0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να και το φετινό αλεξίπτωτο από τα ιδιωτικά στο Νο 8 του πίνακα των αναπληρωτών! Μετά τη χθεσινή ανανέωση παρακαλώ, πριν νομίζω δεν υπήρχε! Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που είχε αποθηκεύσει τον αρχικό πίνακα , εγώ είχα δει μόνο ότι ήμουν στην ίδια θέση με τον περσινό , και από τη σύγκριση που έκανα μετά την αλλαγή που προέκυψε χθες, η διαφορά με τον περσινό είναι το Νο 8! Και φυσικά με τα μόρια προϋπηρεσίας της μέχρι το 2012 φαντάζομαι,όπως όλοι οι ιδιωτικοί!Μόλις είδα ότι είναι ΙΔΑΧ , και εκεί δεν υπήρχε νομίζω!
Παράθεση από: vasbio στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 12:29:45 pmΝα και το φετινό αλεξίπτωτο από τα ιδιωτικά στο Νο 8 του πίνακα των αναπληρωτών! Μετά τη χθεσινή ανανέωση παρακαλώ, πριν νομίζω δεν υπήρχε! Ας το επιβεβαιώσει κάποιος που είχε αποθηκεύσει τον αρχικό πίνακα , εγώ είχα δει μόνο ότι ήμουν στην ίδια θέση με τον περσινό , και από τη σύγκριση που έκανα μετά την αλλαγή που προέκυψε χθες, η διαφορά με τον περσινό είναι το Νο 8! Και φυσικά με τα μόρια προϋπηρεσίας της μέχρι το 2012 φαντάζομαι,όπως όλοι οι ιδιωτικοί!Μόλις είδα ότι είναι ΙΔΑΧ , και εκεί δεν υπήρχε νομίζω!Στους ΙΔΑΧ υπηρχε απο την αρχικη αναρτηση. Αλλά στη θεση 8 του Ενιαιου μπηκε μετα την ενσταση.ΟΜΩΣ υπηρχε καθε χρονο στον Ενιαιο με 6 και κατι μορια προϋπηρεσιας μεταξυ 2002-2006, ενω το 2011-12 κληθηκε αναπληρωτρια στη Λευκαδα και δεν ανελαβε υπηρεσια (χωρις κυρωσεις, επειδη ηταν μετα την 1/3). Για να ξαναμπαινει τωρα στον πινακα με αλλον τροπο, αυτο τι σημαινει; Οτι το 2007 αρχισε να εργαζεται στο ιδιωτικο; Γιατι αν εργαζοταν απο πριν, ηταν νομιμο; Απο 2007 και μετα, απαγορευοταν σιγουρα η παραλληλη διδασκαλια σε ιδιωτικο, φροντιστηριο ή κατ'οικον, αλλά πριν δε θυμαμαι τι γινοταν με τα ιδιωτικα.Ισως παρατησε την ωρομισθία γιατι βρηκε τη δουλεια στο ιδιωτικο...
Άντε να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Σε ποιό σχολείο ήταν το βλαστάρι της αννούλας είπαμε?
Παράθεση από: gvasilis στις Σεπτεμβρίου 04, 2012, 09:37:48 pmΆντε να κάνω μια τελευταία προσπάθεια. Σε ποιό σχολείο ήταν το βλαστάρι της αννούλας είπαμε?Ο γιος της Δ. ηταν σε σχολειο της Αττικης, ενω η ιδιωτικη που λεμε ηταν στα Ιονια Νησια. Λοιπον, εκατσα κι εγω στο ιντερνετ οπως εσυ και βρηκα οτι εργαζοταν στο Αλκίνοος Κερκύρας, που εχει κλεισει απο το 2011. Το ερωτημα ειναι αν εργαζοταν ταυτοχρονα στο ιδιωτικο και στο δημοσιο.Παντως, ειναι αξιοσημειωτο (και τραγικο ταυτοχρονα) οτι κανενας απ'οσους διοριστηκαν φετος δεν ειχε ΑΣΕΠ και κανενας απ'οσους ειναι στις πρωτες θεσεις του πινακα δεν εχει ΑΣΕΠ! Τι στο δαιμονα καναμε τοσα χρονια πασχιζοντας με τους ΑΣΕΠ, μου λετε; Αν ειχαμε δουλεψει μια διετια σ'ενα ιδιωτικο, θα ειχαμε ηδη διοριστει με το 40%. Ή αν ειχαμε κανει μερικα παιδακια ακομη, που με το διορισμο θα ειχαμε και σταθερο μισθο για να τα ταϊζουμε, αντι να μην ξερουμε τι θα μας ξημερωσει καθε φθινοπωρο.
Εχω δει οικογενειες με ενα παιδι που δεν θελουν να κανουν αλλα για να του τα παρεχουν ολα και με το παραπανω,εχω δει και οικογενειες με πολλα παιδια που στερουνται πολυ για να εχουν στεγη και φαι.Δεν ειναι τιποτα στανταρ.Ωρομισθια στα νησια.Ξεραμε το συστημα διορισμου και συμφωνα με αυτο πορευοταν ο καθενας αναλογως με την προσωπικοτητα του,τα θελω του,τι γουσταρει περισσοτερο ή λιγοτερο
Αν κάνω και εγώ οικογένεια ... θα γίνω προϊσταμένη?
Παράθεση από: belw στις Σεπτεμβρίου 05, 2012, 12:33:40 amΕχω δει οικογενειες με ενα παιδι που δεν θελουν να κανουν αλλα για να του τα παρεχουν ολα και με το παραπανω,εχω δει και οικογενειες με πολλα παιδια που στερουνται πολυ για να εχουν στεγη και φαι.Δεν ειναι τιποτα στανταρ.Ωρομισθια στα νησια.Ξεραμε το συστημα διορισμου και συμφωνα με αυτο πορευοταν ο καθενας αναλογως με την προσωπικοτητα του,τα θελω του,τι γουσταρει περισσοτερο ή λιγοτεροΤώρα σ' αυτό δεν έχεις άδικο. οι κανόνες του παιχνιδιού επιτρέπουν αυτές τις αδικίες, και βολεύουν πολύ κόσμο. Αν δεν σ΄αρέσει το παιχνίδι (που έπρεπε να το ψάξεις προτού μπεις) καλύτερα να μην μπεις στο γήπεδο να παίξεις (σκέφτομαι). Νομίζω δίκαια αισθάνομαι βλάκας.