*

Αποστολέας Θέμα: Α΄ Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2011-2012  (Αναγνώστηκε 348374 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος κων/νος Αντωνοπουλος

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Α΄ Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2011-2012
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 04, 2011, 05:22:58 pm »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ .ΑΣ ΠΙΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΖΑΚΙ ΝΑ ΖΑΛΙΣΤΩ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:37:49 »

Αποσυνδεδεμένος KonSam

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Let's teach!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #99 στις: Αυγούστου 04, 2011, 05:27:45 pm »
ερωτηση: κάποιος έγραψε ότι θα ανακοινωθούν σήμερα οι πίνακες; αυτό ειπώθηκε με βεβαιότητα, γιατί σε κανένα site που κοιτάω δεν αναφέρθηκε κάτι για σήμερα.... και είμαι κολλημένη στον υπολογιστή για να δω....
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι αναπληρώτρια!

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #100 στις: Αυγούστου 04, 2011, 05:34:10 pm »
Καλησπέρα!Με λούζει κρύος ιδρώτας.Πίνω μπύρα να χαλαρώσω ενόψει της αυριανής ανάρτησης των πινάκων...Λοιπόν, μοιράζομαι την αγωνία μου μαζί σας και με βλέπω το χειμώνα να κάνω εξώφυλλα μοντέλου στο Esquire(χάρην ενός γνησίου βιοπορισμού πάντοτε)....Δε δήλωσα καθόλου ΑΜΩ και σκέφτομαι τώρα τί θα γίνει που στην περίπτωση η κυρία αποφασίσει για 100 πχ φιλολόγους ΑΚΩ και οι υπόλοιποι ΑΜΩ;;;; Τί θα κάνω εγώ τότε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αφήστε που την είδα στον ύπνο μου να με βλέπει  και να μου ζητάει κάτι, αλλά εγώ έτρεξα να κρυφτώ....Ξύπνησα έντρομη.....Υπάρχει τέτοια περίπτωση;; Εσείς που έχετε άκρες στο Υπουργείο, μη με αφήσετε να κλέψω τη δουλειά της Στικούδη....Pleaseeeeeeeeeeeeee δώστε μου κάποιες πληροφορίες αν έχετε.......

Η μπύρα ευθύνεται, πιθανότατα, για την εφίδρωσή σου ...  ???

Αυτη τη φαεινη την ειχα κι εγω.. Δε δηλωσα αμω..... Σε περιπτωση που συμβει αυτο που περιγραφεις παμε μαζι για μπυρες !!!!!!!!!!!!!! Επισης παραδιδω και δωρεαν μαθηματα ακορντεον (για συναυλιες στην Ερμου και αλλα κεντρικα σημεια της πρωτευουσας με το καπελακι αναποδα και οτι εχετε ευχαριστηση..)

Αποσυνδεδεμένος κων/νος Αντωνοπουλος

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: Αυγούστου 04, 2011, 05:41:18 pm »
ΠΑΙΔΕΣ ΗΡΕΜΑ .ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΕΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥς ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΚΩ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:37:49 »

Αποσυνδεδεμένος alexis2

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: Αυγούστου 04, 2011, 07:10:42 pm »
κι εγω μονο κανονικου ωραριου δηλωσα και τιποτα αλλο.σιγα να μην τρεχουμε για μειωμενο ωραριο και να μη μετραει και η προυπηρεσια στο τελος.αντε αυριο θα μαθουμε τους πινακες,τη σειρα και θα δουμε.

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: Αυγούστου 04, 2011, 07:30:12 pm »
επειδή διάβασα παραπάνω κάποια πράγματα,πρέπει να επαναλάβουμε ότι η σειρά μας δεν θα αλλάξει, γιατι οι πίνακες κλείδωσαν. και έβγαλαν ήδη τις διορθώσεις για τον πίνακα των αναπληρωτών. Δεν μπαίνουν καινούριοι τρίτεκνοι, πολύτεκνοι κτλ

Eϊσαι σίγουρη γι'αυτό που λές?? Γιούπι...!!!???

Αποσυνδεδεμένος eri02

• Ιστορικό μέλος
  • χαμογελά η ζωή σε όποιον έχει πίστη και αντοχή....
    • Προφίλ
« Απάντηση #104 στις: Αυγούστου 04, 2011, 07:52:52 pm »
Αντε να δουμε...θα βγουν αυριο???? εγω για σημερα ειχα προετοιμαστει...!!!!  ελπιζω να μην παει απο δευτερα ,θα ειμαι κλειστα , θα κατεβασω ρολα

