0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: nick1981 στις Ιουλίου 15, 2011, 09:14:00 pmδεν εχω ξαναπει τιποτα αν θυμαμαι καλα.μονο για το διδακτορικο ιδωςκ δεν ειναι κακο να εισαι υπερηφανος για αυτα που εχεις καταφερει με παρα πολλες αντιξοοτητες που δεν θα ηθελα να αναφερω εδω.GREEN εσυ τι σχολη εχεις βγαλει γιατι δεν σε παρακολουθω στις συζητησεις κ δεν γνωριζωΈχω σπουδάσει στο τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, 5 χρόνια παρακαλώ, και έχω διεκπεραιώσει με εξαιρετική επιτυχία διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες, το οποίο συνδιοργανωνόταν από 5(!) τμήματα, Μαθηματικό, Φυσικό, Χημικό,
δεν εχω ξαναπει τιποτα αν θυμαμαι καλα.μονο για το διδακτορικο ιδωςκ δεν ειναι κακο να εισαι υπερηφανος για αυτα που εχεις καταφερει με παρα πολλες αντιξοοτητες που δεν θα ηθελα να αναφερω εδω.GREEN εσυ τι σχολη εχεις βγαλει γιατι δεν σε παρακολουθω στις συζητησεις κ δεν γνωριζω
ζιγκολο με τετοια εμφανιση....
μπραβο για τις σπουδες σου κ μονο..εισαι κ συναδελφος γεωτεχνικος......αληθεια εισαι στο γεωτεε...??μηπως δεν ηξερες καν οτι υπαρχει??τωρα για την ειρωνια στα λεγομενα σου τι να πω.....μαλλον ασε τα περιβαλλοντικα κ γινε μοντελο...η κ ζιγκολο με τετοια εμφανιση....κ κατηγορεις τους γεωλογους που σου εκαναν κ μαθημα??αχρηστη ηταν η ορυκτολογια ή η εδαφολογια η διαχειειση περιβαλλοντικων καταστροφων που σου εκαναν?ξερεις ποσοι καθηγητες σου στο πτυχιο ηταν με πρωτο πτυχιο γεωλογιας?..σιγουρα το 1/3!!κ οι αλλοι βιολογοι αντε κ κανενας φυσικος κ χημικος.πρεπει να αποχωρησω απο το post k ευχομαι σε ολους γρηγορο διορισμο..!!!!!!!!!!σε εσενα green na ψαξεις σε καμια περιβαλλοντικη κ ασε το ecdl κ μαθε ARCGIS K AUTOCAD...κ ασε κ τα ιδιαιτερα κ ασ βγαζεις τρελο χρημα......αν θες στειλε πμ να συνεχισουμε εκει σε προσωπικο επιπεδο