*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο  (Αναγνώστηκε 132142 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο
« Απάντηση #224 στις: Ιουλίου 12, 2011, 01:44:14 am »
Αυτό είναι σοβαρό ζήτημα όντως...Αλλά πραγματικά απορώ με μερικούς που δεν δούλεψαν...Με ποιό σκεπτικό;Με τέτοια κρίση ποιός αρνείται αναπλήρωση;Και αυτοί είναι παλαβοί ξαφνικά μπορεί να πουν γράφει και η φετινή προϋπηρεσία......Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό της άρνησης αναπλήρωσης......
Οικογένεια με παιδιά, με τον ένα σύζυγο να μην μπορεί να φύγει από την πόλη μόνιμης κατοικίας, για 9 μήνες, να πρέπει να πληρώνονται  ενοίκιο και στεγαστικό, 2πλοί λογαριασμοί, να μην είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί παιδικός σταθμός, χωρίς να υπάρχουν παπούδες να βοηθήσουν, είναι αρκετοί λόγοι;
Είναι σοβαροί λόγοι αυτοί και το καταλαβαίνω.Όμως ας μην το δηλώσει κάποιος.Ας δηλώσει κοντινές περιοχές μόνο.Ή αποφασίζεις εξ'αρχής ότι θα δηλώσω τα πάντα όλα,αλλά θα πάω ή δηλώνεις κοντινές περιοχές....Δηλαδή είναι πιό υπεύθυνο να δηλώσω τα πάντα και μετά να με καλέσουν και να πω "α δεν πάω γιατί έχω παιδιά";Καλύτερα να δηλώνει τις κοντινές περιοχές όποιος έχει παιδιά,από το να αρνείται αναπλήρωση(και με τις κυρώσεις που συνεπάγεται αυτό).
Την υπευθυνότητα θα πρέπει να την έχει στο προσκέφαλό της καταρχήν η κ. Υπουργός. Είμαι ανεύθυνος αν δηλώνω "ναι σε όλη την Ελλάδα" (αφού έχω δηλώσει περιοχές γύρω από το σπίτι μου) όταν η κ. Υπουργός πριν τις αιτήσεις δηλώνει ότι θα πάρει από ελάχιστους μέχρι 70% λιγότερους αναπληρωτές; Είμαι ανεύθυνος αν βλέπω ότι με το 70% μείωση μπορεί να μείνω απ' έξω ενώ έχω φτάσει τόσο κοντά; Είμαι ανεύθυνος ενώ η Δευτεροβάθμια της πόλης μου δίνει τα κενά όσο αργά χρειάζεται για μην είναι στην πρώτη φάση, στέλνοντας μας στην άλλη άκρη της Ελλάδας; Ε ναι είμαι ανεύθυνος λοιπόν.
Και μη νομίζετε ότι μια αναδρομική προσμέτρηση προϋπηρεσίας 14-15 μετά την ψήφιση του νόμου δεν μπορεί να διαβληθεί νομικά. Μετά μάλιστα την υποβολή αιτήσεων αναπλήρωσης.

Ρε Στέλιο, ανατρίχιασα! Τι ταύτιση απόψεων είναι αυτή! Εσύ μιλάς ή εγώ... αξύριστη; :D

... Αν και εγώ δεν αρνήθηκα και υπέστην τις συνέπειες κανονικότατα! :(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:49:15 »

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #225 στις: Ιουλίου 12, 2011, 08:42:51 am »

Ρε Στέλιο, ανατρίχιασα! Τι ταύτιση απόψεων είναι αυτή! Εσύ μιλάς ή εγώ... αξύριστη; :D

... Αν και εγώ δεν αρνήθηκα και υπέστην τις συνέπειες κανονικότατα! :(
Μιλάω εκ μέρους της γυναίκας μου :)
Αφού το έκανες μπράβο σου. Ανάμεσα στο εφικτό και στο ανέφικτο υπάρχουν και ηρωίδες ;)

Αποσυνδεδεμένος infinity_kos

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #226 στις: Ιουλίου 12, 2011, 08:57:35 am »
"προυπηρεσία που θα αποκτηθει μετα την 1η Σεπτεμβριου 2010 λαμβανεται υποψη για τους τελικους πινακες του διαγωνισμου του αρθρου 3(μετά τη ληξη της μεταβατικης περιόδου)...Εξαιρειται η προυπηρεσια των εκπαιδευτικων των ιδιωτικων σχολειων ...."
από την εγκύκλιο.

Και δε νομίζω ότι υπάρχει καμία ασάφεια.

Η παράγραφος 7 του άρθρου 9 , αναφέρεται σε ποιά προυπηρεσία θα μετρήσει στους τελικούς πίνακες αφού γίνει ασεπ.
Λίγο μετά τα 1000 ο διορισμός.

