0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι ξεκάθαρο η προυπηρεσία του πίνακα 24μήνου περνιέται κανονικά. Πουθένα δεν αναφέρει ο νέος νόμος ότι παύει να προσμετράται.
Παράθεση από: xriana1 στις Ιουλίου 12, 2011, 12:30:51 pmΕίναι ξεκάθαρο η προυπηρεσία του πίνακα 24μήνου περνιέται κανονικά. Πουθένα δεν αναφέρει ο νέος νόμος ότι παύει να προσμετράται.Και πουθενά δε λέει ότι περνιέται κανονικά όμως.
Όσο για τους συναδέλφους που συμπληρώσαν από περσι το 24μηνο είναι αστείο ότι αρνηθήκαν αναπλήρωση. Οσο για αυτούς που έτρεξαν και δεν επαναπαύθηκαν στις ασάφειες των νόμων μάλλον για δικαίωση πρέπει να μιλάμε.
Παράθεση από: xriana1 στις Ιουλίου 12, 2011, 12:34:22 pmΌσο για τους συναδέλφους που συμπληρώσαν από περσι το 24μηνο είναι αστείο ότι αρνηθήκαν αναπλήρωση. Οσο για αυτούς που έτρεξαν και δεν επαναπαύθηκαν στις ασάφειες των νόμων μάλλον για δικαίωση πρέπει να μιλάμε.Μη το λες αυτό.Δεν ξέρεις ποιοι λόγοι τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.Εξάλλου η περσινή εγκύκλιος διαβεβαίωνε ότι κλειδώνουν ΟΛΟΙ οι πίνακες.
Παράθεση από: xriana1 στις Ιουλίου 12, 2011, 12:34:22 pmΌσο για τους συναδέλφους που συμπληρώσαν από περσι το 24μηνο είναι αστείο ότι αρνηθήκαν αναπλήρωση. Οσο για αυτούς που έτρεξαν και δεν επαναπαύθηκαν στις ασάφειες των νόμων μάλλον για δικαίωση πρέπει να μιλάμε.Αν θες ΚΑΙ να ενταχθείς στους πίνακες διορισμών ΚΑΙ να πας ανπληρωτής/τρια, δε σε αφορά.Δεν το τσεκάρεις.Πειτε μου σας παρακαλω ποιους αφορα το κουτακι που λεει : Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. Απο το αγχος που τελικα -παλι μας δημιουργησαν μαλλον δεν καταλαβαινω τι διαβαζω Help??!
moustard!!!! σου χρειάζεται ένα καλό κέτσαπ να συνέλθεις!!!!! ;Dδε μας αφορά, έτσι πως έγινε η αίτηση, είναι η ασάφεια της ασάφειας......
Παράθεση από: moustard στις Ιουλίου 12, 2011, 12:40:38 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Ιουλίου 12, 2011, 12:34:22 pmΌσο για τους συναδέλφους που συμπληρώσαν από περσι το 24μηνο είναι αστείο ότι αρνηθήκαν αναπλήρωση. Οσο για αυτούς που έτρεξαν και δεν επαναπαύθηκαν στις ασάφειες των νόμων μάλλον για δικαίωση πρέπει να μιλάμε.Πειτε μου σας παρακαλω ποιους αφορα το κουτακι που λεει : Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. Απο το αγχος που τελικα -παλι μας δημιουργησαν μαλλον δεν καταλαβαινω τι διαβαζω Help??!
Παράθεση από: xriana1 στις Ιουλίου 12, 2011, 12:34:22 pmΌσο για τους συναδέλφους που συμπληρώσαν από περσι το 24μηνο είναι αστείο ότι αρνηθήκαν αναπλήρωση. Οσο για αυτούς που έτρεξαν και δεν επαναπαύθηκαν στις ασάφειες των νόμων μάλλον για δικαίωση πρέπει να μιλάμε.Πειτε μου σας παρακαλω ποιους αφορα το κουτακι που λεει : Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. Απο το αγχος που τελικα -παλι μας δημιουργησαν μαλλον δεν καταλαβαινω τι διαβαζω Help??!
