0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: utenar στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 06:36:05 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 03:43:16 pmΓια το πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτό το πρώτο διάστημα, που θα υπάρξει μικρός αριθμός διανεμόμενων βιβλίων, έχουμε δώσει εντολές που αφορούν μεταξύ άλλων και στη χρήση του ψηφιακού σχολείου. Όλα τα βιβλία σήμερα είναι ψηφιακά- ξέρετε ότι το 75% των νοικοκυρών έχει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όχι πάντα με χρήση διαδικτύου. Για αυτό το κάθε παιδί θα έχει dvd. Θα σχολιαζα, αλλά αρκετα μου ανεβηκε η πιεση σημερα μ'οσα εχω διαβασει!είπε μετά βεβαιότητας η Μαρία Αντουανέτα. νοικοκυρών;
Παράθεση από: rozy4 στις Σεπτεμβρίου 02, 2011, 03:43:16 pmΓια το πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτό το πρώτο διάστημα, που θα υπάρξει μικρός αριθμός διανεμόμενων βιβλίων, έχουμε δώσει εντολές που αφορούν μεταξύ άλλων και στη χρήση του ψηφιακού σχολείου. Όλα τα βιβλία σήμερα είναι ψηφιακά- ξέρετε ότι το 75% των νοικοκυρών έχει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όχι πάντα με χρήση διαδικτύου. Για αυτό το κάθε παιδί θα έχει dvd. Θα σχολιαζα, αλλά αρκετα μου ανεβηκε η πιεση σημερα μ'οσα εχω διαβασει!
Για το πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτό το πρώτο διάστημα, που θα υπάρξει μικρός αριθμός διανεμόμενων βιβλίων, έχουμε δώσει εντολές που αφορούν μεταξύ άλλων και στη χρήση του ψηφιακού σχολείου. Όλα τα βιβλία σήμερα είναι ψηφιακά- ξέρετε ότι το 75% των νοικοκυρών έχει ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όχι πάντα με χρήση διαδικτύου. Για αυτό το κάθε παιδί θα έχει dvd.
στην επαρχια το 90% των βιβλιων εχει μοιραστει. Στην Αθηνα-Θεσσαλονικη και Ευβοια το 0% !!!! (μακαρι να ημουν μαθητης στο 0%)!!!!
Κανονικά ο τίτλος πρέπει να γίνει "Που είναι τα βιβλία οεο;"