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: Αυγούστου 04, 2011, 10:33:28 pm »
καλησπέρα συνάδελφοι, τελικά περιμένουμε νέους πίνακες ναι ή όχι; Γιατί έχω μπερδευτεί...και μια ερώτηση για σας που την ψάχνετε πιο πολύ τη δουλειά γιατί εγώ φέτος λόγω εγκυμοσύνης και μωρού έχω καιρό να ασχοληθώ με τα θέματα αυτά...από τους πίνακες τους περσινούς πόσα άτομα πρέπει να υπολογίσουμε οτι διορίζονται ωστε να ξέρουμε την πραγματική μας θέση; Ποιον πίνακα να κοιτάξουμε; Ή να θέσω διαφορετικά το ερώτημα. Κάποιος που έχει θέση 1000 (εγώ είμαι πιο χαμηλά απλώς  το φέρνω ως παράδειγμα για να καταλάβω) πώς θα υπολογίσει πόσα άτομα χρειάζεται να κληθούν για να είναι μέσα; Προσωπικά ήμουν από τους τελευταίους που κλήθηκαν πέρσι και φέτος είμαι σε δεινή θέση γιατί μάλλον προοιωνίζονται μαύρα τα νέα με βάση τα όσα λέτε....παρακαλώ δωστε μου τα φώτα σας!!!
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

Αποσυνδεδεμένος smet

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #106 στις: Αυγούστου 04, 2011, 10:46:51 pm »
Κοιτά η σειρά σου ίσως χειροτερευσει λίγο αρχικά θα μπουν κάποιοι νέοι πολυτεκνοι, ανάπηροι, καθηγητές απο τουριστικά λύκεια, βέβαια θα φύγουν καμία 100 άτομα απο πάνω σου, οπότε να υπολογίζεις βελτίωση κατα 50 θέσεις. Φιλολόγους θα πάρει κ φέτος οπότε θα είσαι πάλι μέσα αλλα αργα

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: Αυγούστου 04, 2011, 10:49:11 pm »
κι εγω μονο κανονικου ωραριου δηλωσα και τιποτα αλλο.σιγα να μην τρεχουμε για μειωμενο ωραριο και να μη μετραει και η προυπηρεσια στο τελος.αντε αυριο θα μαθουμε τους πινακες,τη σειρα και θα δουμε.
Και γω δήλωσα μόνο ΑΚΩ γιατί έχω σειρά 110 περίπου με τους περσινούς πίνακες αλλά τίποτα δε θεωρώ σιγουρο

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #108 στις: Αυγούστου 04, 2011, 10:54:35 pm »
Εσύ MANNI θα διοριστείς μόνιμη μάνι μάνι :) :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος MANNI

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #109 στις: Αυγούστου 04, 2011, 10:57:28 pm »
Όχι adigoni μου έχω πολλά μόρια από ΑΣΕΠ και δυσπρόσιτο δεν είναι όλα προϋπηρεσίας . Πάντως σε ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος baxev_ch

• Πλήρες μέλος
  • Η ζωή έχει περισσότερη φαντασία από μας!
    • Προφίλ
« Απάντηση #110 στις: Αυγούστου 04, 2011, 11:02:16 pm »
Κοιτά η σειρά σου ίσως χειροτερευσει λίγο αρχικά θα μπουν κάποιοι νέοι πολυτεκνοι, ανάπηροι, καθηγητές απο τουριστικά λύκεια, βέβαια θα φύγουν καμία 100 άτομα απο πάνω σου, οπότε να υπολογίζεις βελτίωση κατα 50 θέσεις. Φιλολόγους θα πάρει κ φέτος οπότε θα είσαι πάλι μέσα αλλα αργα
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..ελπίζω για αυτό που λες, αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξη...ήδη και πέρσι κλήθηκα πολύ αργά αρα για φέτος ίσως είναι δύσκολο....μακάρι....
πάλι τα ίδια και τα ίδια θα μου πεις ρε φίλε...
όμως  τη σκέψη του πρόσφυγα, τη σκέψη του αιχμαλώτου, τη σκέψη του ανθρώπου που κατάντησε κι αυτός πραμάτεια...δοκίμασε να την αλλάξεις....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ....(Γ.Σεφέρης)

Αποσυνδεδεμένος KonSam

• Πλήρες μέλος
  • Let's teach!!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: Αυγούστου 05, 2011, 11:06:56 am »
Ρε παιδιά, συγγνώμη κιόλας, αλλά μπαίνουν μόνο κάποιοι από διορθώσεις. Είχε δημοσιευτεί στο αλφαβήτα αυτό που σας λέω με τις διορθώσεις και είμαι σίγουρη.... Και οι των τουριστικών, δεν είχαν μπει από πέρισι;;;;
Όσο για τους πίνακες, δεν νομίζω ότι θα βγουν αλλαγμένοι. Οι της καθαρής προυπηρείας θα είναι εκκαθαρισμένοι από πέρισι.... Αυτοί των αναπληρωτών θα εκκαθαριστούν πάλι μετά απο τους φετινούς διορισμούς!
Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι αναπληρώτρια!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182569
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)