0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εάν μου εξασφαλίσετε έναν καλό μισθό θα κάνω πρότυπο Παιδικό Σταθμό "Η δελφίς" και φυσικά θα μαθαίνουμε να διαβάζουμε Αινειάδα εκ του πρωτοτύπου ταυτοχρόνως με τον Όμηρο, σε αντιδιαστολή με την αγγλική που προτείνει το Υπουργείο.Εφιάλτες είναι μόνο τα όνειρα που δεν ανατρέπονται φίλε/η possessed!Σας αφήνω, αλλά τα νέα που μου έρχονται ως ψίθυροι αναφορικά με την Α Φάση δεν είναι καλά.Η dina94 φαίνεται ότι έχει πολύ καλές πηγές.Επειδή δεν μπορώ να διασταυρώσω τις πηγές μου, αλλά κι επειδή τις εμπιστεύομαι, μάλλον υπάρχει πίεση από τους συνδικαλιστές να προηγηθούν οι αποσπάσεις ή αν δεν, τότε να υπάρξει μία Α Φάση πολύ πολύ μικρή για να ικανοποιηθούν πρώτα οι αιτούντες απόσπαση.Συνεπώς, επειδή, και ο ανέφικτος (ουχί ατελέσφορος) έρως δεν με πληροφορεί πλέον, θα ήμουν ευγνώμων σε όποιον έχει έγκυρες πληροφορίες.Έχω κατεβάσει τα αρχεία με τα οργανικά κενά από τις Δευτεροβάθμιες Α και Γ Αθήνας να τα μελετήσω.Ξέρω ότι πριν τους διορισμούς και τις αποσπάσεις και τις τοποθετήσεις τα λειτουργικά κενά στα 12νησα ήταν γύρω στα 119.Σας αφήνω, καλό απόγευμα
Αγαπητή nina απλά googlάρεις Δευτεροβάθμια Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας και όπου σε οδηγήσει.θα ψάξεις στη συνέχεια τις ανακοινώσεις με τα κενά.Αν μπορέσω θα επανέλθω.Διάβασα την επιστολή των συναδέλφων, ομολογώ πολύ καλή, αλλά κατά τη γνώμη μου χρειάζεται να φαίνονται ενυπόγραφα τα ονόματα όλων.Θεωρώ ότι υπάρχει μία μικρή ασάφεια στην παράταση της μεταβατικής με το 60-40, θα ήταν καλό να τονιστεί ότι πρέπει να υπάρχει προϋπόθεση μία επιτυχία αναδρομικά σε οποιονδήποτε ΑΣΕΠ, καθότι ακόμα και τώρα προσλαμβάνονται συνάδελφοι σε ΟΑΕΔ και μπορεί αύριο μεθαύριο να διοριστούν αυτόματα με το 40%.Έχουν στείλει οι συνάδελφοι το κείμενο σε βουλευτές;Καταλαβαίνω ότι ανάμεσά τους υπάρχουν πολλοί ΟΑΕΔίτες που έμειναν μετέωροι με το νέο νόμο αλλά δεν έχουν δώσει ΑΣΕΠ κι άλλοι ΟΑΕΔίτες που έχουν δώσει πολλάκις ΑΣΕΠ.Ωστόσο, χωρίς να αμφισβητώ την ποιότητα του χαρακτήρα των συναδέλφων, θεωρώ ότι αδικούν με αυτό τον τρόπο όσους έδωσαν πολλάκις ΑΣΕΠ κι εργάστηκαν ως αναπληρωτές.Έστω λοιπόν ότι συμφωνεί το Υπουργείο σε αυτή την παράταση, αλλά η επιτυχία σε έναν τουλάχιστον ΑΣΕΠ πρέπει να τεθεί κατά τη γνώμη μου ως προϋπόθεση.Αν βγεί αύριο η Α Φάση κι αν μάθουμε αριθμό, μη χαίρεστε και μη λυπάστε.....Το 20% είναι τρίτεκνοι μεν, αλλά και πολλοί δε δήλωσαν φέτος το κουτάκι.Ωραία φίλε aristos2....Πολύ πιασάρικη η πινακίδα Τα σέβη μου
ρε παιδια σας παρακολουθω απο περυσι και νιωθω πια οτι σας ξερω. να ρθω κι εγω για ποτακι να πνιξω το πονο μου?