0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
infinity_kos, σχετικά με τα γενέθλιά σου, εδώ, χρόνια πολλά , να τη χαίρεσαι την οικογένειά σου,βέβαια, και τώρα έχω μια σχετικοάσχετη απορία: ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΓΙΝΕΙ ΑΣΕΠ ΤΩΡΑ('11-'12) , σύμφωνα με το νόμο 3848, κρατάμε τον πιο μεγάλο βαθμό από τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ;και άρα αυτό σημαίνει ότι στον πίνακα τον ενιαίο αναπληρωτών που θα ανακοινωθεί από τέλη Ιουλίου, θα προσθέσω τις μονάδες όλες πάνω από τη βάση στον καλύτερο για μένα ΑΣΕΠ, στην προϋπηρεσία μου; Γιατί μέχρι τώρα προσθέταμε όλες τις μονάδες του τελευταίου και τις μισές του προτελευταίου, τις πάνω από τη βάση.Εφόσον ψηφίσθηκε ο νόμος αυτός τί γίνεται;;;Γιατί τότε, θα έχω ουρανόσταλτο δώρο, καθώς στον προτελευταίο ΑΣΕΠ δε διορίστηκα για λίγο, κι έχω πολλές μονάδες πάνω από τη βάση και υποδιπλασιάστηκαν πέρσι, λόγω του ότι έγινε ΑΣΕΠ το 2009(κρίθηκα ακατάλληλη στη διδατική, αν και με βαθμολόγησα επιεικώς 80, ο σύμβουλος 49. Το αστείο είναι ότι στα ΠΕΚ η διδακτική των 2 συμβούλων φιλολόγων ήταν παραδοσιακή, παλαιάς κοπής με λίγη μοντέρνα δόση, μόνο την προβολή ενός ποιήματος με power point, σιγά τα λάχανα....Εμείς το κάνουμε στα σχολεία και τρώμε παρατηρήσεις γιατί ξεφεύγουμε από τα μέτρα.....)
Τότε γιατί και ο πίνακας του 40% να μη θεωρείται ότι είναι διαφορετικός πίνακας από ''τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών'' άρα και να μη γίνει και εκεί η προσμέτρηση της προυπηρεσίας;
Άρα panos2 μου λες (κι ευχαριστώ) ότι εφόσον ο ενιαίος κλείδωσε, των αναπληρωτών, θα έχω ακριβώς τα ίδια μόρια με πέρσι το καλοκαίρι, ενώ, αν μπώ στο 24μηνο, θα έχω την καθαρή ως πέρσι +την φετινή προϋπηρεσία μου, έτσι;
Γιατι ο 3848 το λεει ξεκαθαρα, οι πινακες αναπληρωτων κλεδωνουν, το 30μηνο καταργειται και γινεται τροποποιηση ως προς τον χρονο απορροφησης(2015) και εξακολουθει να ισχυει ο πινκας 24 μηνου μεχρι τον επομενο ΑΣΕΠ (αρθρο 9 παρ9 του 3848). Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα
Παράθεση από: mokrina στις Ιουλίου 14, 2011, 04:38:47 pmΓιατι ο 3848 το λεει ξεκαθαρα, οι πινακες αναπληρωτων κλεδωνουν, το 30μηνο καταργειται και γινεται τροποποιηση ως προς τον χρονο απορροφησης(2015) και εξακολουθει να ισχυει ο πινκας 24 μηνου μεχρι τον επομενο ΑΣΕΠ (αρθρο 9 παρ9 του 3848). Τα πραγματα ειναι ξεκαθαραΠού λέει για τον πίνακα διορισμών? Ναι, όντως καθαρά το λέει ότι ο πίνακας του 24μηνου θα υπάρχει μόνο στα πλαίσια διορισμού ως τον επόμενο ΑΣΕΠ χωρίς να αναφέρει κάτι για προσμέτρηση προυπηρεσίας.
Αφού είναι ξεκάθαρα γιατί ζητάει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους;Και γιατί περίμενε 14 μήνες μετά την ψήφιση του νόμου και μετά από 2 περιόδους αιτήσεων αναπληρωτών και δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση;Δικαιοσύνη λέτε κάποιοι . . .
