0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δε διορισουν (με νεα προκυρηξη?) τους 2 επιλαχοντες ΑΣΕΠ που υπολειπονται, τοτε φετος θα διορισουν μονο μια βιολογο (το νουμερο 3), ΑΝ εχει κανει αιτηση διορισμου. Δε σημαινει ομως οτι οι μηδενικοι διορισμοι θα οδηγησουν σε αυξηση των αναπληρωτων
Παράθεση από: utenar στις Αυγούστου 14, 2012, 12:22:33 amΑν δε διορισουν (με νεα προκυρηξη?) τους 2 επιλαχοντες ΑΣΕΠ που υπολειπονται, τοτε φετος θα διορισουν μονο μια βιολογο (το νουμερο 3), ΑΝ εχει κανει αιτηση διορισμου. Δεν καταλαβαίνω γιατί 1 βιολογο. Ξερεις κάτι? Γιατί όχι κανένα?
Αν δε διορισουν (με νεα προκυρηξη?) τους 2 επιλαχοντες ΑΣΕΠ που υπολειπονται, τοτε φετος θα διορισουν μονο μια βιολογο (το νουμερο 3), ΑΝ εχει κανει αιτηση διορισμου.
Όσο για τα δύο χρόνια αναπλήρωσης , έχω την εντύπωση πως με κλειδωμένους τους πίνακες δεν μετράει η (δημόσια) προύπηρεσία , άρα δεν ισχύει αυτό για τους 20 μήνες. Νομίζω σε κάτι τέτοιο αναφερόταν στο τοπικ για τους διορισμούς μονίμων πριν 2-3 μέρες (περίπου) κάποιος που ανέφερε ότι είχε γίνει επερώτηση στη Χριστοφιλοπούλου και απάντησε ότι δεν ισχύουν οι 20 μήνες με κλειδωμένους πίνακες. Επίσης τα άτομα αυτά μπάινουν μετά τα 2 έτη στον Ενιαίο πίνακα διορισμών και διορίζονται από εκεί , αλλά φέτος δεν έχει...πίνακα , άρα ούτε διορισμούς από αυτόν. Κατά τη γνώμη μου για τους δύο λόγους που προανέφερα , δεν δικαιούται φέτος διορισμό όποιος εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία.
Παράθεση από: vasbio στις Αυγούστου 14, 2012, 03:21:19 pmΌσο για τα δύο χρόνια αναπλήρωσης , έχω την εντύπωση πως με κλειδωμένους τους πίνακες δεν μετράει η (δημόσια) προύπηρεσία , άρα δεν ισχύει αυτό για τους 20 μήνες. Νομίζω σε κάτι τέτοιο αναφερόταν στο τοπικ για τους διορισμούς μονίμων πριν 2-3 μέρες (περίπου) κάποιος που ανέφερε ότι είχε γίνει επερώτηση στη Χριστοφιλοπούλου και απάντησε ότι δεν ισχύουν οι 20 μήνες με κλειδωμένους πίνακες. Επίσης τα άτομα αυτά μπάινουν μετά τα 2 έτη στον Ενιαίο πίνακα διορισμών και διορίζονται από εκεί , αλλά φέτος δεν έχει...πίνακα , άρα ούτε διορισμούς από αυτόν. Κατά τη γνώμη μου για τους δύο λόγους που προανέφερα , δεν δικαιούται φέτος διορισμό όποιος εμπίπτει στην παραπάνω κατηγορία.Ουτως ή αλλως, το νουμερο 3 εμπιπτει στις ειδικες κατηγοριες, οπότε και να μην μπορει να διοριστει μεσω του πινακα διορισμων μετα απο 2 χρονια αναπληρωσης, δικαιουται να διοριστει μεσω των ειδικων κατηγοριων. Οι 20 μήνες αναπλήρωση δεν ισχύουν για τον πίνακα Δ(ΙΔΑΧ).Αν ομως αυτο που λες ισχυει κι ενας ιδιωτικος δε χρειαζεται πλεον τα 2 χρονια αναπληρωσης, τοτε ισως μπορει να διοριστει και το νουμερο 4 μεσω των ειδικων κατηγοριων! (εξαρταται απο το ποσα χρονια δουλευε και με τι ωραριο)
Είσαι to the point που λένε, gvasilis. Επίσης ένα 'μυστήριο' καλύπτει τη διαδικασία με την οποία βγάζουν τις περιοχές διορισμού..ξέρω περίπτωση όπου υπήρχαν >4 λειτουργικά κενά αλλά, το κυριότερο, είχαν φύγει 2 βιολόγοι με μετάθεση (και έτσι δεν προκύπτουν οργανικά;). Ε, ούτε στην εγκύκλιο διορισμού φάνηκε η περιοχή, και όοολα αυτά καλύφθηκαν με έναν αναπληρωτή!