0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 03, 2011, 09:53:39 pmΚαλησπέρα!Με λούζει κρύος ιδρώτας.Πίνω μπύρα να χαλαρώσω ενόψει της αυριανής ανάρτησης των πινάκων...Λοιπόν, μοιράζομαι την αγωνία μου μαζί σας και με βλέπω το χειμώνα να κάνω εξώφυλλα μοντέλου στο Esquire(χάρην ενός γνησίου βιοπορισμού πάντοτε)....Δε δήλωσα καθόλου ΑΜΩ και σκέφτομαι τώρα τί θα γίνει που στην περίπτωση η κυρία αποφασίσει για 100 πχ φιλολόγους ΑΚΩ και οι υπόλοιποι ΑΜΩ;;;; Τί θα κάνω εγώ τότε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αφήστε που την είδα στον ύπνο μου να με βλέπει και να μου ζητάει κάτι, αλλά εγώ έτρεξα να κρυφτώ....Ξύπνησα έντρομη.....Υπάρχει τέτοια περίπτωση;; Εσείς που έχετε άκρες στο Υπουργείο, μη με αφήσετε να κλέψω τη δουλειά της Στικούδη....Pleaseeeeeeeeeeeeee δώστε μου κάποιες πληροφορίες αν έχετε.......Η μπύρα ευθύνεται, πιθανότατα, για την εφίδρωσή σου ...
Καλησπέρα!Με λούζει κρύος ιδρώτας.Πίνω μπύρα να χαλαρώσω ενόψει της αυριανής ανάρτησης των πινάκων...Λοιπόν, μοιράζομαι την αγωνία μου μαζί σας και με βλέπω το χειμώνα να κάνω εξώφυλλα μοντέλου στο Esquire(χάρην ενός γνησίου βιοπορισμού πάντοτε)....Δε δήλωσα καθόλου ΑΜΩ και σκέφτομαι τώρα τί θα γίνει που στην περίπτωση η κυρία αποφασίσει για 100 πχ φιλολόγους ΑΚΩ και οι υπόλοιποι ΑΜΩ;;;; Τί θα κάνω εγώ τότε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αφήστε που την είδα στον ύπνο μου να με βλέπει και να μου ζητάει κάτι, αλλά εγώ έτρεξα να κρυφτώ....Ξύπνησα έντρομη.....Υπάρχει τέτοια περίπτωση;; Εσείς που έχετε άκρες στο Υπουργείο, μη με αφήσετε να κλέψω τη δουλειά της Στικούδη....Pleaseeeeeeeeeeeeee δώστε μου κάποιες πληροφορίες αν έχετε.......
επειδή διάβασα παραπάνω κάποια πράγματα,πρέπει να επαναλάβουμε ότι η σειρά μας δεν θα αλλάξει, γιατι οι πίνακες κλείδωσαν. και έβγαλαν ήδη τις διορθώσεις για τον πίνακα των αναπληρωτών. Δεν μπαίνουν καινούριοι τρίτεκνοι, πολύτεκνοι κτλ
κι εγω μονο κανονικου ωραριου δηλωσα και τιποτα αλλο.σιγα να μην τρεχουμε για μειωμενο ωραριο και να μη μετραει και η προυπηρεσια στο τελος.αντε αυριο θα μαθουμε τους πινακες,τη σειρα και θα δουμε.
Κοιτά η σειρά σου ίσως χειροτερευσει λίγο αρχικά θα μπουν κάποιοι νέοι πολυτεκνοι, ανάπηροι, καθηγητές απο τουριστικά λύκεια, βέβαια θα φύγουν καμία 100 άτομα απο πάνω σου, οπότε να υπολογίζεις βελτίωση κατα 50 θέσεις. Φιλολόγους θα πάρει κ φέτος οπότε θα είσαι πάλι μέσα αλλα αργα