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #227 στις: Ιουλίου 12, 2011, 09:18:27 am »
Εγώ  πάλι η άσχετη εδώ.....Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και βγήκε ο κυριούλης....Δύο φορές ρώτησα το ίδιο πράγμα.Και μου απάντησε κακώς όσοι πάνε και κάνουν τροποποίηση, ο αλγόριθμος θα τους βάλει μέσα στο σύστημα αν έχουν 24μηνο κι ΑΣΕΠ.Δε χρειάζεται να κάνω τροποποίηση κι ακόοοοοοοοοοοοομα περιμένουν γνωμοδότηση.Με έπιασε το στομάχι μου.Αποφάσισα ότι δε θα πάω, απλά αν έχει πολύ λίγο κόσμο ως το τέλος, αν μου τη δώσει μπορεί και να πεταχτώ.Αλλά τον άκουγα τόσο θυμωμένο με αυτό που έλεγα, ένιωσα μια σιγουριά, ότι δηλαδή ότι και να γίνει, θα μπω στον πίνακα, γίνει δε γίνει η γνωμοδότηση.Εσείς όμως που θα κάνετε σήμερα και εξής την αίτηση, τσεκάρετε το κουτάκι.Και του εξήγησα ότι σε πολλές δευτεροβάθμιες τσεκάρανε το κουτί κι άλλες δεν άφησαν τη δυνατότητα αυτή.Με τα πολλά λόγια, ελπίζω να αναγκαστούν να ζητήσουν γραπτή οδηγία-διευκρίνιση από την Υπουργό να τελειώνουμε.Κι επαναλαμβάνω : καταλαβαίνω όσους έχετε παιδιά κι αρνείστε αναπλήρωση μακριά από το σπίτι σας, το δίκαιο είναι να προσμετρηθούν όλες οι προϋπηρεσίες λόγω ασάφειας του νόμου σε ένα σημείο.Αλλά μην πέφτετε να μας φάτε....4 ΑΣΕΠ έδωσα, σε 2 κρίθηκα ικανή....(μεταξύ μας, απορώ πώς είμαι αναπληρώτρια ακόμα χαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 12, 2011, 09:20:11 am από adigoni »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:49:15 »

Αποσυνδεδεμένος nero

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #228 στις: Ιουλίου 12, 2011, 09:39:01 am »
Εγώ  πάλι η άσχετη εδώ.....Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και βγήκε ο κυριούλης....Δύο φορές ρώτησα το ίδιο πράγμα.Και μου απάντησε κακώς όσοι πάνε και κάνουν τροποποίηση, ο αλγόριθμος θα τους βάλει μέσα στο σύστημα αν έχουν 24μηνο κι ΑΣΕΠ.Δε χρειάζεται να κάνω τροποποίηση κι ακόοοοοοοοοοοοομα περιμένουν γνωμοδότηση.Με έπιασε το στομάχι μου.Αποφάσισα ότι δε θα πάω, απλά αν έχει πολύ λίγο κόσμο ως το τέλος, αν μου τη δώσει μπορεί και να πεταχτώ.Αλλά τον άκουγα τόσο θυμωμένο με αυτό που έλεγα, ένιωσα μια σιγουριά, ότι δηλαδή ότι και να γίνει, θα μπω στον πίνακα, γίνει δε γίνει η γνωμοδότηση.Εσείς όμως που θα κάνετε σήμερα και εξής την αίτηση, τσεκάρετε το κουτάκι.Και του εξήγησα ότι σε πολλές δευτεροβάθμιες τσεκάρανε το κουτί κι άλλες δεν άφησαν τη δυνατότητα αυτή.Με τα πολλά λόγια, ελπίζω να αναγκαστούν να ζητήσουν γραπτή οδηγία-διευκρίνιση από την Υπουργό να τελειώνουμε.Κι επαναλαμβάνω : καταλαβαίνω όσους έχετε παιδιά κι αρνείστε αναπλήρωση μακριά από το σπίτι σας, το δίκαιο είναι να προσμετρηθούν όλες οι προϋπηρεσίες λόγω ασάφειας του νόμου σε ένα σημείο.Αλλά μην πέφτετε να μας φάτε....4 ΑΣΕΠ έδωσα, σε 2 κρίθηκα ικανή....(μεταξύ μας, απορώ πώς είμαι αναπληρώτρια ακόμα χαχχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D)
καλο θα ειναι ο καθενας εκει μαζι κι αυτος αντι να θυμωνει μαζι σου και με ολους εμας που τρεχουμε καλοκαιριατικα στις ουρες μεσα στο αγχος να θυμωνει με τους προισταμενους του που νομοθετουν με προχειροτητα κι ανευθυνοτητα..

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #229 στις: Ιουλίου 12, 2011, 09:45:36 am »
καλο θα ειναι ο καθενας εκει μαζι κι αυτος αντι να θυμωνει μαζι σου και με ολους εμας που τρεχουμε καλοκαιριατικα στις ουρες μεσα στο αγχος να θυμωνει με τους προισταμενους του που νομοθετουν με προχειροτητα κι ανευθυνοτητα..

