*

Αποστολέας Θέμα: Α΄ Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2011-2012  (Αναγνώστηκε 348117 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

adigoni

• Επισκέπτης
Απ: Α΄ Φάση Αναπληρωτών Φιλολόγων 2011-2012
« Απάντηση #728 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 06:27:59 pm »
Εάν μου εξασφαλίσετε έναν καλό μισθό θα κάνω πρότυπο Παιδικό Σταθμό "Η δελφίς" και φυσικά θα μαθαίνουμε να διαβάζουμε Αινειάδα εκ του πρωτοτύπου ταυτοχρόνως με τον Όμηρο, σε αντιδιαστολή με την αγγλική που προτείνει το Υπουργείο.Εφιάλτες είναι μόνο τα όνειρα που δεν ανατρέπονται φίλε/η possessed!Σας αφήνω, αλλά τα νέα που μου έρχονται ως ψίθυροι αναφορικά με την Α Φάση δεν είναι καλά.Η dina94 φαίνεται ότι έχει πολύ καλές πηγές.Επειδή δεν μπορώ να διασταυρώσω τις πηγές μου, αλλά κι επειδή τις εμπιστεύομαι, μάλλον υπάρχει πίεση από τους συνδικαλιστές να προηγηθούν οι αποσπάσεις ή αν δεν, τότε να υπάρξει μία Α Φάση πολύ πολύ μικρή για να ικανοποιηθούν πρώτα οι αιτούντες απόσπαση.Συνεπώς, επειδή, και ο ανέφικτος (ουχί ατελέσφορος) έρως δεν με πληροφορεί πλέον, θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον έχει έγκυρες πληροφορίες.Έχω κατεβάσει τα αρχεία με τα οργανικά κενά από τις Δευτεροβάθμιες Α και Γ Αθήνας να τα μελετήσω.Ξέρω ότι πριν τους διορισμούς και τις αποσπάσεις και τις τοποθετήσεις τα λειτουργικά κενά στα 12νησα ήταν γύρω στα 119.Σας αφήνω, καλό απόγευμα :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:42:36 »

Αποσυνδεδεμένος WOMAN

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #729 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 06:35:29 pm »
Στο paideia-ergasia.gr έχει δημοσιευτε'ι 'ενα  κείμενο σταλμένο από τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς. Για όσους ενδιαφέρονται ας το δουν. Καλησπέρα!!!

Αποσυνδεδεμένος nina123

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #730 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 06:37:21 pm »
μηπως γνωριζετε κενα για την αιτωλοακαρνανια και αχαια?

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #731 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 06:50:51 pm »
Possessedάκι μου, τι κάνεις;
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,
καθώς πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η τελειότητα της κάθε στιγμής.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 07:42:36 »

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #732 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 06:53:46 pm »
Εάν μου εξασφαλίσετε έναν καλό μισθό θα κάνω πρότυπο Παιδικό Σταθμό "Η δελφίς" και φυσικά θα μαθαίνουμε να διαβάζουμε Αινειάδα εκ του πρωτοτύπου ταυτοχρόνως με τον Όμηρο, σε αντιδιαστολή με την αγγλική που προτείνει το Υπουργείο.Εφιάλτες είναι μόνο τα όνειρα που δεν ανατρέπονται φίλε/η possessed!Σας αφήνω, αλλά τα νέα που μου έρχονται ως ψίθυροι αναφορικά με την Α Φάση δεν είναι καλά.Η dina94 φαίνεται ότι έχει πολύ καλές πηγές.Επειδή δεν μπορώ να διασταυρώσω τις πηγές μου, αλλά κι επειδή τις εμπιστεύομαι, μάλλον υπάρχει πίεση από τους συνδικαλιστές να προηγηθούν οι αποσπάσεις ή αν δεν, τότε να υπάρξει μία Α Φάση πολύ πολύ μικρή για να ικανοποιηθούν πρώτα οι αιτούντες απόσπαση.Συνεπώς, επειδή, και ο ανέφικτος (ουχί ατελέσφορος) έρως δεν με πληροφορεί πλέον, θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον έχει έγκυρες πληροφορίες.Έχω κατεβάσει τα αρχεία με τα οργανικά κενά από τις Δευτεροβάθμιες Α και Γ Αθήνας να τα μελετήσω.Ξέρω ότι πριν τους διορισμούς και τις αποσπάσεις και τις τοποθετήσεις τα λειτουργικά κενά στα 12νησα ήταν γύρω στα 119.Σας αφήνω, καλό απόγευμα :)

