*

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο  (Αναγνώστηκε 132670 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pdiam

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αιτήσεις αναπληρωτών και 24μηνο
« Απάντηση #588 στις: Ιουλίου 20, 2011, 03:21:23 pm »
Εντάσονται στο 24μηνο όσοι εχουν τουλάχιστον 23,5 μήνες προυπηρεσία έως 30-06-2010.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:26:05 »

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #589 στις: Ιουλίου 20, 2011, 05:30:57 pm »
Ναι παιδια δυστυχώς αρνητκη η απόφαση το αναφέρει κ το νέο σάιτ  για τους εκπαιδευτικούς

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #590 στις: Ιουλίου 20, 2011, 05:31:39 pm »
Μόνο με υπουργική απόφαση αλλάζει αυτο

Αποσυνδεδεμένος LEONTITO

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #591 στις: Ιουλίου 20, 2011, 05:35:01 pm »
...γιατί το λες, υποτιθεται οτι εχουν και μεγαλη προυπηρεσια και εχουν δωσει ασεπ με επιτυχια(δεν ειναι κατι που αμφισβητείται)...συνδυάζουν 2 σε 1 λοιπον, γιατι να μην εχουν προβαδισμα στην τοποθετηση?
Και γιατί να έχουν; (μπορούμε να παίξουμε την κολοκυθιά αν θες). Γιατί να μην προηγούνται; Πρόχειρα πρόχειρα μου έρχονται δύο λόγοι. Γιατί δεν έχουν ικανή προϋπηρεσία και δεν έχουν και αρκετά μεγάλο βαθμό στον ασεπ. Α, κι ένας τρίτος: αφού διορίζονται τελευταίοι (κι αν διοριστούν αφού πρέπει να υπάρχουν ανάγκες) γιατί να τοποθετηθούν πρώτοι;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 14:26:05 »

Αποσυνδεδεμένος kairi

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #592 στις: Ιουλίου 20, 2011, 05:36:35 pm »
Ναι παιδια δυστυχώς αρνητκη η απόφαση το αναφέρει κ το νέο σάιτ  για τους εκπαιδευτικούς
ποιο ειναι το νεο σαιτ;

Αποσυνδεδεμένος Tery

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #593 στις: Ιουλίου 20, 2011, 07:44:45 pm »
ποιο ειναι το νεο σαιτ;

Μάλλον εννοεί αυτό: http://www.paideia-ergasia.gr/
Επίσης στο μπλογκ του εικοσιτετραμήνου αναφέρεται πως κάποιοι επικοινώνησαν με το υπουργείο, σχετικά με τις πιστώσεις των διορισμών της ερχόμενης σχολικής χρονιάς :-\

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #594 στις: Ιουλίου 21, 2011, 08:46:13 am »
ΠΑΝΤΩΣ γιατί ήταν αρνητική η απόφαση για το 24μηνο δεν μπορώ να το καταλάβω...

στην ειδική αγωγή είπαν μετράει η προϋπηρεσία γιατι είναι κριτήριο για να μπεις στους πίνακεςΑν έχει 12 μήνες σε σχολείο ειδικής αγωγής μπαινεις στους πίνακες..

μα και στο 24μηνο εκτός απο την επιτυχία στο ΑΣΕΠ κριτήριο είναι και η προϋπηρεσία...αν έχεις 24 ή 23,5 μπαίνεις στους πίνακες

εδώ υπάρχει νομικό κενό και πρέπει να το ψάξουμε!!!

βέβαια οι διορισμοί είναι ελάχιστοι...αλλά για το γαμώτο βρε παιδί μου,,

Αποσυνδεδεμένος sixtir

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #595 στις: Ιουλίου 21, 2011, 11:06:14 am »
ΠΑΝΤΩΣ γιατί ήταν αρνητική η απόφαση για το 24μηνο δεν μπορώ να το καταλάβω...

στην ειδική αγωγή είπαν μετράει η προϋπηρεσία γιατι είναι κριτήριο για να μπεις στους πίνακεςΑν έχει 12 μήνες σε σχολείο ειδικής αγωγής μπαινεις στους πίνακες..

μα και στο 24μηνο εκτός απο την επιτυχία στο ΑΣΕΠ κριτήριο είναι και η προϋπηρεσία...αν έχεις 24 ή 23,5 μπαίνεις στους πίνακες

εδώ υπάρχει νομικό κενό και πρέπει να το ψάξουμε!!!

βέβαια οι διορισμοί είναι ελάχιστοι...αλλά για το γαμώτο βρε παιδί μου,,
άσχετος ο παραλληλισμός!
Οι πίνακες της ειδικής είναι αναπληρωτών ενώ του 24μηνου με ασεπ είναι για διορισμό!

