0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giouvis77 στις Ιούλιος 23, 2011, 09:50:12 πμΚαλημερα κι απο μενα.Γιατι ρε παιδια τριτο 10ημερο;Εγω πιστευω 10-15 Σεπτεμβρη θα βγει η α φαση.Αν οι αποσπασεις βγουν γυρω στις 20-25 Αυγουστου μετα δεν μενει κατι αλλο.Αλλωστε η υπουργος θα ρισκαρει να ανοιξουν τα σχολεια αδεια;Η α φαση θα βγει νωρις για να καλυψει ο,τι μπορει.Αποκλείεται οι αποσπάσεις να ανακοινωθούν νωρίτερα από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη. Τουλάχιστον εγώ από τη Δευτεροβάθμια της Δωδεκανήσου αυτή την πληροφορία έχω. Πέρυσι οι αποσπάσεις έγιναν πολύ νωρίς και γι'αυτό δεν προκάλεσαν αναστάτωση στους αναπληρωτές. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα τοποθετηθούν πρώτοι οι νεοδιόριστοι ,θα γίνουν οι αποσπάσεις και θα ακολουθήσουν οι αναπληρώσεις. Άρα, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου -από 20 και μετά-προβλέπω την α' φάση αναπλήρωσης.
Καλημερα κι απο μενα.Γιατι ρε παιδια τριτο 10ημερο;Εγω πιστευω 10-15 Σεπτεμβρη θα βγει η α φαση.Αν οι αποσπασεις βγουν γυρω στις 20-25 Αυγουστου μετα δεν μενει κατι αλλο.Αλλωστε η υπουργος θα ρισκαρει να ανοιξουν τα σχολεια αδεια;Η α φαση θα βγει νωρις για να καλυψει ο,τι μπορει.
Εγω αν εξαιρεσουμε την πρωτη χρονια που ημουνα ασχετη και δεν ηξερα οτι θα με καλουσαν , τις επομενες την εχω βγαλει πανω απο το πληκτολογιο με τις ωρες εν αναμονει του..καλεσματος!! Αλλα δεν ειναι λιγο νωρις; Σιγα μην εχουν την εννοια μας στο Υπουργειο δια βιου..τυραννιας οπως προειπε ευστοχα ο συναδελφος!
Παράθεση από: Sun στις Ιούλιος 23, 2011, 09:55:43 πμΠαράθεση από: giouvis77 στις Ιούλιος 23, 2011, 09:50:12 πμΚαλημερα κι απο μενα.Γιατι ρε παιδια τριτο 10ημερο;Εγω πιστευω 10-15 Σεπτεμβρη θα βγει η α φαση.Αν οι αποσπασεις βγουν γυρω στις 20-25 Αυγουστου μετα δεν μενει κατι αλλο.Αλλωστε η υπουργος θα ρισκαρει να ανοιξουν τα σχολεια αδεια;Η α φαση θα βγει νωρις για να καλυψει ο,τι μπορει.Αποκλείεται οι αποσπάσεις να ανακοινωθούν νωρίτερα από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη. Τουλάχιστον εγώ από τη Δευτεροβάθμια της Δωδεκανήσου αυτή την πληροφορία έχω. Πέρυσι οι αποσπάσεις έγιναν πολύ νωρίς και γι'αυτό δεν προκάλεσαν αναστάτωση στους αναπληρωτές. Φέτος όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα τοποθετηθούν πρώτοι οι νεοδιόριστοι ,θα γίνουν οι αποσπάσεις και θα ακολουθήσουν οι αναπληρώσεις. Άρα, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου -από 20 και μετά-προβλέπω την α' φάση αναπλήρωσης.καλημερα παλιοφιλε!!!...συνετος,απλος και περιεκτικος ο λογος σου, as usual...ομως, τι πρεμουρα ειναι αυτη με την πρωτη φαση απο σενα τον ηδη διορισμενο?? ...οταν λες ..."περιμενουμε" ?
Καλημέρα σε όοοοοοολη την παλιοπαρέα! stave, tonik (με τζίν) γεια και χαρά σας!!!Κανείς δε θα με προλάβει στο να ανοίγει το topic αυτό, για όσο θα είμαι αναπληρώτρια!!!!Έχω αναφαίρετο δικαίωμα!Και πολλή θετική ενέργεια, ελάτε πλησιάστε πιο κοντά στην οθόνη σας!Σας στέλνω τη θετική μου ενέργεια με ένα φιλάκι, το οποίο θα το νιώσετε εντός 40 δευτερολέπτων ως απαλό αεράκι....Άντε και του χρόνου, να είναι η τελευταία μας φορά στα topic σχετικά με την αναπλήρωση(διότι θα πάρουμε διορισμό-προαγωγή)