0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 29, 2011, 01:30:34 amLasid να σου αναφέρω σε ένα άρθρο που διάβασα πρίν από λίγο τελικά "παγώνει " το σχέδιο νόμου για το νέο τεχνολογικό λύκειο προς το παρόνΠαρέθεσε το link να δω κι εγώ το άρθρο. Το παγώνει προς το παρόν μπορεί να σημαίνει ότι θα υπάρξουν μερικές αλλαγές στην πρόταση νόμουπου κατατέθηκε. Δεν μπορεί να αποσυρθεί εντελώς. Αν αλλάξουμε κυβέρνηση δε θα έρθει η καινούρια να διαλύσει όσα έχτισε η παλιά. Αυτό θα δείξει πολιτική ανωριμότητα και αστάθεια φυσικά.
Lasid να σου αναφέρω σε ένα άρθρο που διάβασα πρίν από λίγο τελικά "παγώνει " το σχέδιο νόμου για το νέο τεχνολογικό λύκειο προς το παρόν
Καλά εσύ πρώτη φορά ακούς να καταργούνται νόμοι και να μπαίνουν άλλοι στην θέση τους?Αν δεν κάνω λάθος από αλλο forum που εντόπισα πρέπει να παίρνεις ώρες και στα δυο υπουργεία έτσι?Όσο για το Link: http://www.kathigitis.org/?p=42114
Με είχαν καλέσει το 2000 αναπληρωτή και ο βλάκας δεν πήγα (πίστευα οτι θα μονιμοποιηθώ στον οαεδ).Τώρα θα ήμουν ήδη μόνιμος αν πήγαινα με τους 30μηνίτες!Τί να κάνουμε!Λάθη του παρελθόντος....
Το ερώτημα είναι αν θα εξακολουθήσει να είναι η Διαμαντοπούλου υπουργός τον επόμενο, για να ξεκινήσει η
Παράθεση από: Radius στις Οκτωβρίου 29, 2011, 09:50:45 amΤο ερώτημα είναι αν θα εξακολουθήσει να είναι η Διαμαντοπούλου υπουργός τον επόμενο, για να ξεκινήσει η
Τί εννοείς πολιτικές πισωγυρίσματος?Που είναι το παράνομο εδώ και το μη νόμιμο?Δν είναι άδικο ένας εκπαιδευτικός που δουλεύει 15 χρόνια τώρα να μην είναι μπροστά σε σχέση με κάποιον που απλά έχει παιδαγωγικό και ασεπ?Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε ήδη να ήταν μόνιμος και οι ρυθμίσεις με το 30μηνο να τον είχαν πιάσει και αυτόν άσχετα αν σας συμφέρει ή οχι.Αν θέλετε να έχουμε έναν κοινό φορέα να τον έχουμε αλλά να ισχύσουν τα ίδια για όλους τους πολίτες.Να μονιμοποιηθούν και αυτοί όπως κάναν οι συνάδελφοι τους στο υπουργείο παιδείας με το 30μηνο εφόσον έχουν παρόμοιες προυπηρεσίες και η ημερομηνία πρόσληψης τους ήταν ίδια.Ακόμα και δικαστικά να πηγαίναμε θα το κερδίζαμε πιστεύω.Που είναι η πολιτική πισωγυρίσματος?Εσείς σιωπάτε αν το πάμε κι αλλιώς βλέποντας την αδικία που συμβαίνει αλλά επειδή δεν σας συμφέρει σιωπάτε και περιμένετε την εφαρμογή του νόμου για να μονιμοποιηθείτε!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 29, 2011, 02:04:17 pmΤί εννοείς πολιτικές πισωγυρίσματος?Που είναι το παράνομο εδώ και το μη νόμιμο?Δν είναι άδικο ένας εκπαιδευτικός που δουλεύει 15 χρόνια τώρα να μην είναι μπροστά σε σχέση με κάποιον που απλά έχει παιδαγωγικό και ασεπ?Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε ήδη να ήταν μόνιμος και οι ρυθμίσεις με το 30μηνο να τον είχαν πιάσει και αυτόν άσχετα αν σας συμφέρει ή οχι.Αν θέλετε να έχουμε έναν κοινό φορέα να τον έχουμε αλλά να ισχύσουν τα ίδια για όλους τους πολίτες.Να μονιμοποιηθούν και αυτοί όπως κάναν οι συνάδελφοι τους στο υπουργείο παιδείας με το 30μηνο εφόσον έχουν παρόμοιες προυπηρεσίες και η ημερομηνία πρόσληψης τους ήταν ίδια.Ακόμα και δικαστικά να πηγαίναμε θα το κερδίζαμε πιστεύω.Που είναι η πολιτική πισωγυρίσματος?Εσείς σιωπάτε αν το πάμε κι αλλιώς βλέποντας την αδικία που συμβαίνει αλλά επειδή δεν σας συμφέρει σιωπάτε και περιμένετε την εφαρμογή του νόμου για να μονιμοποιηθείτε!!!!!!!!!!!Εγώ θα μονιμοποιηθώ είτε εφαρμοστεί, είτε όχι ο 3848 και ο νόμος για το Τεχνολογικό Λύκειο επειδή είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ 2008 alexlion. Και ήδη έχει αργήσει να έρθει ο διορισμός μου/μας.
Παράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 29, 2011, 04:24:22 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 29, 2011, 02:04:17 pmΤί εννοείς πολιτικές πισωγυρίσματος?Που είναι το παράνομο εδώ και το μη νόμιμο?Δν είναι άδικο ένας εκπαιδευτικός που δουλεύει 15 χρόνια τώρα να μην είναι μπροστά σε σχέση με κάποιον που απλά έχει παιδαγωγικό και ασεπ?Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε ήδη να ήταν μόνιμος και οι ρυθμίσεις με το 30μηνο να τον είχαν πιάσει και αυτόν άσχετα αν σας συμφέρει ή οχι.Αν θέλετε να έχουμε έναν κοινό φορέα να τον έχουμε αλλά να ισχύσουν τα ίδια για όλους τους πολίτες.Να μονιμοποιηθούν και αυτοί όπως κάναν οι συνάδελφοι τους στο υπουργείο παιδείας με το 30μηνο εφόσον έχουν παρόμοιες προυπηρεσίες και η ημερομηνία πρόσληψης τους ήταν ίδια.Ακόμα και δικαστικά να πηγαίναμε θα το κερδίζαμε πιστεύω.Που είναι η πολιτική πισωγυρίσματος?Εσείς σιωπάτε αν το πάμε κι αλλιώς βλέποντας την αδικία που συμβαίνει αλλά επειδή δεν σας συμφέρει σιωπάτε και περιμένετε την εφαρμογή του νόμου για να μονιμοποιηθείτε!!!!!!!!!!!Εγώ θα μονιμοποιηθώ είτε εφαρμοστεί, είτε όχι ο 3848 και ο νόμος για το Τεχνολογικό Λύκειο επειδή είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ 2008 alexlion. Και ήδη έχει αργήσει να έρθει ο διορισμός μου/μας.
Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά που είσαι επιτυχών ασεπ(δεν το λέω ειρωνικά πίστεψε με).Αυτό το "Πέρασαν οι καιροί που γίνονταν μικροπολιτικές για να κερδίσουν την εύνοια του λαού και ψήφους"δεν καταλαβαίνω που μου το πες και παραπάνω.Δεν ζητάμε κάτι παράνομο,ούτε να καταργήσει τον νόμο αλλά μια ρύθμιση ειδικά για μας που έπρεπε να είμαστε μόνιμοι εδώ και καιρό.Αυτό είναι ηθική ικανοποίηση σε όλους μας που εδώ και χρόνια είμαστε ωρομίσθιοι και αδικημένοι από όλες τις πλευρές σε σχέση με τους υπόλοιπους συναδέλφους.