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 12, 2011, 12:32:30 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Ιουλίου 12, 2011, 12:30:51 pmΕίναι ξεκάθαρο η προυπηρεσία του πίνακα 24μήνου περνιέται κανονικά. Πουθένα δεν αναφέρει ο νέος νόμος ότι παύει να προσμετράται.Και πουθενά δε λέει ότι περνιέται κανονικά όμως.Οτι να ναι
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 12, 2011, 12:43:54 pmΠαράθεση από: moustard στις Ιουλίου 12, 2011, 12:40:38 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Ιουλίου 12, 2011, 12:34:22 pmΌσο για τους συναδέλφους που συμπληρώσαν από περσι το 24μηνο είναι αστείο ότι αρνηθήκαν αναπλήρωση. Οσο για αυτούς που έτρεξαν και δεν επαναπαύθηκαν στις ασάφειες των νόμων μάλλον για δικαίωση πρέπει να μιλάμε.Ναι αλλα τσεκαρα το 24μηνο.. Καμια σχεση ε;; Εχω λαλησει...Πειτε μου σας παρακαλω ποιους αφορα το κουτακι που λεει : Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. Απο το αγχος που τελικα -παλι μας δημιουργησαν μαλλον δεν καταλαβαινω τι διαβαζω Help??!Αν θες ΚΑΙ να ενταχθείς στους πίνακες διορισμών ΚΑΙ να πας ανπληρωτής/τρια, δε σε αφορά.Δεν το τσεκάρεις
Παράθεση από: moustard στις Ιουλίου 12, 2011, 12:40:38 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Ιουλίου 12, 2011, 12:34:22 pmΌσο για τους συναδέλφους που συμπληρώσαν από περσι το 24μηνο είναι αστείο ότι αρνηθήκαν αναπλήρωση. Οσο για αυτούς που έτρεξαν και δεν επαναπαύθηκαν στις ασάφειες των νόμων μάλλον για δικαίωση πρέπει να μιλάμε.Ναι αλλα τσεκαρα το 24μηνο.. Καμια σχεση ε;; Εχω λαλησει...Πειτε μου σας παρακαλω ποιους αφορα το κουτακι που λεει : Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. Απο το αγχος που τελικα -παλι μας δημιουργησαν μαλλον δεν καταλαβαινω τι διαβαζω Help??!
Παράθεση από: xriana1 στις Ιουλίου 12, 2011, 12:34:22 pmΌσο για τους συναδέλφους που συμπληρώσαν από περσι το 24μηνο είναι αστείο ότι αρνηθήκαν αναπλήρωση. Οσο για αυτούς που έτρεξαν και δεν επαναπαύθηκαν στις ασάφειες των νόμων μάλλον για δικαίωση πρέπει να μιλάμε.Ναι αλλα τσεκαρα το 24μηνο.. Καμια σχεση ε;; Εχω λαλησει...Πειτε μου σας παρακαλω ποιους αφορα το κουτακι που λεει : Υποβάλλω την παρούσα αίτηση αποκλειστικά για ένταξη στους πίνακες διορισμών σχολικού έτους 2011-2012 – Δεν επιθυμώ να δηλώσω περιοχές προτίμησης για πρόσληψη ως αναπληρωτής εκπ/κός. Απο το αγχος που τελικα -παλι μας δημιουργησαν μαλλον δεν καταλαβαινω τι διαβαζω Help??!
Παράθεση από: mohitto στις Ιουλίου 12, 2011, 12:39:20 pmΠαράθεση από: xriana1 στις Ιουλίου 12, 2011, 12:34:22 pmΌσο για τους συναδέλφους που συμπληρώσαν από περσι το 24μηνο είναι αστείο ότι αρνηθήκαν αναπλήρωση. Οσο για αυτούς που έτρεξαν και δεν επαναπαύθηκαν στις ασάφειες των νόμων μάλλον για δικαίωση πρέπει να μιλάμε.Μη το λες αυτό.Δεν ξέρεις ποιοι λόγοι τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.Εξάλλου η περσινή εγκύκλιος διαβεβαίωνε ότι κλειδώνουν ΟΛΟΙ οι πίνακες.Καταρχήν δεν ειμαι σε καμια αντιπαράθεση με το περσινό 24μηνο. Τα αδέρφια μου έκεί ανήκουν οπως και αρκετοί φιλοι και συνάδελφοι. Όμως που αναφέρετε οτι ο πίνακας 24μήνου κλειδώνει και ποιοι οι σοβαροί λόγοι που ένας 24μηνίτης αρνείται αναπλήρωση;