0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα. εγω εχω 3 μορια απο οαεδ. αυτα δεν ηταν περασμενα στην αιτηση, αλλα στους περσινους πινακες αναπληρωτων κ διορισμου, ηταν. το ειπα στη υπαλληλο κ δεν ηξερε. δεν το εψαξα γιατι αυτο ειχε συμβει κ περυσι με την αιτηση. δεν φαινοντουσαν πουθενα, αλλα μολις βγηκαν οι πινακες ηταν περασμενα.λετε να το ψαξω; ειναι κανενας με παρομοια περιπτωση;παντως η φετινη προυπηρεσια ως αναπληρωτρια, δεν μου εχει περαστει
Παράθεση από: kairi στις Ιουλίου 15, 2011, 03:11:48 pmκαλησπερα. εγω εχω 3 μορια απο οαεδ. αυτα δεν ηταν περασμενα στην αιτηση, αλλα στους περσινους πινακες αναπληρωτων κ διορισμου, ηταν. το ειπα στη υπαλληλο κ δεν ηξερε. δεν το εψαξα γιατι αυτο ειχε συμβει κ περυσι με την αιτηση. δεν φαινοντουσαν πουθενα, αλλα μολις βγηκαν οι πινακες ηταν περασμενα.λετε να το ψαξω; ειναι κανενας με παρομοια περιπτωση;παντως η φετινη προυπηρεσια ως αναπληρωτρια, δεν μου εχει περαστειεγω εχω ,5 μοριο και το ιδιο ειπαν και σ ε μενα οτι στους πινακες θα βγει αυτοματα
Στον πίνακα αναπληρωτών τα μόρια από δυσπρόσιτα είναι διπλά. Στον ενιαίο δε φαίνονται τα δυσπρόσιτα. Δεν είναι ίδιοι οι πίνακες
baboulino , κι εγώ έκανα δυσπρόσιτο πέρσι και στην αίτηση τα μόρια περάστηκαν διπλά. Όπως εσύ ,έτσι κι εγώ πίστευα πως τα μόρια στην αίτηση είναι τα μόρια που έχουμε στον ενιαίο πίνακα διορισμών μέχρι 30-06-2010. Το έθεσα ώς ερώτημα σε άλλο topic και η απάντηση που πήρα είναι ότι τα μόρια της αίτησης είναι τα τα μόρια που έχουμε στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών αν αφαιρέσουμε τα μόρια από ασεπ. Τρελό;;;;; Είναι σαν να υπάρχει άλλος ένας πίνακας...
baboulino , κι εγώ έκανα δυσπρόσιτο πέρσι και στην αίτηση τα μόρια περάστηκαν διπλά. Όπως εσύ ,έτσι κι εγώ πίστευα πως τα μόρια στην αίτηση είναι τα μόρια που έχουμε στον ενιαίο πίνακα διορισμών μέχρι 30-06-2010. Το έθεσα ώς ερώτημα σε άλλο topic και η απάντηση που πήρα είναι ότι τα μόρια της αίτησης είναι τα τα μόρια που έχουμε στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών αν αφαιρέσουμε τα μόρια από ασεπ. Τρελό;;;;; Είναι σαν να υπάρχει άλλος ένας πίνακας...[/quotαυτό συμβαίνει μόνο σε εσάς που έχετε δυσπρόσιτα...όλοι οι άλλοι τα μόρια μας είναι ίδια με αυτά του ενιαίου διορισμών, για αυτό είπα ότι είναι πιο εύκολο να βλέπουμε αυτόν όσοι δεν έχουμε δυσπρόσιτα. δεν υπάρχει άλλος πίνακας απλά στον αναπληρωτών έχει και τα μόρια ασεπ και τα διπλά των δυσπρόσιτων.