Παράθεση από: Stelios στις Ιουλίου 14, 2011, 04:47:26 pmΑφού είναι ξεκάθαρα γιατί ζητάει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους;Και γιατί περίμενε 14 μήνες μετά την ψήφιση του νόμου και μετά από 2 περιόδους αιτήσεων αναπληρωτών και δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση;Δικαιοσύνη λέτε κάποιοι . . .Νέμεσις άλλοι... Φλυαρία μ' έπιασε...
Παράθεση από: eva7 στις Ιουλίου 14, 2011, 03:42:58 pmΣκέψου πόσοι διορίστηκαν μέχρι τώρα με τρελές προυπηρεσίες και μόνο με αυτές χωρίς κανέναν ΑΣΕΠ. Το εκπαιδευτικό σύστημα δεν άρχισε να υφίσταται από τις 30.06.2010 που μας καίει όλους λόγω των όλων αλλαγών. Φαντάζομαι θα γνωρίζεις πόσες τρελές προυπηρεσίες μαζεύτηκαν αυτά τα χρόνια. Και φαντάζομαι θα έχεις ακούσει και για περιστατικά ατόμων που ούτε καν είχαν ενφανιστεί στα σχολεία που ήταν δηλωμένοι σαν "πρόσθετη διδασκαλία". Εάν κατοικούσες όλα αυτά τα χρόνια στον πλανήτη γη τα γνωρίζεις. Συγγνώμη για τον τόνο μου αλλά έχω αγανακτήσει. Καλό απόγευμα. Πάω για μπάνιο...Στην μπανιέρα...Λεφτά-ΔΕΝ-υπάρχουν.eva κοίταξεκαταρχην μην εισαι απολυτη και ιδιαιτερα χωρις να εχεις καταλαβει τι σου λεει ο άλλος. Ζω στον πλανητη αυτό ευτυχως .Και εχω ακουσει και πολλα και εδώ στο forum( κλεινω 5 χρόνια τον άλλο μηνα)Το να μετρήσει η προυπηρεσία για όλους είναι σωστο και θα με βόλευε και μένα . ( 4 Χρονιες αναπληρωτής σε διαφορετικα μερη με οικογενεια μωρα κτλ + 3 επιτυχίες ασεπ για δεκατα της μοναδας παραλιγο διοριστεος και στις 3.. Και μάλιστα αν έκανα πδς μονο 1 μηνα μεχρι τωρα θα ειχα διοριστει). Και μάλιστα αν ο τρίτος βαθμολογητης στην ειδικη διδακτικη μου εβαζε τον μέσο ορο των αλλων 2 παλι θα είχα διοριστεί .Μην μου μιλάς λοιπον για δικαιοσύνη για το συστημα του ασεπ. Ουτε για μενα είναι δικαιος ο πίνακας καθαρης προυπηρεσίας για ολους αυτους τους λόγους που λέμε.Το αδικο για μενα είναι όταν πηγαινεις στην πηγη και μετα αλλαζει ο κ___νομος και ξεκινάς πάλι από την αρχη. Γιατι τοτε σου λένε ψέμματα. Για αυτό το λογο θα προτιμούσα κάθε ομαλη μετάβαση στο νέο σύστημα της ντροπης
Σκέψου πόσοι διορίστηκαν μέχρι τώρα με τρελές προυπηρεσίες και μόνο με αυτές χωρίς κανέναν ΑΣΕΠ. Το εκπαιδευτικό σύστημα δεν άρχισε να υφίσταται από τις 30.06.2010 που μας καίει όλους λόγω των όλων αλλαγών. Φαντάζομαι θα γνωρίζεις πόσες τρελές προυπηρεσίες μαζεύτηκαν αυτά τα χρόνια. Και φαντάζομαι θα έχεις ακούσει και για περιστατικά ατόμων που ούτε καν είχαν ενφανιστεί στα σχολεία που ήταν δηλωμένοι σαν "πρόσθετη διδασκαλία". Εάν κατοικούσες όλα αυτά τα χρόνια στον πλανήτη γη τα γνωρίζεις. Συγγνώμη για τον τόνο μου αλλά έχω αγανακτήσει. Καλό απόγευμα. Πάω για μπάνιο...Στην μπανιέρα...Λεφτά-ΔΕΝ-υπάρχουν.