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #596 στις: Ιουλίου 22, 2011, 02:07:48 am »
...γιατί το λες, υποτιθεται οτι εχουν και μεγαλη προυπηρεσια και εχουν δωσει ασεπ με επιτυχια(δεν ειναι κατι που αμφισβητείται)...συνδυάζουν 2 σε 1 λοιπον, γιατι να μην εχουν προβαδισμα στην τοποθετηση?
Και γιατί να έχουν; (μπορούμε να παίξουμε την κολοκυθιά αν θες). Γιατί να μην προηγούνται; Πρόχειρα πρόχειρα μου έρχονται δύο λόγοι. Γιατί δεν έχουν ικανή προϋπηρεσία και δεν έχουν και αρκετά μεγάλο βαθμό στον ασεπ. Α, κι ένας τρίτος: αφού διορίζονται τελευταίοι (κι αν διοριστούν αφού πρέπει να υπάρχουν ανάγκες) γιατί να τοποθετηθούν πρώτοι;

Να σου απαντήσω εγώ επιστημονικά, αφού ανήκουμε στην ίδια συνομοταξία των ΠΕ02, γιατί κατά τα άλλα μας χωρίζει ένα χάσμα, (εγώ είμαι στην ... μπασκλασαρία του 24μηνου και όχι στην ελίτ των διοριστέων). :P

1. Να κάνει η μάνα.
2. Γιατί, αν ο π#$$%$ είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο.
3. Σοβαρά τώρα,  καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι, επειδή κάποιος έτυχε να μην είναι διοριστέος στον ΑΣΕΠ που είσαι εσύ, δε σημαίνει ότι είναι κατώτερος από σένα. Άλλωστε, πολλοί συνάδελφοι, σε προηγούμενους διαγωνισμούς, έμειναν ελάχιστα έξω, γιατί πχ δεν ήξεραν ότι υπάρχει ... 8η σταυροφορία! :o Αυτή η 8η σταυροφορία, λοιπόν, τους έκανε ωρομίσθιους, ωρομίσθιους, ωρομίσθιους, αναπληρωτές, αναπληρωτές, αναπληρωτές, ανά την Ελλάδα δίνοντας παράλληλα ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ. Για όλους αυτούς τους λόγους, πρέπει να επιλέξουν πρώτοι.
Και επειδή, διάβασα την ανακοίνωση που παρέθεσες σε άλλο τόπικ, απλώς θα ήθελα να σου πω ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε που καταφέρεστε εναντίον συναδέλφων , που, αν μη τι άλλο, πληρούν την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ, ενώ παράλληλα υπoστηρίζετε διακαώς το 40%.

Τέλος, επειδή διέκρινα ένα γενικότερο τσίτωμα πάνω σου, σου συστήνω ανεπιφύλακτα... COOLADRON των 500! ;) 

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #597 στις: Ιουλίου 22, 2011, 02:12:00 am »
το νουμερο 2 ηταν ολα τα λεφτα  ;D
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #598 στις: Ιουλίου 22, 2011, 02:15:22 am »
Όπως έχεις διαπιστώσει, προσπαθώ να καλύπτω... πολύπλευρα κάθε θέμα! ;D

Αποσυνδεδεμένος MALIANA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #599 στις: Ιουλίου 22, 2011, 09:02:10 am »

Έχεις επιχειρήματα πάντως!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος MALIANA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #600 στις: Ιουλίου 22, 2011, 09:03:38 am »

Να σου απαντήσω εγώ επιστημονικά, αφού ανήκουμε στην ίδια συνομοταξία των ΠΕ02, γιατί κατά τα άλλα μας χωρίζει ένα χάσμα, (εγώ είμαι στην ... μπασκλασαρία του 24μηνου και όχι στην ελίτ των διοριστέων). :P

1. Να κάνει η μάνα.
2. Γιατί, αν ο π#$$%$ είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο.
3. Σοβαρά τώρα,  καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι, επειδή κάποιος έτυχε να μην είναι διοριστέος στον ΑΣΕΠ που είσαι εσύ, δε σημαίνει ότι είναι κατώτερος από σένα. Άλλωστε, πολλοί συνάδελφοι, σε προηγούμενους διαγωνισμούς, έμειναν ελάχιστα έξω, γιατί πχ δεν ήξεραν ότι υπάρχει ... 8η σταυροφορία! :o Αυτή η 8η σταυροφορία, λοιπόν, τους έκανε ωρομίσθιους, ωρομίσθιους, ωρομίσθιους, αναπληρωτές, αναπληρωτές, αναπληρωτές, ανά την Ελλάδα δίνοντας παράλληλα ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ. Για όλους αυτούς τους λόγους, πρέπει να επιλέξουν πρώτοι.
Και επειδή, διάβασα την ανακοίνωση που παρέθεσες σε άλλο τόπικ, απλώς θα ήθελα να σου πω ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε που καταφέρεστε εναντίον συναδέλφων , που, αν μη τι άλλο, πληρούν την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ, ενώ παράλληλα υπoστηρίζετε διακαώς το 40%.

