0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μην ανοίξουμε αυτήν την κουβέντα ποιος κάνει τι. και σεις ζητάτε να συμπληρώνετε μόνο με χημεία. εμείς ζητάμε και καμιά φυσική.
ρε συ utenar τι είναι αυτά που λες; για το μεν πρώτο ποτέ δεν το συνάντησα ( τέτοια γκαντεμιά , να μην έχω συναντήσει ούτε έναν βιολόγο που να κάνει μόνο βιολογία) και για το μεν δεύτερο με απογοήτευσες γιατί μέχρι τώρα έγραφες σοβαρά πράγματα και το έχω γράψει ανοιχτά στο forum. δεν χωρά καν απάντηση. καληνύχτα.
Αυτο ελειπε, να διορισουν εστω κι εναν αναπληρωτη Φυσικο ή Χημικο χωρις ταυτοχρονα να διορισουν τουλαχιστον 90 (το μισο των περσινων) αναπληρωτες βιολογους... οταν εκατονταδες μονιμοι φυσικοι και χημικοι εχουν μηδεν ωρες φυσικης στα σχολεια τους και υποτυπωδεις ωρες χημειας και παιρνουν βιολογια για να φαινεται οτι κατι κανουν! Οποιο ΠΥΣΔΕ ζητησει αναπληρωτη Φυσικο ή Χημικο, το Υπουργειο να φροντισει ν'απαντησει: εχετε ηδη ενα σωρο μονιμους!
όπα, δεν έθιξα τίποτα. και η τοποθέτησή μου στο τόπικ σας ήταν καλοπροαίρετη και ενημερωτική (για το 100 ) και μακάρι να βγω ψεύτης. τώρα αν θέλετε όλη μέρα να ασχολείστε με το μεγαλείο της επιστήμης σας έναντι των άλλων , δικαίωμά σας.το με απογοήτευσες το θεωρείς χοντρό; ήμαρτον κύριε. καληνύχτα ρε παιδιά , θα τρελαθούμε τελείως εδώ.
Επίσης προσπαθούμε να την διδάξουμε. Οχι Φυσική και Χημεία. Εχει αποδειχθεί!
Παράθεση από: gvasilis στις Σεπτεμβρίου 01, 2013, 12:41:23 amΕπίσης προσπαθούμε να την διδάξουμε. Οχι Φυσική και Χημεία. Εχει αποδειχθεί!Αυτο ακριβως. Εδω προεκυψαν 352 κενα
Για το δίωρο της α γυμνασίου utenar ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ότι δεν με πειράζει καθόλου και είναι όντως θαυμάσιο μάθημα. Ξέρεις επίσης , ότι ο μόνος λόγος που το ανέφερα , ήταν μόνο για να καταδείξω ότι ενώ γίνονται αλλαγές σε άλλους και σωστά ίσως , σε έμάς έχουμε το απαράδεκτο δίωρο συνολικά στο γυμνάσιο. τόσο θαυμασιότεροι είστε για άλλη μία φορά; γιατί και η χημεία είναι θαυμασιο μάθημα φίλε μου ξέρεις .και σας στηρίζει απόλυτα σαν επιστήμη. μην δημιουργείς λοιπόν λάθος εντυπώσεις. τώρα για τις διαρροές που λες και το πόσο ανταποκρινόντουσαν στην πραγματικότητα αυτά, εγώ έχω εντελώς διαφορετική πληροφόρηση, την έχω ξαναγράψει στο φόρουμ , μην επαναλαμβάνομαι. ούτε ανθρωπιστική πλευρά ούτε τίποτα. Το νούμερο που έγραψα σήμερα , ήθελε μόνο να καταδείξει τι μας περιμένει συνολικά. Φαντάζεσαι να είναι σε τόσο μικρό νούμερο οι διαφορές μας ευδιάκριτες για να έχει νόημα η αντιπαράθεση; ΟΧΙ