... συνδικαλιστές, πίεση, αποσπάσεις, κενά ..., μη διασταυρωμένες, μα έμπιστες πηγές ..., πήγαινε να βγάλεις άδεια για τη "δελφίδα" και τα λέμε αύριο, το απομεσήμερο ...  :)

Παιδικός Σταθμός "Η δελφίς"
για νήπια ό,τι πεις
δίδακτρα μισοτιμής
τρέξε, μην αργείς ...

Αααα, η possessed ...
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #733 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 06:59:29 pm »
Αγαπητή  nina απλά googlάρεις Δευτεροβάθμια Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας και όπου σε οδηγήσει.Θα ψάξεις στη συνέχεια τις ανακοινώσεις με τα κενά.Αν μπορέσω θα επανέλθω.

Διάβασα την επιστολή των συναδέλφων, ομολογώ πολύ καλή, αλλά κατά τη γνώμη μου χρειάζεται να φαίνονται ενυπόγραφα τα ονόματα όλων.Θεωρώ ότι υπάρχει μία μικρή ασάφεια στην παράταση της μεταβατικής με το 60-40, θα ήταν καλό να τονιστεί ότι πρέπει να υπάρχει προϋπόθεση μία επιτυχία αναδρομικά σε οποιονδήποτε ΑΣΕΠ, καθότι ακόμα και τώρα προσλαμβάνονται συνάδελφοι σε ΟΑΕΔ και μπορεί αύριο μεθαύριο να διοριστούν αυτόματα με το 40%.Έχουν στείλει οι συνάδελφοι το κείμενο σε βουλευτές;Καταλαβαίνω ότι ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί ΟΑΕΔίτες που έμειναν μετέωροι με το νέο νόμο αλλά δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ κι άλλοι ΟΑΕΔίτες που έχουν δώσει πολλάκις ΑΣΕΠ.Ωστόσο, χωρίς να αμφισβητώ την ποιότητα του χαρακτήρα των συναδέλφων, θεωρώ ότι αδικούν με αυτό τον τρόπο όσους έδωσαν πολλάκις ΑΣΕΠ κι εργάστηκαν ως αναπληρωτές.Έστω λοιπόν ότι συμφωνεί το Υπουργείο σε αυτή την παράταση, αλλά η επιτυχία σε έναν τουλάχιστον ΑΣΕΠ πρέπει να τεθεί κατά τη γνώμη μου ως προϋπόθεση.

Αν βγεί αύριο η Α Φάση κι αν μάθουμε αριθμό, μη χαίρεστε και μη λυπάστε.....Το 20% είναι τρίτεκνοι μεν, αλλά και πολλοί δε δήλωσαν φέτος το κουτάκι.

Ωραία φίλε aristos2....Πολύ πιασάρικη η πινακίδα :D
Τα σέβη μου :)
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:01:50 pm από adigoni »

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #734 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:08:19 pm »
Αγαπητή  nina απλά googlάρεις Δευτεροβάθμια Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας και όπου σε οδηγήσει.θα ψάξεις στη συνέχεια τις ανακοινώσεις με τα κενά.Αν μπορέσω θα επανέλθω.

Διάβασα την επιστολή των συναδέλφων, ομολογώ πολύ καλή, αλλά κατά τη γνώμη μου χρειάζεται να φαίνονται ενυπόγραφα τα ονόματα όλων.Θεωρώ ότι υπάρχει μία μικρή ασάφεια στην παράταση της μεταβατικής με το 60-40, θα ήταν καλό να τονιστεί ότι πρέπει να υπάρχει προϋπόθεση μία επιτυχία αναδρομικά σε οποιονδήποτε ΑΣΕΠ, καθότι ακόμα και τώρα προσλαμβάνονται συνάδελφοι σε ΟΑΕΔ και μπορεί αύριο μεθαύριο να διοριστούν αυτόματα με το 40%.Έχουν στείλει οι συνάδελφοι το κείμενο σε βουλευτές;Καταλαβαίνω ότι ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί ΟΑΕΔίτες που έμειναν μετέωροι με το νέο νόμο αλλά δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ κι άλλοι ΟΑΕΔίτες που έχουν δώσει πολλάκις ΑΣΕΠ.Ωστόσο, χωρίς να αμφισβητώ την ποιότητα του χαρακτήρα των συναδέλφων, θεωρώ ότι αδικούν με αυτό τον τρόπο όσους έδωσαν πολλάκις ΑΣΕΠ κι εργάστηκαν ως αναπληρωτές.Έστω λοιπόν ότι συμφωνεί το Υπουργείο σε αυτή την παράταση, αλλά η επιτυχία σε έναν τουλάχιστον ΑΣΕΠ πρέπει να τεθεί κατά τη γνώμη μου ως προϋπόθεση.