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 29, 2011, 05:03:31 pmΠαράθεση από: Lasid στις Οκτωβρίου 29, 2011, 04:24:22 pmΠαράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 29, 2011, 02:04:17 pmΤί εννοείς πολιτικές πισωγυρίσματος?Που είναι το παράνομο εδώ και το μη νόμιμο?Δν είναι άδικο ένας εκπαιδευτικός που δουλεύει 15 χρόνια τώρα να μην είναι μπροστά σε σχέση με κάποιον που απλά έχει παιδαγωγικό και ασεπ?Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.Αυτός ο άνθρωπος έπρεπε ήδη να ήταν μόνιμος και οι ρυθμίσεις με το 30μηνο να τον είχαν πιάσει και αυτόν άσχετα αν σας συμφέρει ή οχι.Αν θέλετε να έχουμε έναν κοινό φορέα να τον έχουμε αλλά να ισχύσουν τα ίδια για όλους τους πολίτες.Να μονιμοποιηθούν και αυτοί όπως κάναν οι συνάδελφοι τους στο υπουργείο παιδείας με το 30μηνο εφόσον έχουν παρόμοιες προυπηρεσίες και η ημερομηνία πρόσληψης τους ήταν ίδια.Ακόμα και δικαστικά να πηγαίναμε θα το κερδίζαμε πιστεύω.Που είναι η πολιτική πισωγυρίσματος?Εσείς σιωπάτε αν το πάμε κι αλλιώς βλέποντας την αδικία που συμβαίνει αλλά επειδή δεν σας συμφέρει σιωπάτε και περιμένετε την εφαρμογή του νόμου για να μονιμοποιηθείτε!!!!!!!!!!!Εγώ θα μονιμοποιηθώ είτε εφαρμοστεί, είτε όχι ο 3848 και ο νόμος για το Τεχνολογικό Λύκειο επειδή είμαι διοριστέος του ΑΣΕΠ 2008 alexlion. Και ήδη έχει αργήσει να έρθει ο διορισμός μου/μας.
Αγαπήτέ συνάδελφε,μήπως θα μπορούσες να μας πεις πως προσλαμβανόσασταν όλα αυτά τα χρόνια?Τί είδους αξιοκρατικές διαδικασίες έχετε περάσει?
Παράθεση από: alexlion στις Οκτωβρίου 29, 2011, 05:03:31 pmΣυγχαρητήρια για άλλη μια φορά που είσαι επιτυχών ασεπ(δεν το λέω ειρωνικά πίστεψε με).Αυτό το "Πέρασαν οι καιροί που γίνονταν μικροπολιτικές για να κερδίσουν την εύνοια του λαού και ψήφους"δεν καταλαβαίνω που μου το πες και παραπάνω.Δεν ζητάμε κάτι παράνομο,ούτε να καταργήσει τον νόμο αλλά μια ρύθμιση ειδικά για μας που έπρεπε να είμαστε μόνιμοι εδώ και καιρό.Αυτό είναι ηθική ικανοποίηση σε όλους μας που εδώ και χρόνια είμαστε ωρομίσθιοι και αδικημένοι από όλες τις πλευρές σε σχέση με τους υπόλοιπους συναδέλφους.Προφανώς είσαι στον πίνακα 3144 που είχε δημιουργηθεί παλιότερα. Ξέρω ότι το πήγατε νομικά για να προσλαμβάνει μόνιμους / αναπληρωτές / ωρομίσθιους από εκεί, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση. Εκείνος ο πίνακας είναι ξεχασμένος και ουσιαστικά ανενεργός. Υπό αυτές τις οικονομικές συνθήκες και με την επιτήρηση της τρόικα αποκλειεται να γίνει τώρα πραγματικότητα αυτό στο οποίο υπολόγιζαν παλιοί εκπαιδευτικοί του ΟΑΕΔ επί χρόνια. Προσλήψεις και διορισμοί εκτός ΑΣΕΠ λογικά δε θα γίνονται πια.(Εκτός αν είσαι του 2190 οπότε πάλι πάει μακριά η βαλίτσα, γιατί κι εκεί οι διορισμοί είναι εκτός ΑΣΕΠ).Δε θα αφήσουν κανένα περιθώριο πια για ειδικές ρυθμίσεις. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Το μέλι τελείωσε...(Δεν το λέω ειρωνικά αυτό. Ξέρω ότι κάποιοι είναι ωρομίσθιοι πολλά χρόνια στον ΟΑΕΔ, αλλά δε χωράνε σε αυτή την εποχή άλλοι διορισμοί στο δημόσιο με ρυθμίσεις. Κάτσε να δεις τώρα πόσοι θα φύγουν και από τον ΟΑΕΔ με εφεδρεία επειδή δεν έχουν αντικείμενο ή έχουν 31 χρόνια υπηρεσίας και είναι άνω των 51 ετών).