0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και από μένα!!Θα ήθελα αν μπορεί και γνωρίζει κάποιος να μου διευκρινήσει πόσα χρήματα παίρνει ένας ωρομίσθιος των ΕΠΑΣ. Παίρνει 15 ευρώ ή έγιναν και εκεί περικοπές?? Τελικά είναι σίγουρο ότι θα καταργηθούν οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ?? Σας ευχαριστώ πολύ!
Σε ευχαριστώ πολύ Lasid, για την γρήγορη απάντηση.Πραγματικά είσαι πολύ καλά ενημερωμένος και μας έχεις βοηθήσει πολύ.Εμένα χτες με κάλεσαν από τις ΕΠΑΣ Πάτρας, μου είπαν ότι θα έχω 8 ώρες και να περάσω την Δευτέρα να συνεννοηθώ. Είμαι μηχανολόγος ΠΕ12 και έχω ένας άγχος για το πώς θα είναι τα μαθήματα, αν θα με βάλουν εργαστήρια ή θεωρία και αν θα τα καταφέρω. Είναι η πρώτη φορά που θα διδάξω και πιστεύω να καταλαβαίνεις. Είναι δύσκολα??Είχα κάνει και πέρυσι τα χαρτιά μου στις ΕΠΑΣ και ενώ με είχαν καλέσει και μου είχαν πει ότι θα έχω 21 ώρες, μετά μου είπαν ότι δεν υπάρχουν ώρες και θα καλυφθούν από μόνιμο προσωπικό. Τελοσπάντων, ελπίζω να μην αλλάξει κάτι φέτος την τελευταία στιγμή.Καλή αρχή και σε σένα και καλό κουράγιο!!!
Παράθεση από: mellisanthi στις Οκτωβρίου 16, 2011, 01:41:54 amΚαλησπέρα και από μένα!!Θα ήθελα αν μπορεί και γνωρίζει κάποιος να μου διευκρινήσει πόσα χρήματα παίρνει ένας ωρομίσθιος των ΕΠΑΣ. Παίρνει 15 ευρώ ή έγιναν και εκεί περικοπές?? Τελικά είναι σίγουρο ότι θα καταργηθούν οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ?? Σας ευχαριστώ πολύ! Καλωσήρθες mellisanthi.Παίρνει 15
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 16, 2011, 01:57:13 amΠαράθεση από: mellisanthi στις Οκτωβρίου 16, 2011, 01:41:54 amΚαλησπέρα και από μένα!!Θα ήθελα αν μπορεί και γνωρίζει κάποιος να μου διευκρινήσει πόσα χρήματα παίρνει ένας ωρομίσθιος των ΕΠΑΣ. Παίρνει 15 ευρώ ή έγιναν και εκεί περικοπές?? Τελικά είναι σίγουρο ότι θα καταργηθούν οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ?? Σας ευχαριστώ πολύ! Καλωσήρθες mellisanthi.Παίρνει 15
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 18, 2011, 07:13:08 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 16, 2011, 01:57:13 amΠαράθεση από: mellisanthi στις Οκτωβρίου 16, 2011, 01:41:54 amΚαλησπέρα και από μένα!!Θα ήθελα αν μπορεί και γνωρίζει κάποιος να μου διευκρινήσει πόσα χρήματα παίρνει ένας ωρομίσθιος των ΕΠΑΣ. Παίρνει 15 ευρώ ή έγιναν και εκεί περικοπές?? Τελικά είναι σίγουρο ότι θα καταργηθούν οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ?? Σας ευχαριστώ πολύ! Καλωσήρθες mellisanthi.Παίρνει 15
Αν αναγνωριστει θα αναγνωριστει μονο η εκπαιδευτικη και εως Ιουνιο 201Ο. Και οπως εγινε με τησ γενικης παιδειας θα αναγνωριστει κατα το ήμισυ. Αρα ουτε χαμος θα γινει ουτε τιποτα. Α και που εισαι. Οι πινακες ανοιγουν μονο για παιδαγωγικη επαρκεια. Αρα πρεπει να αλλαξει και αυτο , αρα θα γινει χαμος και απο την αλλη πλευρα.
σχετικά με την αναγνώριση προϋπηρεσίας ...σε κάποιες ειδικότητες είναι πολύ δύσκολο να περάσεις τη βάση. εκεί τι θα γίνει; θα μείνουν άδειοι οι πίνακες αναπληρωτών ή θα φροντίσουν να μπουν εύκολα θέματα;χαλαρά βέβαια μπορούν να εμφανίσουν πίνακες "αποτυχόντων ΑΣΕΠ με προϋπηρεσία" και "αποτυχόντων ΑΣΕΠ χωρίς προϋπηρεσία"!
Alexlion κανείς δεν είπε ότι δε θα αναγνωριστεί η προϋπηρεσία στον ΟΑΕΔ, αλλά δε μας το υπέγραψαν κιόλας.Απλά τα λέω αυτά σε αντιστοιχία με ό,τι έγινε όταν αναγνωρίστηκαν οι ώρες των καθηγητών γενικής παιδείας.Δεν έχει σημασία που δεν ανέφερα τίποτα για την αναγνώριση κι εμένα θα με σύμφερε να γίνει, επειδή από το 2003 δουλεύω στον ΟΑΕΔ και εξακολουθώ να διδάσκω ακόμα και φέτος που πάρα πολλοί συνάδελφοι έχουν μείνει χωρίς ωράριο...Επίτρεψέ μου να σου πω, όμως, ότι δεν θα έχει νόημα η αναγνωρισμένη προϋπηρεσία από τον ΟΑΕΔ όπως είχε για τους καθηγητές γενικής παιδείας που εργάστηκαν ως αναπληρωτές και οι περισσότεροι πρόλαβαν να γίνουν μόνιμοι. Το λέω αυτό διότι με το τέλος της μεταβατικής (που δεν μπορεί να κρατήσει για πάντα - πιστεύω ότι θα τελειώσει σύντομα για να προλάβει να κάνει ΑΣΕΠ πριν αφήσει τη θέση της στο Υπ. Παιδείας στον επόμενο υπ. παιδείας) η αναγνωρισμένη προϋπηρεσία του ΟΑΕΔ θα είναι απλά προσαύξηση πάνω στο βαθμό του ΑΣΕΠ αν πιάσει ο υποψήφιος τη βάση. Αυτό, όμως, το είχαμε και πριν, επειδή πάντα αναγνωρίζονταν η προϋπηρεσία από τον ΟΑΕΔ στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Άρα βλέπεις κανένα νόημα στην αναγνώριση; Αν τελειώσει η μεταβατική το καλοκαίρι του 2012 δε θα χρειαστεί καμιά αναγνώριση, εφόσον θα ισχύει ο 3848 και θα πρέπει να είσαι επιτυχών του ΑΣΕΠ για να διδάξεις στα δημόσια σχολεία, με προσαυξημένο το βαθμό από την προϋπηρεσία στον ΟΑΕΔ.[/quote Κάτσε και να δεις πως θα φύγει νύχτα η κυρία και το υπουργείο της όλο.Δε θα χρειαστεί να φτάσουμε ως το καλοκαίρι!