0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Το έκανα για γούρι...Αρχίζω προβλέψεις: Τρίτο 10ήμερο Σεπτεμβρίου, 300 άτομα.....
300 άτομα στην πρώτη φάση και το λες για...γούρι; Τουλάχιστον 500+ και πριν τις 20-9
Καλημερα κι απο μενα.Γιατι ρε παιδια τριτο 10ημερο;Εγω πιστευω 10-15 Σεπτεμβρη θα βγει η α φαση.Αν οι αποσπασεις βγουν γυρω στις 20-25 Αυγουστου μετα δεν μενει κατι αλλο.Αλλωστε η υπουργος θα ρισκαρει να ανοιξουν τα σχολεια αδεια;Η α φαση θα βγει νωρις για να καλυψει ο,τι μπορει.
Παράθεση από: giouvis77 στις Ιούλιος 23, 2011, 09:50:12 πμΚαλημερα κι απο μενα.Γιατι ρε παιδια τριτο 10ημερο;Εγω πιστευω 10-15 Σεπτεμβρη θα βγει η α φαση.Αν οι αποσπασεις βγουν γυρω στις 20-25 Αυγουστου μετα δεν μενει κατι αλλο.Αλλωστε η υπουργος θα ρισκαρει να ανοιξουν τα σχολεια αδεια;Η α φαση θα βγει νωρις για να καλυψει ο,τι μπορει.Αποκλείεται οι αποσπάσεις να ανακοινωθούν νωρίτερα από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη. Τουλάχιστον εγώ από τη Δευτεροβάθμια της Δωδεκανήσου αυτή την πληροφορία έχω. Πέρυσι οι αποσπάσεις έγιναν πολύ νωρίς και γι'αυτό δεν προκάλεσαν αναστάτωση στους αναπληρωτές. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα τοποθετηθούν πρώτοι οι νεοδιόριστοι ,θα γίνουν οι αποσπάσεις και θα ακολουθήσουν οι αναπληρώσεις. Άρα, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου -από 20 και μετά-προβλέπω την α' φάση αναπλήρωσης.
Παράθεση από: evants στις Ιούλιος 23, 2011, 08:03:25 πμ300 άτομα στην πρώτη φάση και το λες για...γούρι; Τουλάχιστον 500+ και πριν τις 20-9Συμφωνώ απόλυτα με αυτή την πρόβλεψη. Υπάρχει...κόσμος που περιμένει (και ...περιμένουμε)...
γιατι stelio λες οτι η περυσινη φάση δεν πρόλαβε την εναρξη των σχολειων?αφου εγινε στις 8 /9