0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...γιατί το λες, υποτιθεται οτι εχουν και μεγαλη προυπηρεσια και εχουν δωσει ασεπ με επιτυχια(δεν ειναι κατι που αμφισβητείται)...συνδυάζουν 2 σε 1 λοιπον, γιατι να μην εχουν προβαδισμα στην τοποθετηση?
Ναι παιδια δυστυχώς αρνητκη η απόφαση το αναφέρει κ το νέο σάιτ για τους εκπαιδευτικούς
Παράθεση από: smet στις Ιουλίου 20, 2011, 05:30:57 pmΝαι παιδια δυστυχώς αρνητκη η απόφαση το αναφέρει κ το νέο σάιτ για τους εκπαιδευτικούςποιο ειναι το νεο σαιτ;
ΠΑΝΤΩΣ γιατί ήταν αρνητική η απόφαση για το 24μηνο δεν μπορώ να το καταλάβω...στην ειδική αγωγή είπαν μετράει η προϋπηρεσία γιατι είναι κριτήριο για να μπεις στους πίνακεςΑν έχει 12 μήνες σε σχολείο ειδικής αγωγής μπαινεις στους πίνακες..μα και στο 24μηνο εκτός απο την επιτυχία στο ΑΣΕΠ κριτήριο είναι και η προϋπηρεσία...αν έχεις 24 ή 23,5 μπαίνεις στους πίνακεςεδώ υπάρχει νομικό κενό και πρέπει να το ψάξουμε!!!βέβαια οι διορισμοί είναι ελάχιστοι...αλλά για το γαμώτο βρε παιδί μου,,
Παράθεση από: Lara στις Ιουλίου 20, 2011, 12:03:58 pm...γιατί το λες, υποτιθεται οτι εχουν και μεγαλη προυπηρεσια και εχουν δωσει ασεπ με επιτυχια(δεν ειναι κατι που αμφισβητείται)...συνδυάζουν 2 σε 1 λοιπον, γιατι να μην εχουν προβαδισμα στην τοποθετηση?Και γιατί να έχουν; (μπορούμε να παίξουμε την κολοκυθιά αν θες). Γιατί να μην προηγούνται; Πρόχειρα πρόχειρα μου έρχονται δύο λόγοι. Γιατί δεν έχουν ικανή προϋπηρεσία και δεν έχουν και αρκετά μεγάλο βαθμό στον ασεπ. Α, κι ένας τρίτος: αφού διορίζονται τελευταίοι (κι αν διοριστούν αφού πρέπει να υπάρχουν ανάγκες) γιατί να τοποθετηθούν πρώτοι;
Παράθεση από: LEONTITO στις Ιουλίου 20, 2011, 05:35:01 pmΠαράθεση από: Lara στις Ιουλίου 20, 2011, 12:03:58 pm...γιατί το λες, υποτιθεται οτι εχουν και μεγαλη προυπηρεσια και εχουν δωσει ασεπ με επιτυχια(δεν ειναι κατι που αμφισβητείται)...συνδυάζουν 2 σε 1 λοιπον, γιατι να μην εχουν προβαδισμα στην τοποθετηση?Και γιατί να έχουν; (μπορούμε να παίξουμε την κολοκυθιά αν θες). Γιατί να μην προηγούνται; Πρόχειρα πρόχειρα μου έρχονται δύο λόγοι. Γιατί δεν έχουν ικανή προϋπηρεσία και δεν έχουν και αρκετά μεγάλο βαθμό στον ασεπ. Α, κι ένας τρίτος: αφού διορίζονται τελευταίοι (κι αν διοριστούν αφού πρέπει να υπάρχουν ανάγκες) γιατί να τοποθετηθούν πρώτοι;Να σου απαντήσω εγώ επιστημονικά, αφού ανήκουμε στην ίδια συνομοταξία των ΠΕ02, γιατί κατά τα άλλα μας χωρίζει ένα χάσμα, (εγώ είμαι στην ... μπασκλασαρία του 24μηνου και όχι στην ελίτ των διοριστέων). 1. Να κάνει η μάνα.2. Γιατί, αν ο π#$$%$ είχε νύχι, θα ήταν δάχτυλο.3. Σοβαρά τώρα, καλό θα ήταν να γνωρίζεις ότι, επειδή κάποιος έτυχε να μην είναι διοριστέος στον ΑΣΕΠ που είσαι εσύ, δε σημαίνει ότι είναι κατώτερος από σένα. Άλλωστε, πολλοί συνάδελφοι, σε προηγούμενους διαγωνισμούς, έμειναν ελάχιστα έξω, γιατί πχ δεν ήξεραν ότι υπάρχει ... 8η σταυροφορία! Αυτή η 8η σταυροφορία, λοιπόν, τους έκανε ωρομίσθιους, ωρομίσθιους, ωρομίσθιους, αναπληρωτές, αναπληρωτές, αναπληρωτές, ανά την Ελλάδα δίνοντας παράλληλα ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ, ΑΣΕΠ. Για όλους αυτούς τους λόγους, πρέπει να επιλέξουν πρώτοι.Και επειδή, διάβασα την ανακοίνωση που παρέθεσες σε άλλο τόπικ, απλώς θα ήθελα να σου πω ότι θα έπρεπε να ντρέπεστε που καταφέρεστε εναντίον συναδέλφων , που, αν μη τι άλλο, πληρούν την προϋπόθεση του ΑΣΕΠ, ενώ παράλληλα υπoστηρίζετε διακαώς το 40%.Τέλος, επειδή διέκρινα ένα γενικότερο τσίτωμα πάνω σου, σου συστήνω ανεπιφύλακτα... COOLADRON των 500!