Τέλος, επειδή διέκρινα ένα γενικότερο τσίτωμα πάνω σου, σου συστήνω ανεπιφύλακτα... COOLADRON των 500! ;)

+++++++

Αποσυνδεδεμένος nice

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #601 στις: Ιουλίου 22, 2011, 10:33:01 am »
Καλημέρα στον Karxarias 29
Αποφεύγω να γράφω στο forum γιατί τελικά ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του και το πως θα βολευτεί. Karxarias 29 σε διαβάζω συχνά και βλέπω ότι είσαι αρκετά οξυδερκής και με έξυπνο χιούμορ (το ξέρω ότι είσαι γυναίκα). Όμως σε ρωτώ αν ήσουν μία από τις 36 ασεπίτισσες φιλολόγους και δεν διοριζόσουνα την ώρα που έπρεπε πως θα ένιωθες; Ξέροντας ότι διοριστέα του ΑΣΕΠ σημαίνει απορρόφηση σε δύο χρόνια; Ξέροντας ότι η μη απορρόφησή σου τη χρονιά που έπρεπε σε οδηγεί στην ανεργία (γιατί ίσως να μην έχεις τα απαραίτητα μόρια για αναπλήρωση); Ενώ οι 24μηνίτες όλοι πήγαν αναπληρωτές (δούλεψαν δηλαδή) και φώναζαν για μόνιμο διορισμό. Γιατί αλήθεια δεν φώναξαν για τους 36 που απέμειναν οι περισσότεροι από αυτούς χωρίς δουλειά και δεν ήθελαν μάλιστα να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για τους 426 του ΑΣΕΠ να προηγηθούν στην αναπλήρωση; Λέω μήπως παράλογα πράγματα; Όχι αγαπητή μου αλλά ξέρω μόνο όταν το σπίτι μας καεί θα ενδιαφερθούμε. Έχω δώσει 4 φορές ΑΣΕΠ, τις τρεις επιτυχούσα και την τελευταία διοριστέα. Επέλεξα να μην ανήκω στο 24μηνο και να παλεύω για το διορισμό μου. Κανένας δεν μου τον χάρισε και ναι απαιτώ να διοριστώ. Το φθόνο και την κακία των 24μηνιτών την έζησα πολύ φέτος στο δυσπρόσιτο νησί που πήγα για αναπλήρωση και ξέρεις τι μου έλεγαν συνέχεια: "Ούτε και φέτος θα δεις διορισμό, αφού προβλέπονται μηδενικοί και χαίρονταν". Λυπάμαι που γίναμε όλοι ομάδες αλλά τώρα πλέον ναι κοιτώ μόνο τον εαυτό μου. Εύχομαι όμως γιατί η καλύτερή μου φίλη είναι 24μηνίτισσα σε βάθος χρόνου να διοριστείτε.

Όσο για σένα LEONTITO να ξέρεις ότι σε εκτιμώ και αναγνωρίζω τον αγώνα που έκανες όλη την χρονιά για την ομάδα μας. Τώρα είμαστε ένα βήμα πριν τον διορισμό μας και είναι καλό να σταματήσουμε τους διαπληκτισμούς μεταξύ μας, να αφήσουμε κατά μέρος την πικρία μας και να προετοιμαστούμε για το διορισμό μας. Εγω ετοίμασα το χαρτιά που χρειάζονται και από βδομάδα βγάζω το Πιστοποιητικό Υγείας. Οι διορισμοί είναι πολύ λίγοι (εμείς το γνωρίζαμε από τον Ιούνιο οριστικά) και καλό είναι να δείξουμε την αξιοπρέπεια και την ωριμότητα που χρειάζονται αυτές οι ώρες.
Ανησυχώ γιατί στο forum δεν διαβάζω καθόλου την Tertia και την Maryvas (Που είστε βρε σε διακοπές;). Θα παρουσιαστείτε μόλις βγει η εγκύκλιος διορισμού; Καλά θα περιμένω. Όλο το χειμώνα πίκρα στο δυσπρόσιτο που ήμουν (αχ Maryvas εσύ φταις). Έβαλα και τη φωτογραφία του τρομάρά του. Ελπίζω μόνο να μη διοριστώ εκεί. Θα αφήσω τη θέση μου σε κάποιον άλλο να το απολαύσει.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182691
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)