αναπλήρωση(και με τις κυρώσεις που συνεπάγεται αυτό).
Παράθεση από: Lila_76 στις Ιουλίου 11, 2011, 11:27:17 pmΑυτό είναι σοβαρό ζήτημα όντως...Αλλά πραγματικά απορώ με μερικούς που δεν δούλεψαν...Με ποιό σκεπτικό;Με τέτοια κρίση ποιός αρνείται αναπλήρωση;Και αυτοί είναι παλαβοί ξαφνικά μπορεί να πουν γράφει και η φετινή προϋπηρεσία......Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της άρνησης αναπλήρωσης......Οικογένεια με παιδιά, με τον ένα σύζυγο να μην μπορεί να φύγει από την πόλη μόνιμης κατοικίας, για 9 μήνες, να πρέπει να πληρώνονται ενοίκιο και στεγαστικό, 2πλοί λογαριασμοί, να μην είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί παιδικός σταθμός, χωρίς να υπάρχουν παπούδες να βοηθήσουν, είναι αρκετοί λόγοι;
Αυτό είναι σοβαρό ζήτημα όντως...Αλλά πραγματικά απορώ με μερικούς που δεν δούλεψαν...Με ποιό σκεπτικό;Με τέτοια κρίση ποιός αρνείται αναπλήρωση;Και αυτοί είναι παλαβοί ξαφνικά μπορεί να πουν γράφει και η φετινή προϋπηρεσία......Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της άρνησης αναπλήρωσης......
Ρε Στέλιο, ανατρίχιασα! Τι ταύτιση απόψεων είναι αυτή! Εσύ μιλάς ή εγώ... αξύριστη; ... Αν και εγώ δεν αρνήθηκα και υπέστην τις συνέπειες κανονικότατα!
Παράθεση από: gtzia στις Ιουλίου 11, 2011, 11:05:29 pm"προυπηρεσία που θα αποκτηθει μετα την 1η Σεπτεμβριου 2010 λαμβανεται υποψη για τους τελικους πινακες του διαγωνισμου του αρθρου 3(μετά τη ληξη της μεταβατικης περιόδου)...Εξαιρειται η προυπηρεσια των εκπαιδευτικων των ιδιωτικων σχολειων ...."από την εγκύκλιο.Και δε νομίζω ότι υπάρχει καμία ασάφεια.
"προυπηρεσία που θα αποκτηθει μετα την 1η Σεπτεμβριου 2010 λαμβανεται υποψη για τους τελικους πινακες του διαγωνισμου του αρθρου 3(μετά τη ληξη της μεταβατικης περιόδου)...Εξαιρειται η προυπηρεσια των εκπαιδευτικων των ιδιωτικων σχολειων ...."από την εγκύκλιο.
Εγώ πάλι η άσχετη εδώ.....Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και βγήκε ο κυριούλης....Δύο φορές ρώτησα το ίδιο πράγμα.Και μου απάντησε κακώς όσοι πάνε και κάνουν τροποποίηση, ο αλγόριθμος θα τους βάλει μέσα στο σύστημα αν έχουν 24μηνο κι ΑΣΕΠ.Δε χρειάζεται να κάνω τροποποίηση κι ακόοοοοοοοοοοοομα περιμένουν γνωμοδότηση.Με έπιασε το στομάχι μου.Αποφάσισα ότι δε θα πάω, απλά αν έχει πολύ λίγο κόσμο ως το τέλος, αν μου τη δώσει μπορεί και να πεταχτώ.Αλλά τον άκουγα τόσο θυμωμένο με αυτό που έλεγα, ένιωσα μια σιγουριά, ότι δηλαδή ότι και να γίνει, θα μπω στον πίνακα, γίνει δε γίνει η γνωμοδότηση.Εσείς όμως που θα κάνετε σήμερα και εξής την αίτηση, τσεκάρετε το κουτάκι.Και του εξήγησα ότι σε πολλές δευτεροβάθμιες τσεκάρανε το κουτί κι άλλες δεν άφησαν τη δυνατότητα αυτή.Με τα πολλά λόγια, ελπίζω να αναγκαστούν να ζητήσουν γραπτή οδηγία-διευκρίνιση από την Υπουργό να τελειώνουμε.Κι επαναλαμβάνω : καταλαβαίνω όσους έχετε παιδιά κι αρνείστε αναπλήρωση μακριά από το σπίτι σας, το δίκαιο είναι να προσμετρηθούν όλες οι προϋπηρεσίες λόγω ασάφειας του νόμου σε ένα σημείο.Αλλά μην πέφτετε να μας φάτε....4 ΑΣΕΠ έδωσα, σε 2 κρίθηκα ικανή....(μεταξύ μας, απορώ πώς είμαι αναπληρώτρια ακόμα χαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ )
Παράθεση από: adigoni στις Ιουλίου 12, 2011, 09:18:27 amΕγώ πάλι η άσχετη εδώ.....Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και βγήκε ο κυριούλης....Δύο φορές ρώτησα το ίδιο πράγμα.Και μου απάντησε κακώς όσοι πάνε και κάνουν τροποποίηση, ο αλγόριθμος θα τους βάλει μέσα στο σύστημα αν έχουν 24μηνο κι ΑΣΕΠ.Δε χρειάζεται να κάνω τροποποίηση κι ακόοοοοοοοοοοοομα περιμένουν γνωμοδότηση.Με έπιασε το στομάχι μου.Αποφάσισα ότι δε θα πάω, απλά αν έχει πολύ λίγο κόσμο ως το τέλος, αν μου τη δώσει μπορεί και να πεταχτώ.Αλλά τον άκουγα τόσο θυμωμένο με αυτό που έλεγα, ένιωσα μια σιγουριά, ότι δηλαδή ότι και να γίνει, θα μπω στον πίνακα, γίνει δε γίνει η γνωμοδότηση.Εσείς όμως που θα κάνετε σήμερα και εξής την αίτηση, τσεκάρετε το κουτάκι.Και του εξήγησα ότι σε πολλές δευτεροβάθμιες τσεκάρανε το κουτί κι άλλες δεν άφησαν τη δυνατότητα αυτή.Με τα πολλά λόγια, ελπίζω να αναγκαστούν να ζητήσουν γραπτή οδηγία-διευκρίνιση από την Υπουργό να τελειώνουμε.Κι επαναλαμβάνω : καταλαβαίνω όσους έχετε παιδιά κι αρνείστε αναπλήρωση μακριά από το σπίτι σας, το δίκαιο είναι να προσμετρηθούν όλες οι προϋπηρεσίες λόγω ασάφειας του νόμου σε ένα σημείο.Αλλά μην πέφτετε να μας φάτε....4 ΑΣΕΠ έδωσα, σε 2 κρίθηκα ικανή....(μεταξύ μας, απορώ πώς είμαι αναπληρώτρια ακόμα χαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ ) καλο θα ειναι ο καθενας εκει μαζι κι αυτος αντι να θυμωνει μαζι σου και με ολους εμας που τρεχουμε καλοκαιριατικα στις ουρες μεσα στο αγχος να θυμωνει με τους προισταμενους του που νομοθετουν με προχειροτητα κι ανευθυνοτητα..
Aν είναι έτσι να μπούμε και στο 30μηνο να ξκλειδώσουν όλοι οι πίνακες.Εγώ πάντως που έκανα τα χαρτιά μου μου τόνισαν ότι η φετινή προυπηρεσία ΔΕΝ θα μετρήσει για τους υπάρχοντες πίνακες και για του 24μηνου