Αν βγεί αύριο η Α Φάση κι αν μάθουμε αριθμό, μη χαίρεστε και μη λυπάστε.....Το 20% είναι τρίτεκνοι μεν, αλλά και πολλοί δε δήλωσαν φέτος το κουτάκι.

Ωραία φίλε aristos2....Πολύ πιασάρικη η πινακίδα :D
Τα σέβη μου :)

Κάθε διορισμός, από τούδε και στο εξής, δίχως προϋπόθεση ΑΣΕΠ, απλώς θα διαιωνίζει τη σαθρότητα που, χρόνια τώρα, διαμόρφωσε χοντρικά δυο κατηγορίες αδιόριστων: τους μεν που πήραν σβάρνα τους διαγωνισμούς και τους δε που άνοιξαν πλέρια τα "παράθυρα" ... Υπάρχουν, προφανώς, και υποκατηγορίες ..., ανάμεσά τους.

Τα σέβη μου, δις ...
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος giota8

• Ιστορικό μέλος
  • δεν περιγραφω αλλο!!! ΠΕ06
    • Προφίλ
    • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΕ06
« Απάντηση #735 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:11:28 pm »
βρε γειτονισσα ολους τους καλεις για καφε εκτος απο μενα?  :(
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #736 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:27:48 pm »
Εγώ είπα την άποψή μου για την κίνηση για την παράταση μεταβατικής στο συγκεκριμένο τόπικ. Την επαναλαμβάνω και εδώ: χωρίς προϋπόθεση επιτυχίας ασέπ όσοι έφτασαν κοντά στο διορισμό μέσω υψηλής βαθμολογίας ασέπ και προσδοκούσαν διορισμό από 24μηνο τουλάχιστον αδικούνται κατάφωρα, γι' αυτό και δεν θα το υπογράψω...

Adigonάκι, έλα κι εσύ για καφέ ή τζιν-τόνικ, αν προτιμάς!!!
Giota8, όλοι οι καλοί χωράμε, δε χωράμε;;;
Η διαίρεση της αιωνιότητας σε δευτερόλεπτα, ώρες, μέρες και χρόνια, δεν έχει σημασία πλέον,

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #737 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:30:34 pm »
Αυτό είπα κι εγώ tonik!Έχουν γνωστοί μας έτοιμη θέση ελέω ΠΑΣΟΚ στον ΟΑΕΔ της περιοχής μου.Σε μία μεταβατική διορίζονται χωρίς ΑΣΕΠ, αμεσα.Μη λέμε κι ό,τι θέλουμε.Τρία τζιν tonik παρακαλώ!!!

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #738 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:33:34 pm »
Στην κατάστασή μας τι να μας κάνουν τα τρία! Κάντα δεκατρία! ;)

Αποσυνδεδεμένος stella28

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #739 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:35:01 pm »
 ρε παιδια σας παρακολουθω απο περυσι και νιωθω πια οτι σας ξερω. να ρθω κι εγω για ποτακι να πνιξω το πονο μου?

Αποσυνδεδεμένος tonik

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #740 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:36:42 pm »
Το είπα παραπάνω, όλοι οι καλοί χωράμε!!! :)

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #741 στις: Σεπτεμβρίου 05, 2011, 07:39:42 pm »
ρε παιδια σας παρακολουθω απο περυσι και νιωθω πια οτι σας ξερω. να ρθω κι εγω για ποτακι να πνιξω το πονο μου?

Καλέ, εδώ δεν πνίγουμε τον πόνο μας....Τον ξεφουρνίζουμε κι  εκτονονώμαστε  ;D ;D ;D ;D

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182560
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)