ορθόν....αλλά μέσα σε τόση ζέστη....πού τρόπος για τη λογική....άσε που κι οι  συνάδελφοι που κάνουν τις καταχωρίσεις, δεν είναι οι διοικητικοί στην Ημαθία, δεν έχουν ενημέρωση....και χθές , με αυτά που ρωτούσα για το κουτάκι, με κοιτούσαν παράξενα.Ζήτησα να τηλεφωνήσουν στο Υπουργείο και μου είπαν θα το κάνουν αύριο(δηλαδή σήμερα), κράτησαν τα στοιχεία μου για να μου τηλεφωνήσουν, νομίζω ότι το ξέχασαν....Αλλά ρε παιδιά, εκείνη τη στιγμή το ήθελα το τηλεφώνημα, παίζεται η θέση κάποιου και του λέτε αύριο;;;;Εν πάση περιπτώσει τηλεφώνησα εγώ και είμαι ήσυχη....

Για να μην είμαι άδικη, ήταν ευγενέστατοι κι εξυπηρετικοί.....Αλλά......το κουτάκι δεν το ήξεραν......
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 12, 2011, 09:47:41 am από adigoni »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #230 στις: Ιουλίου 12, 2011, 12:09:36 pm »
Σε επικοινωνία μ με περιφερειάρχη εκπαίδευσης πριν απο λίγο , κατάλαβα οτι δεν θεωρεί οτι έχουν κλείσει οι πίνακες για το 24μηνο απο πέρυσι. Πολυ μπερδεμένα είναι τα πράγματα.

Αποσυνδεδεμένος natassoulini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #231 στις: Ιουλίου 12, 2011, 12:11:52 pm »
Δεν ξέρουν τί τους γίνεται ... Αλλά εμείς θα την πληρώσουμε πάλι! Κι εγώ το ίδιο έχω καταλάβει για το 24/μηνο.
Σκέφτομαι,άρα υπάρχω....    ΠΕ 60

Αποσυνδεδεμένος georgeMath

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • ΠΕΟ3
    • Προφίλ
« Απάντηση #232 στις: Ιουλίου 12, 2011, 12:14:59 pm »
Aν είναι έτσι να μπούμε και στο 30μηνο να ξκλειδώσουν όλοι οι πίνακες.Εγώ πάντως που έκανα τα χαρτιά μου μου τόνισαν ότι η φετινή προυπηρεσία ΔΕΝ θα μετρήσει για τους υπάρχοντες πίνακες και για του 24μηνου

Αποσυνδεδεμένος natassoulini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #233 στις: Ιουλίου 12, 2011, 12:19:34 pm »
Η ριμάδα η μεταβατική 2 χρόνια δεν είναι; Πέρσι και φέτος ...Τους περσινούς τους κατοχύρωσε, με τους 24/μηνίτες της 2ης χρονιάς  τί θα κάνει... Γιατί αν δεν κάνει, λογικό  είναι να κινηθούμε δικαστικά!
Σκέφτομαι,άρα υπάρχω....    ΠΕ 60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #234 στις: Ιουλίου 12, 2011, 12:26:35 pm »
Το υπουργειο ισως κοιταξει τις λιγοτερες αντιδρασεις. Aν υπαρχει οντως ασαφεια στον νομο και αλλαξει κατι , οι λιγοτερες αντιδρασεις θα ειναι αυτων που δεν πηγαν αναπληρωτες φετος.( δεδομενου οτι υπολογιζεται η φετινη προυπηρεσια για ολους οσους δουλεψαν)

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #235 στις: Ιουλίου 12, 2011, 12:29:00 pm »

Εγω πηρα κι επειδη δεν πετυχα τον κυριουλη αλλα μια ευγενικη κυριουλα μου ειπε πως καλο ειναι να το τσεκαρουμε το κουτακι γιατι περιμενουν την απαντηση στην περιβοητη ερωτηση! Δε μου ειπε οτι θα ενταχθουμε αυτοματα. Μπορει να ειμαι ψαχαναγκαστικη αλλα ετρεξα πρωι πρωι και εκανα την τροποποιηση. Ποτε δεν ξερεις! Αλλωστε οτι το εχω γραπτως  δεν το εμπιστευομαι

xriana1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #236 στις: Ιουλίου 12, 2011, 12:30:51 pm »
Είναι ξεκάθαρο η προυπηρεσία του πίνακα 24μήνου περνιέται κανονικά. Πουθένα δεν αναφέρει ο νέος νόμος ότι παύει να προσμετράται.

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #237 στις: Ιουλίου 12, 2011, 12:32:02 pm »
Aν είναι έτσι να μπούμε και στο 30μηνο να ξκλειδώσουν όλοι οι πίνακες.Εγώ πάντως που έκανα τα χαρτιά μου μου τόνισαν ότι η φετινή προυπηρεσία ΔΕΝ θα μετρήσει για τους υπάρχοντες πίνακες και για του 24μηνου

Κι εμενα ετσι μου ειπαν απο τη δευτεροβαθμια αλλα απο το υπουργειο η υπαλληλος με προετρεψε να το τσεκαρω το κουτακι. Κι οταν ξαναπηγα στη δευτεροβαθμια μου ειπαν πως ναι το ξερουνε απλα δεν εχει ερθει επισημη διευκρινιση απλα δεχονται πιεσεις στο υπουργειο για το 24 μηνο και δεν εχει ξεκαθαριστει ακομα τι θα κανουν

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182631
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)